15

111

преди 6 години

Всичко това са периферни проблеми!Цялата беда е в "новия"закон,сътворен ат Миленче Дамянова и сие,които не са хващали дневник.Върнаха основното образование до закона от 23-та г.-7-ми клас т. е. почти 100 години!?Разпарчетосаха гимназията на две.Защо?Никой не се съобрази със принципа за системност.Вкараха детските градини в образователната рамка!?Кому е нужно това?Сложно и голямо по обем учебно съдържание.Никой не работи за квалификацията на учителите,а това е най-важното:как да преподадеш матери

14

Анонимен

преди 6 години

ЕС иска българите да сме бедни, болни и необразовани................така се командва стадото.Води се война с/у православните държави-България, Сърбия, Гърция, Русия...........отворете си очите!

13

Анонимен

преди 6 години

Варна - Камчия минавал ли си пътя. Преди броени дни открита магистрала - цялата в дупки/още от ден първи, вижда се долния пласт - асфалт макс 5 см./, лявото платно на бабуни/колата подскача през цялото време/. Защо развалиша хубавия път и идея нямам. Да бяха откраднали парите без да вършат нищо по пътя. Защо се мъчем да правим пътища, при положение че и идея си нямаме как става - за фирмите на Борисов и сие говоря! Бесен съм: данъци, винетки - таз година не!

12

Тракия

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !*** и покарай по Тракия между Нова Загора и Бургас и ще видиш бабуните. В дясната лента не може да се кара с повече от 80 км/ч, а на някои места има и коловози. Това определено не е магистрала. Крадено е до нивото да няма път въобще. Разбира се контрол над нашите фирми е невъзможен. Та същото е и в образованието. Няма добри заплати, няма млади и качествени учители, няма образование. Университетите са се превърнали гимназии като ниво на образование и повечето са за източване на пар

11

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Ако и пътните им магистрали са като тази в образованието ... по-добре да не шофираме по тях ! :)

10

Анонимен

преди 6 години

За сеене на тикви ? Толкоз акъл ли трябва ?

9

Анонимен

преди 6 години

Какво ще ги правите тези образовани хора много ми е интересно.

8

Анонимен

преди 6 години

С пожарникар, начело на държавата, образованието не може да бъде приоритет.

7

Анонимен

преди 6 години

ABSURD.EDIN POLIZAI POLUCAVA POVECE OT EDIN UCITEL.NA BALGARITE IM TRYABVAT UCITELI,A NE POLIZAI I VOENNI.

6

Иван

преди 6 години

Качествено образование - в чужбина или частно... няма друг начин. Никой нормален учител няма да си дава зор за 500 лева заплата.

5

Бански Старец

преди 6 години

тая даскалица е по френски - банскалийка

4

Анонимен

преди 6 години

Връзкарството си е болест на соца.От там се започна с партийчета, синове на "активни борци против фашизма и капитализма" (!!!), с "мой човек, твой човек, наши хора".И досега си продължава. Комунизмът е просмукал в голяма част от "матряла", та даже има БКП в парламента.

3

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 6 години

комонистите пак се оплакват! виште каква магестрала на знаеето ви построи БОЙКО БОРИСОВ! нарадете се край нея и ше видите как ше преоспеете! да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

2

радев

преди 6 години

поредният провал

1

ХХХ

преди 6 години

Поредната глупост излязла от устата на Болисов