15

Анонимен

преди 6 години

Имали застраховка в Булстрад ... но тя има покритие 0,5 милиона лева, за сравнение при Гражданската отговорност лимитите за 1 пострадало лице са до 1 милион лева. Т.е. Булмаркет извържват превоз на опасни товари със застраховка ПО-МАЛКА от застраховката на всеки автомобилен шофьор?! Далаверинг?

14

Какво излезе

преди 6 години

Английски локомотив, румънски вагони, които нямат право да излизат от Румъния, застраховка- никой не знае дали има. Накрая- ние плащаме с данъците, никой няма да върне убитите и ГЕРБ замазаха всичко това...

13

Анонимен

преди 6 години

"...Данни от окончателния доклад на звеното ... към МТ показват сериозни нарушения, които са допуснати от машинистите - скъсани пломби на устройствата за бдителност, липса на квалификация за управление на английски локомотив, необясними пикове и спадове на скоростта на 2000-тонната композиция..."---Ако горното е вярно и това са заключенията на баш експертите, нямам думи! Квалификацията и пломбите отвсякъде са си задължение на работодателя, а служителите трябва да докладват за нередности.

12

Анонимен

преди 6 години

Истината винаги е някъде по средата но в случая-ЛЪЖЕТЕ !

11

Анонимен

преди 6 години

хйк

10

Анонимен

преди 6 години

Гологлави пожарникари гасяха ,, опасните " цистерни , министри и по - главни министри запечатиха ХИТРИНО и започна едно чистене на причини , чистене и лъскане ! Както в БИСЕР , АСПАРУХОВО , МИЗИЯ ...... причина за катастрофата е ........ ПРАВИТЕЛСТВОТО !

9

слава на партията

преди 6 години

И по партиино време беше така: нямаше виновен другар или директор!

8

...

преди 6 години

Епа то беше "ПРЕДЕЛНО", "ЯСНО", че машинистите са виновни! Това фирмата правила ремонт на релсите която само между другото принадлежи на прасчо, това, че фирмата собственик на композицията веднага след взрива се оказа разбираш ли едва ли не пред реален фалит за това пак нищо не се споменава! Като цяло обаче едно е ясно е "ясно" машинистите са виновни! От и преди това и от тук нататък съд прокуратура и прочие паплачи не се интересуват от друго! То изатова има "леко" недоверие в народа ама ...

7

Хм

преди 6 години

Естествено,нищо не се споменава за отговорността на фирмата!А всички тия нарушения най-често са със знание или по-скоро по заповед на собствениците.И ние работим при "честни частници",знаем как стават нещата!

6

Бобчо

преди 6 години

Прекалено удобно е да се твърди, че видиш ли машинистите слезли от кон и се качили на железния кон, та пломби, та английски локомотиви... Само да не се спомене името на фирмата, защото техния влак се взриви, а сега държавата плаща да се строят къщи на нещастните хора и да се възстанови инфраструктурата.

5

Анонимен

преди 6 години

а кога е напишат колко е била допустимата скорост в отсечката.........току-що ремонтирана от фирма на Пеевсски?

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че нито веднъж не е спомената фирмата Булмаркет, чиито състав се взриви! Също така се избягва да се пише за това колко (не) е платила и как са източени сметките й след инцидента, за да не плати!

3

Анонимен

преди 6 години

а фирмата, че е на цеко минев с поставено лице офшорка никой нищо не каза... кога ще се потърси отговорност на истински виновните, машинистите го отнасят вместо цеко

2

Анонимен

преди 6 години

Машинист-джигит хаха, как звучи само... или джигинист...

1

Момо

преди 6 години

А къде са застрахователите в този случай?