41

vilma

преди 6 години

До АнонименСлушай клюкар,не познаваш Бионсе!За мен тя беше бременна! Има снимки как Анна излиза от родилното!Като не знаеш нищо не пиши глупости!

40

vilma

преди 6 години

До ГерганаНапълно си права!

39

Анонимен

преди 6 години

До Анониме Ти си толкова некадърен,че даже не може да ти го побере малкото ти мозъче! Затова си губиш вревето да пишеш глупостиТи си незначитена фигура! Ти си същество, което няма да сътвори нищо продуктивно! А и ми мязяш на бавноразвиващ се! Всъщност имим ID на компютъра ти!

38

Гергана

преди 6 години

Г-жо( г-це) Камелия Цветанова не трябва да бъдат допускани коментари, писани от непълнолетни бавноразвиващи се и житейски нереализирани персони. Недопустими са коментари от рода на кой е бащата, коя е майката и кои са дядовците и бабите? и некадърници( само един неосъществен в живота индивид може да пише глупости за световноизвестни знаменитости). Нека да остават само положителните коментари особено в случаи, когато се отнася за позитивни събития!

37

Deborah1993

преди 6 години

До Един Ти си обратен, така че не може да си баща!И баба ти ти е дядо!

36

Sonia

преди 6 години

До АнонименИзвинявай,но съм била на концерти на Енрике и на баща му и синът пя 100000000000000 пъти по-хубаво! Тоя старец баща му е и арогантен!

35

Sonia

преди 6 години

До АнонименБаща му е певец??????????????хахахахахахахахахахахаха Енрике пее много по-добре от ония дъртак! Тоя Хулио няма и 1% от гласа на сина си!

34

Deborah1993

преди 6 години

До АнонименТи *** ли си? Прави го и ти! Талант е,защото не всеки го може! Самият факт,че сравняваш силиконки като Златка със световноизвестни знаменитости показва твоето нулево ниво на интелект! Дори едно куче е много-по умно от теб!

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНекадърник си ти бе памияр! Кой си ти бе? Такива като теб с лопта да ги ринеш!Вие некадърните и бездарни пубери в нета се надушване от километри!Само можеш да мечтаеш за жена като нея! Май си и Даже не пишеш с името си? Те са мултимилионери, а ти нямаш пари да ядеш! Енрике е талантлив!Била съм на негов концерт и беше фантастичен! Ония стар женкар баща му няма и 10 плоцента от сценичното присъствие на сина си и венаги е бул критикуван,че няма глас! Ако си глух ходи на уши,нос и гърло

32

Maria192

преди 6 години

До АнонименЕнрике е класи над ония старец като певец!Присъствала съм на концерти и на двамата!Синът пя много по-плавилно! Женкарят Хулио няма глас да задържи и една нота по-висока от 1 октава!

31

Maria192

преди 6 години

До АнонименДа,Вие бездарните анонимки в Интернет се надушвате от километри! Те имат толкова талант, колкото ти само можеш да мечтаеш,че някога ще имаш! А за ония коцкар баща му не ми се говори!

30

Мартина

преди 6 години

До АнонименКакъв талант има баща му? Била съм на концерти на ония дърт коцкар! Той е толкова скучен и посредствен! Енрике поне има хубави песни и е скромен!

29

Мария

преди 6 години

Бих искала да попитам авторката на статията как допуска коментари, написани от бавноразвиващи се пубери от рода на '' кой е бащата'' и ''некадърници''? Такива коментари трябва да бъдат изтривани моментално!

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕнрике пее много добре,когато иска! Била съм на концерт на баща му и не беше нищо особено!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Баща му е некадърник и е студен човек,който не се интересува от децата си! Била съм на концерти и на двамата и Енрике пя много по-добре!

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе, не значи! Има снимки как тя излиза с тях от болницата!

25

Анонимен

преди 6 години

До shrekНяма как да са ин витро,защото има снимки как тя излиза с тях от болницата! А наркоман си ти!

24

Deborah1993

преди 6 години

До Анонимен Енрике е кралят на латино попът( дори Билборд го потвърди)!

23

Deborah1993

преди 6 години

До АнонименБаща му???????????? хахахахахахаха ония дърт некадърник не може да стъпи на малкия пръст на Енрике нито като песни,нито като харизма!

22

Martin1992

преди 6 години

До Анонимен хахахахахахахахаха предпочитам Енрике 100000000000000000 пъти пред ония женкар баща му! Ония старец не пее нищо!