10

Анонимен

преди 6 години

"Почти две трети от заявките за данни, които концернът получава от световните правителства, включват т. нар. "заповед за мълчание"."Фейсбук не е концерн, а корпорация. Концерн обикновено е сливане на различни немски компании под общо ръководство.

9

Анти ГЕРБ

преди 6 години

На "нашите" от ГЕРБ не им стига цецомобила ами започнаха и Фейсбук за притискат за информация. Ще рече човек, че България е пълна с терористи. И тези терористи сме ние българите.

8

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е работа на дявола--------така казваше и прабаба ми за телевизора , бог да я прости .

7

Анонимен

преди 6 години

Фейсбук е работа на дявола.

6

(^^)

преди 6 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР..... В списъка е нормално да фигурират и Боби, рушкиня, Слава раССия, Рушкий оККупант, СУ-24, както и други знайни и незнайни товарищи, които по заповед на Щуката са превърнали българския форум в място за отходните си нужди ... !!!

5

Анонимен

преди 6 години

"За първата половина на 2017 г. българските власти са отправили до централата на най-голямата в света социална мрежа общо 14 искания за предоставяне на информация за общо 16 потребители на социалната мрежа. В единия от случаите е ставало дума за спешно искане за предоставяне на данни, което е било удовлетворено от социалната мрежа, а останалите ... Компанията е предоставила данни за 53,69% от тях..."---Или за 6.9797 потребителя.Да му мисли ония, дето е само 0.9797 потребител!!!

4

sante_dog

преди 6 години

"В единия от случаите е ставало дума за спешно искане за предоставяне на данни, което е било удовлетворено от социалната мрежа" - това да не е за отвлечения син на един собственик на автокъща. За един приятел питам. До къде стигна там разследването?

3

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Надявм се в списъка да са били BURZUM,ястребка,Салахадин,един от северозапада,МУТРА,Оня с коня, и Cuдней

2

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално, навъдиха се много интернет гангстери, даже тук в днеса има.

1

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

преди 6 години

Ау държавата се бори с хакерите като взима данни от ФБ ли. Брейй... модерна работа... кадърни ора беееее