114

знае си

преди 6 години

Трудно се обслужват лични интереси, няма начин да се измъкнеш безнаказано от кашите, забърквани системно от конкретни лица в т.нар. държавни институции. Пусти му пари- не можем без тях, но нерядко са причина и за проливане на кръв.

113

Трак до 119

преди 6 години

Да в Русия бирника е с охрана и гази свободно мужици безчет.

112

анонимен

преди 6 години

Един нормален ден в европейска и евроатлантическа България!

111

Анонимен

преди 6 години

Завистливия балканец видя един автомобил за 20 хил. и веднага набеди човека за престъпник. Аз затова си купих един ситроен С4 - струва 30к , но пред хората минавам за беден.

110

А1

преди 6 години

До PetkoivТея са толкова "закрилници", колкото бяха едно време мутрите.

109

Petkoiv

преди 6 години

A, imalo oste jivi haiduti narodni zakrilnici...bravo!

108

123

преди 6 години

До Мисля си на гласАбе то е по погрешка, ама все по лъскави возила стрелят. И все е за паркомясто. И чат пат е и с РПГ-та. Ама все е по погрешка. А тоя пък да не говорим, бивш полицай, днешен шеф на НАП. И как така бе. тоя сигурно не покрива изискванията за чистачка или охрана, пък шеф те го направили. Та случайно ще да е.

107

До мисля си на глас

преди 6 години

Тази Х5 е не повече от 10000-12000 лв. Не,че защитавам някой, но е добре човек да е информиран преди да пише глупости.

106

Анонимен

преди 6 години

Защо ли не прочетох нито един коментар с изразено съчувствие към потърпевшия?

105

Анонимен

преди 6 години

Не изключвам възможността да е получил възмездие. Дали заслужено или не - следват да решават следствие и прокуратура. Но на фона на този автомобил в който се е случила стрелбата се пораждат редица въпроси ... чието циврово изражение е поне с 5 нули след първата. За такива пари може да бъде "поръчан" почти всеки.

104

Мисля си на глас

преди 6 години

Не си ли задава някой въпроса, тъй както аз си го задавам, как държавен служител от средния административен апарат се е сдобил с автомобил за около 100000 лева. Нали не смятате, че това се случва от прилежна спестовност от заплатата в НАП (предполагаема около 2000 лева). Предвид длъжността му, нали не смятате, че не е бил обект на корупционен натиск (съвсем друг въпрос е дали се е поддал на такъв натиск). И накрая, дали някой смята, че се е стреляло по този господин поради грешка.

103

bizi

преди 6 години

PRIQTELI KADE NE PIPNAXA TIQ DA OTNEMAT ZLEBECA NA BEDNIQ ZA DA SA TE DOBRE SABORIXA SERGIITE NI NA MORETO I V GRADOVETE DA NE PRE4IM NA 4ERVENITE BOKLUCI DANO IMA VAZMEZDIE.

102

123

преди 6 години

До Анонимен 102Ами по тази логика, след като корупцията не е престъпление, а нарушение. Това не е опит за убийство, а олово терапия. Специална и подобрена методология.

101

леле

преди 6 години

Само вижте джипа BMV, който кара и си правете заключение кой е, какъв е и не го съжалявайте !

100

факт

преди 6 години

Държавен чиновник с толкова скъп джип,корупцията не прощава рано или късно си получаваш сметката....

99

123

преди 6 години

Един стар надпис перефразиран: "Човек и много да краде и "от нашите" да е, оловото пак ще яде."

98

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези свръх кадърни специалисти? До вчера милиционер, а днес финансов инспектор? Май единствените му познания по финанси са уменията да прибира пари от хората, долни червени престъпници!А, вчера прочетох, че КОРУПЦИЯТА не боло престъпление а НАРУШЕНИЕ! еBАТИ СКАПАНАТА МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКА ДЪРЖАВА!!!!!

97

Анонимен

преди 6 години

Стига сте залитали по парко или нарко място.Очите го стреляха заради трафик мигранти.

96

Анонимен

преди 6 години

В НАП всичко е корумпирано до мозъка на костите.Как си мислите че "оправиха" ревизиите на Боко, Цвъки, Пеевски и много други.Та тези данъчни които са правили ревизиите и много други "услуги" на власт имащите са НЕДОСЕГАЕМИ.Могат да карат каквато си искат кола и никой няма да ги пипне с пръст.Могат да крадат колкото си искат и НИКОЙ няма да ги пипне с пръст.А ви ще питате къде се..рат гладните до края на живота си защото сте ГЛУПАВИ.

95

Анонимен

преди 6 години

Една позната на жената разправяше ,че си подала документи за данъчен инспектор и чакала вече година.И я питам за какво ти е тая работа за 500 лв заплата?Ами що, 500 на ден малко ли ти се виждат ми казва.