33

Щерю

преди 6 години

Влизат две деца в църквата, точно в момент, когато попът венчава двама млади. Едното дете се обръща към другото:- Искаш ли да видиш, какво е паника?- Да.Детето отива при младоженеца и го хваща за ръката:- Тате, коя е тази лелка в бялото?

32

факт

преди 6 години

Ако логиката ви беше правилна светът щеше да е едно приятно и добро място за живеене.Уви,размножават се само злобни същества и на практика добрите изчезват от планетата.

31

add

преди 6 години

... statia pisana ot jena :pp

30

коко

преди 6 години

Защо коментирате основно жените? За една връзка са нужни двама.Баба ми казваше, че истинските жени са при истинските мъже. Всичко останало е обяснения и извинения.

29

Един

преди 6 години

По-умните жени и по-глупавите мъже. Те тава е.

28

Рек

преди 6 години

Въпроса както е зададен ,кърти мивки направо.И глупавия има очи и гледа и умния има уши и слуша.

27

Анонимен

преди 6 години

Оф! Пропаганда пак. Който е умен ще се ожени и ще създаде деца.

26

кротко

преди 6 години

Много внимавайте.. В СССР лечението с полови масажи не е изневяра и се договаря несъзнателно между партнерите.НА исток заради специфични особености и останки от военната техника нанесла жестоки вреди с тн Първо пришествие.. изневярата на женските е смъртоносна за семейството..Там женските с е охраняват или прогонват за да не убият мъже.У нас е пълно с вдовици ,,

25

Диспансеризиран

преди 6 години

Тръм президент.....крй с теорията за интелигентноста на хората.

24

Анонимен

преди 6 години

"По-умните или по-глупавите се женят?"---Ами самият въпрос е глу-пав.Има една приказка: "Глупавите хора се женят, а умните се омъжват". Всичко е ясно. Сега остава нашият Роско да се ОЖЕНИ за Деситу, а Деси да се ОМЪЖИ за Роско.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен #20"Абе защо да не се оженя за водач на МПС ?"Зарежи , сигурно има хемороиди , хърка , вероятно пие бира и се храни с шкембе чорба = лош дъх , има много свободно време да чете и коментира дописки в днес.бг демек е ниско платен или безделник мамино синче ... лоша партия , нека си лъска (цензура) ... :)

22

\m/

преди 6 години

Иска им се да ти сложат хомот, а получават хобот! Късмет.

21

123

преди 6 години

Хем по-умни, хем се женят. Не е вярно, аз съм най-умният, пък с жената так си живеем, без брак. Ако има деца е друго де.

20

Анонимен

преди 6 години

"Именно в еволюцията се крие и доказателството, че по-интелигентните мъже са по-склонни към брак. Това обаче не е много силно доказателство за теорията на психолозите, защото, както знаем, по-умните мъже могат да се похвалят и с доста по-добри доходи. А пълният им джоб ги прави предпочитана партия за дамите."Просто писачът на статийката не е схванал иначе елементарните твърдения на психолозите. Те твърдят, че по-умните сключват брак. Дали около тях се въртят много дами няма отношение към това.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе защо да не се оженя за водач на МПС ?

18

Анонимен

преди 6 години

Умният прави разлика и между брак и сватба. А и сватби има различни. Но затова пак акъл се иска.За творене на деца - не.

17

Анонимен

преди 6 години

Май трябва и костюм да си купувам ... ? не ми стига тоя костюм от абитуренския бал - *** сега трябва и нов

16

\m/

преди 6 години

Хората НЕ СА МОНОгамни.

15

водач на МПС

преди 6 години

По принцип по - умните се омъжват ! Ние, мъжете, сме по - глупави и мислим предимно с оная си работа.

14

Анонимен

преди 6 години

Пък на тая сватба като се заточат роднините ... то са едни хора едни песни една радост то е чудо неземно ... абе страхотно