9

сащ=тероризъм

преди 6 години

Навсякъде където са намесени сащ е така: избиват се невинни цивилни, жени и деца! За примитивите от сащ е нещо нормално да стрелят в училища и болници, както и да разстрелвт журналисти!

8

Бе

преди 6 години

аз ли съм кьорав, но на тая лента нещо не виждам патрони.

7

@

преди 6 години

А къде забравихте десетките избити от неофсшистките бандеровци?

6

L.

преди 6 години

Ами ако предаваха за растежа на тревата напролет, щяха да са нула.Ама то, пустата му нужда от отразяване на режисираните светони конфликти напоследък, до това води.Напечелили са се вече.

5

Анонимен

преди 6 години

Тъжна статистика, но става въпрос за журналисти на така наричащите се у нас такова нещо не може да им се случи. Слугите не ги убиват просто им бият шута.

4

Селтака

преди 6 години

Малко са

3

Анонимен

преди 6 години

99% от журналистите са ***

2

Анонимен

преди 6 години

Някои журналисти нанасят толкова вреда, че не е правилно да живеят. Силата идева с отговорности, а журналистите приемат медийната сиола, но не и отговорностите.

1

Политковская

преди 6 години

За последните години в Русия са загинали 340 журналисти, в сградата на Съюза на журналистите няма място за траурни портрети, коментира Всеволод Богданов, председател на Съюза на журналистите в Русия.Откакто бившият офицер от КГБ Путин пое властта през март 2000 г., в Русия бяха убити поне 20 журналисти и само няколко от тези престъпления са разкрити. Неслучайно Международната неправителствена организация "Репортери без граници" редовно критикува Русия за погазването на свободата на словото.На 9 юли 2004 г. в Москва е застрелян Пол Хлебников - главен редактор на руското издание на сп. "