29

до Жорко

преди 6 години

Фундаменталните ислямисти получават визи за САЩ по-лесно отколкото техните съюзници от РъБъ, ЗАЩО?

28

Обичам експерти

преди 6 години

Концепцията на Наполеон, а след това и на Хитлер, също бяха базирани на изключителността на нацията, обаче свършиха зле. САЩ, са поредната страна опитваща се да управлява цял свят превръщайки го в ***. Шансът за успех е нулев, но за съжаление благодарение на прогреса в оръжията за масово поразяване, САЩ могат да завлекат цял свят в бездната.Подобна концепция включваща цял свят в жизнените интереси на САЩ, изисква огромни средства за поддържане на бази. Както всеки знае, лимита на кредит свър

27

Анонимен

преди 6 години

До ЖороТи още малко ще кажеш че при Сталинград са се били американски специални части а не руснаци и въобще граждани на целия СССР в най страшната битка от позната ни история.Пристрсаността е едно -фактите -друго.Вземи пример от Англичаните - те като ги победят имат респект към победителя:За пример - речта по случай сто годишнината от рождението на Сталин,която Чърчил произнася.

26

Жоро

преди 6 години

До До Жоро Прочети малко за Рейгън и берлинската стена.

25

Жоро

преди 6 години

До Анонимен До тебе и всички други злобари в този форум--НЕ СТЕ БЪЛГАРИ ВИЕ.Явно българите се изнесоха от България.А Трамп е прав-не на лотария за зелени карти,не на визи за тези,които мразят САЩ.И Европа ВИ Е МНОГО-няма благодарност от вас за нищо.

24

До Жоро

преди 6 години

Кога по-точно янките разказаха играта на Русия?

23

Жоро

преди 6 години

До анонимен 19 Янките разказаха играта на русия веднъж.Сега се задава повторението на същото упражнение.В кратуните на *** акъл не можеш да налееш.Май грешка направиха,че ги спасиха от Хитлер-досега да са станали половин европейци,като нас.

22

Анонимен

преди 6 години

Вчера си приказвах с един приятел американец за Тръмп. Ще го цитирам дословно - "Някога когато САЩ кажеше боо, целия свят трепереше. Сега, когато Тръмп обяви Йерусалим за столица на Израел, целият свят ни се смее. Хората са по-умни отколкото обикновено се допуска. Америка вече не е най-силната"

21

Жоро

преди 6 години

До Прав е... В коментара ти се намира и отговора.България трябва да си гледа интересите-Но няма как да стане.Погледни Куба,Венецуела,Русия,КНДР-цоциализъм братко.Да не би в България нещо да се промени за 28г?

20

Анонимен

преди 6 години

24 жалки а твоите умозаключения

19

Прав е...

преди 6 години

САЩ си гледат интересите, Русия си гледа интересите, Турция си гледа интересите.Въпросът е България какви интереси гледа.Не видях някой да защити интереса на българите - ток, вода, парно, храна, данъци, здравеопазване, правосъдие, сигурност?!Другото е поезия!!!

18

Жалка, жалка Америка

преди 6 години

Тръмпе, що ти трябваше да буниш конфликта между израелци и палестинци? Така Америка никога няма да стане велика. Ще си останете същите военолюбци, каквито сте били винаги. И после ще се чудите защо не ви обичат.

17

анонимен

преди 6 години

Янките свикнаха ли че Крим е руски и че Русия е велика?

16

do 16

преди 6 години

ХАХАХА От къде си ти бе ***?Откъдето минели САЩ ,не оставало нищо.Къде бе,в Западна Европа.Южна Корея,Израел,Канада,Австралия,Саудитска Арабия ли,всички съюзници на САЩ са богати и си живеят добре.Дори наща,малка,незначителна държавичка,има по висок стандарт от велика,ядрена,блъскана със ресурси Русия.Показателно е че рускините се женят за българи само и само да се докапат до България.Виж всички съюзници на Русия,всички до един бедни и мизерни като мама Раша.Ама всички.

15

dp

преди 6 години

LOL, руските *** лоша дума не даваха да се каже за Тръмп до неотдавна.Сега гледам дежурният по сайт руски *** е напляскал сума постове, че и плюсове си е цъкал като за последно.Че Тръмп е клоун е, но едно важно нещо вече направи - намаляването на данъците та да има шанс да потръгне икономиката им.Всички останали приказки за величие и подобни са просто приказки за публиката, която в щатите не е толкова глупава колкото в БГ да речем но си е глупава, и там 85 (не 80) % са загубеняци.

14

Анонимен

преди 6 години

Дончо-о, отдавна сащарите не сте първи. Първи сте по злоба, завист, агресия, избиванеобсебване на чужди богатства, абе изобщо сте гола вода. Анексирате имена на континенти, величаете се "Америка" , а сте просто СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ, заграбвате от всякъде, най-вече от бедняците като нас, готвите война на света, къде минете - след вас кръв и разруха, и все с подставени лица, срам, срам, срам. Нищо не остана от онези САЩ, които обичахме и сочехме за пример. Нищо!

13

Анонимен

преди 6 години

НИЩО ПОДОБНО!!!СТРАТЕГИЯТА НА ТРЪМП Е ИЗРАЕЛ ДА Е ДОБРЕ НА ПЪРВО МЯСТО :) САЩ СА ЕДНА НА ВТОРО МЯСТО!

12

ООН

преди 6 години

Тръмп гаси пожари с бомби и крилати ракети!

11

Хаху-хаху

преди 6 години

"Америка на първо място" друг път. Тоз голям фен на Макдоналдс не вижда и не чува по-далече от носа и ушите се. По-скоро "Америка, това съм аз" , следователно "Фамилия Тръмп на първо място...", "който не е с нас е против нас". Близо година *** не мойе да се оправи със собствената си администрация, пък камо ли с нещо по-сериозно. Бас ловя че дори не може да произнесе на собствения си език "денуклеаризация", че думата е прекалено дълга за него.

10

Анонимен

преди 6 години

изолираха се и продължават да се изолират с безумната политика на клоуна с перчема