23

Бам

преди 6 години

Камери по пътя и затвор от 10 години нагоре могат да оправят подобни ***.

22

Миии

преди 6 години

Първо,оказа се обикновена реклама на камери.Второ,който е писал коментара,идея си няма от правилника за движение!3093

21

Анонимен

преди 6 години

Някакви мръсни шоферски изтрещелници пръдливи селски. Няма да чета, благодаря.

20

Анонимен

преди 6 години

Тук проблемът не е в изпреварване отдясно. Доколкото виждам следва отбивка и този се престроява. Проблемът му е, че няма видимост, а се движи с относително висока скорост. По подобен наичн може да се катастрофира и при престрояване от дясната лента, през средната в лявата лента.

19

Анонимен

преди 6 години

а буквата и-за множествено число.

18

анонимен

преди 6 години

До 17:Осъзнаваш ли каква каша си сътворил,като не си спазил правописа на й.Слагал си го където ти падне,а трябва да знаеш,че й се пише за единствено число ,и когато се отнася за множествено число.

17

Действайте

преди 6 години

София,център,кола не спира на спирка и после минава на червено и о чудо полицай я спират лицето от вътре показва някаква карта и те го пускат,обаждам се на 112 и пускам жалба на сайта на МВР,и сега тези полицай който пуснаха това животно пишат обяснения и ми се молят да си отегля жалбата,така се прави уважаеми а не само да гледате и мрънкате....

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВиждаш номера на латиница, с флагче на ЕС, дизайн по ЕС стандарт.

15

game1

преди 6 години

Ей това е с астрата ж - евалакра бате ! да се научат да не карат като костенурки, малко ги изкастри хахах

14

Анонимен

преди 6 години

ЗАГИНАЛИТЕ НА ПЪТЯ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА МЛАДЕЖИ ОТ СЕЛАТА И ВСЕ ПО НЯКОЛКО В КОЛА. ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО. ДАЛИ НЕ Е ЩОТО КАТО СЕ НАПИЯТ СЕ КАЧВАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА СЪСТЕЗАТЕЛИ ДО ПЪРВИЯ СТЪЛБ?

13

Grom

преди 6 години

Предвид броя коли и камиона, се разминаха почти без нищо.

12

Анонимен

преди 6 години

Погледнете в руските сайтове как се критикуват за безрасъдното шофиране и безбройните жертви по пътищата на Русия.И там има трезвени водачи, но са много малко. Гледайте и криминалната хроника- всички са пияни...

11

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

Абе! новини по клипчета от ютуба ли пишете вече.... гениални статии .... тази година наградата по журналистика Пулицър ви е в кърпа вързана бе!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Един такъв безсмъртен с последен модел лимузина Ауди, тръгна да изпреварва ТИР по същия начин, ама в аварийна лента на "Тракия", само че не изкара такъв късмет. За негово нещастие друг ТИР беше спрял там. В общи линии само задницата на Ауди-то оцеля.

9

Анонимен

преди 6 години

Пътувам ежедневно за работа и почти всеки ден виждам подобни безумия. Когато човек реши да компенсира липсата на мъжество с агресивно шофиране по пътищата, обикновено резултатът е жалък и плачевен...И не, не е само специфика на руските/украински шофьори - у нас е същото, за жалост

8

Анонимен

преди 6 години

Пътувам ежедневно за работа и почти всеки ден виждам подобни безумия. Когато човек реши да компенсира липсата на мъжество с агресивно шофиране по пътищата, обикновено резултатът е жалък и плачевен...

7

Анонимен

преди 6 години

Типичен руски шофьор !Има хиляди подобни клипа в Тубата.Няма по-неграмотни и нагли водачи от руснаците, които са и вечно пияни !

6

Факт

преди 6 години

90%от нарушителите на пътя в градовете и по магистралите са служители на някаква силова служба.полиция,нсо,съд.власт и тн.тези лица са свикнали да показват сл.карти и да се отървават от отговорност,докато това не се пресече по пътищата ще е бардак.

5

Реалист

преди 6 години

За да няма такива, трябва структурите на държавата контролиращи спазването на правилата, да санкционират за всяко нарушение, а не както е например в България, където КАТ санкционира за едно на 200 милиона нарушения, т.е. КАТ не работи.

4

X

преди 6 години

Хехе нещастника даже даде газ за да изпревари камиона, като видя колите