16

Анонимен

преди 6 години

ДО 6ТИ НЕ СЕ ТРЕВОЖИ ЗА ПРОВИНЦИЯТА, ВСИЧКО СИ ИМАМЕ.САМО ЕДНО НЕЩО НЯМАМЕ - ФИНИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ! БЕДНИТЕ НИЕ.

15

ХХХ

преди 6 години

А за книги време не остава. Затова учителката не знае кой е написал "На прощаване". Браво сънародници скъпи!

14

Анонимен

преди 6 години

До Burzumти СИ ГОРДОСТТА НА ТОЗИ САЙТ

13

Американ

преди 6 години

Демек на българина времето минава като на американец..Нищо особено.

12

:)

преди 6 години

До ОсманБраво на теб!Омръзне ли ти техниката, ракията и суджукът са насреща!Това се казва мъж на място, балканец! Еврогейците ряпа да ядат!

11

Осман

преди 6 години

Камината гори. LCD телевизора бачка. Интернет има с Wi fi, отделно резервен с бисквитка от мобилен оператор. Имам и малък генератор 200W ако спре тока. Станахме роби на техникатаИмам 50 литра домашна ракия и малко пастърма и суджук. Роби сме на ракията и техниката.

10

Осман

преди 6 години

Въпреки, че съм от турски произход се водя българин. Телевизия не гледам. Телевизора работи без прекъсване у дома. Настроен е на Planet Cocuk (турски детски канал) и детето ми гледа Маша и Мечока, Бъгс Бъни, Туити и Скуби Ду. Но зарядното на смартфона е включен в контакта постоянно. Смартфон и таблет се редуват постоянно на зарядното.

9

французин

преди 6 години

На българите организацията им не струва.Като има хаос и безредица е някак естествено за българина. Да, но така трудът не е ефективен.Малко са разсъждаващите хора в държавата.Отделно се правят всякакви паузи за цигарка през 20 мин. Работното време е проформа. Почивките също са проформа. Всеки си пуши когато си иска. Шефовете са "парашутисти" и не са се издигнали с работа, затова като има проблем и те изпадат в паника, не са били на мястото на тези, които ръководят и не могат да решат проблема.

8

французин

преди 6 години

Българите само се оплакват. Идеално няма никъде.

7

Плебс до 4

преди 6 години

Да мисля, че ставам роб бавно, но сигурно...

6

Анонимен

преди 6 години

В коя провинция е това?Защото и в провинцията има театър и кино. И там живеят хора.Има даже библиотеки и хората си взимат книги за четене.Интернет също има. Мнозина отиват на работа в чужбина и виждат свят.А на дискотека ходят вече само ***, но това важи и за прованса и за шоплука.

5

Провинция до 5

преди 6 години

В провинцията е още по-страшно. В София може да отидеш на концерт, на театър. В провинцията освен реалитита и бой в селската дискотека не може да се "забавляваш" по друг начин. Промивката продължава, но скоро коренното население ще се замени от по-тъмно - Африка, Магреба, и местните бразилци.

4

Анонимен

преди 6 години

всичките ресърч организациики да отбележат чентехните проучвания не се отнасят за България, за София...

3

Чиновник

преди 6 години

На простолюдието акъла им стига, колкото да гледат риалити шоута и да си цъкат селфита. Те затова се наричат "простолюдие". Нормалните 15% от хората се занимават с други неща, като четене на книги, гледане на качествено кино, упражняване на различни хобита.

2

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Браво! Само така! Това е, което иска системата - работа (до пълно физическо, интелектуално, емоционално, духовно изтощение), телевизия (за затвърждаване на тъпотата, ограничеността, простащината, промиването на и без това скромното количество мозъче и т.н.), деца (за да има и нови роби, а и свободата на по-възрастните роби да е още по-ограничена) и социални мрежи (в които няма нищо социално, а само илюзия за "общност", "споделеност" и "разбирателство"). Всичко върви по план. К'во ревете?

1

Плебс

преди 6 години

Роби до смърт...