30

Анонимен

преди 6 години

14 държави са за една е против и резолюцията се отхвърля. Защото това били ... и какъв извод да си правя. Всичко в тази организация е пунта мара.

29

Гост

преди 6 години

А санкции срещу САЩ? Само питам...

28

Тежък Сокол

преди 6 години

В международното право се признава от останалите ДАДЕНА ДЪРЖАВА и след като тя е ПРИЗНАТА нейно право е да си определи СТОЛИЦА където си иска .СТОЛИЦА не се признава Държавата Израел е призната като такава преди десетилетия и нейно право е да определи кой град да и бъде столица още повече , че това е градът на Давид и на Соломон . Арабите впоследствие именно заради старите еврейски ПРОРОЦИ са го прибавили към другите два свещенни града Мека и Медина.

27

Тежък Сокол

преди 6 години

В Библията името Йерусалим се споменава 600 пъти а както знаем Старият или Вехтият завет в нея тоест първата част е преписан от еврейските Тора и Талмуд В Корана името Йерусалим НЕ се споменава въобще , за Корана Йерусалим не съществува изобщо. Така , че който може да си прави съответните изводи.

26

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим е град на повече от 5000г. Основали са го хетите 1500г много преди да го завладее Давид. Владели са го персите, египтяните, турците, арабите, кръстоносците и кой ли не. Обсаждан е 23 , нападан 52, превземан 44 и напълно разрушаван 2 пъти.

25

Великите сили 2

преди 6 години

САЩ са прави за Ерусалим. Както и Русия за Крим.Акцията на Русия в Крим, влезе в учебниците по военна история, защото Русия не позволи рускоезично население да бъде избито от фанатизирани украинци. Същото трябва да стане и с Ерусалим. В арабската част западен турист свободно не може да се разходи. Атентатите не носят полза на палестинците. Земята, за която претендират палестинците, самите те са я продавали на евреите - особено блата, които не са обработвали. С тероризъм не се гради държава.

24

Великите сили

преди 6 години

Противоречията идват от Великите сили. Защото поставянето на граници е ставало не по етнически признак, а сфери на влияние. Затова Рузвелт, изпитва огромно недоверие към Чърчил и му казва: "Какво направихте, за да постигнете мир във вашите колонии?". Големи поразии са направени в световен мащаб. Вижте палестинците като географско положения, в единия край Газа - др. З. Бряг, къде е Египет, къде Йордания, а по средата Израел?Да не говорим за ООП, ХИЗбула, ХАМАЗ, които нямат интерес от мирен регион

23

Гост+

преди 6 години

"...не предизвиква у нас чувство на срам". А ние не се съмняваме, че Вас не Ви е срам. Да изброим някои изявени американски политички: Мадлин, Кондолиса, Хилари, Виктория, Ники - действат ми като хапчета против ерекция.........

22

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги, свикнаха ли лицемерните западняци от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?

21

бг

преди 6 години

.... Ахмедов,затова ли първи настаниха посолства?

20

бг

преди 6 години

Ники Хейли е джипси.

19

бг

преди 6 години

Мишмаш,искаш да кажеш че НАТО-ОТАН ще започне да бие НАТО-ОТАН?

18

бг

преди 6 години

Израел подкрепя радикалния дивашки уахабитски джихадистки ислям.

17

бг

преди 6 години

А кой е президентът на САЩ?

16

РККА

преди 6 години

А васалите на Кравун у нас силно ръкопляскат......А прогнозата за времето от ал джазира вече се споменава за очаквани превалявания от самолети над територията на Краваристан..

15

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е постоянните членки с право на вето да бъдат махнати.

14

Анонимен

преди 6 години

До Сандо 3Ти пък, ти пък....какви македонци, какви пет лева? Ти случайно не знаеш ли, че Йерусалим-чето е бил столица на "древна укропия"???? На тия, които са изкопали Черно море....и още подобни щуротии!!! Някои вече говорят че и Христос е бил укроп!

13

Анонимен

преди 6 години

До Сандоградот си е на античките братчеди.Санде Великиот веднъж минал с диадохите си траки през Йерусалим на път за пиршествата с бактрийката, и равините до един му се поклонили като на велик елин, объркали се малко кой кой е, но ще рече - дали му града ведно с главния баир и го признали за господар на вселената, или там която част от планетата била позната по него време

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Дааааа, прав си!! Само, че НА ПЪРВО МЯСТО ОТЗАД НАПРЕД!!!

11

НИКОЛА АНКОВ

преди 6 години

ИЗЛЕЗТЕ С ИМЕНАТА СИ, ВЕ, ПОПЛЮВКОВЦИ И МУШМОРОЦИ ХАХ