12

socialen

преди 6 години

Борисов докара хората до пълно отчаяние!

11

Анонимен

преди 6 години

Държавата не може да контролира всеки, дете на 8 г. само вкъщи през ноща, деца изгорели оставени сами и това не е единичен случай, деца оставени от родителите при баби и дядовци с години или дори сами да живеят на 16-17 г, познавам няколко такива, дете с хиляди последователи във фейсбук също стана жертва. Хора говорете с децата си, гледайте ги и носете ОТГОВОРНОСТ за действията си, защото после цяла България изживява такива трагедии.

10

абв

преди 6 години

На вниманието на автора или на главния прокурор!Съгласно параграф 10 на Постановление 77 от 19.04.2017 г. за изменение и допълнение на ПУД - МВР (обн .в ДВ, бр. 33/25.04.2017 г.) в наименованието на "Научноизследователски институт по криминалистика и криминология", думите "и криминология" се заличават и абревиатурата "НИКК" се заменя с "НИК".

9

Анонимен

преди 6 години

Цацаров, върхът си! С толкова много думи успя пак нищо да не кажеш. По надолу няма накъде.

8

Анонимен

преди 6 години

Ама иначе искат големи заплати нали?Вземете, заподозрете, арестувайте някого, ако бъде осъден, тогава чак искайте заплати!Кажете: "Ето на, ние работим усилено, залавяме престъпниците, намаляваме престъпността, а ни плащат малко за това"!

7

Не хуманен

преди 6 години

Ако питате мен - малко му е смъртното наказание, преди да умре , трябва да изпита поне 2,3 часа същите мъки и страдания , които е изпитало момиченцето. Само страшен *** може да причини такова нещо.

6

Анонимен

преди 6 години

Личното ми мнение е че тъй като в България нема функционираща съдебна система /то където лиспва справедливост, не може да има силен съд/, полицията трябва да задържа престъпника и да го предава на семейството на убития/убитата. После двете семейства да се разбират ама как, ама кой, ама защо. Ако си простят ок, ако има още жертви също ок. Така може би няма да намалим убийствата, но ще се намали несправедливостта.

5

Анонимен

преди 6 години

За такова престъпление, смъртно наказание. На дете да посегнеш....

4

бачо Стоян

преди 6 години

как бе Цацаров, тук в този сайт вече обявиха развръзката по случая, ти не четеш ли новини? Ако пще нещо не ти е ясно се свържи с тукашните *** те ще ти обяснят.

3

Анонимен

преди 6 години

България на Тиквата:Тука има- тука нема!

2

Анонимен

преди 6 години

Подобни престъпления в нормалните държави ги разкриват за максимум 24 часа. Очаквайте пореден фарс. А иначе за подобни престъпления трябва да се проведе референдум за прилагането на смъртната присъда. Незабавно.

1

Анонимен

преди 6 години

"Има заподозрян, няма заподозрян!"В Бг е така от 10 години или по-точно от момента в който Тиквоний-селски пое Оправлението!!Но *** си му харесва ТАКА и за това не престава да овластява ..........чукчата от банкя.