59

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 54 В Китай няма въздух за дишане..Така е. Ама в Русия въздух колкото искаш. Колко му е един милиард китайци да грабнат тоягите и готово.

58

Мнение

преди 6 години

Много лоши новини. А мислехме че само Путин мечтае да е властелин на света.

57

Анонимен

преди 6 години

Този февруари Китай започва териториалното си разширяване.

56

Анонимен

преди 6 години

Работил съм със и за китайци в САЩ и югаисточна Азия. Впечатленията ми от тях не са никак обнадежаващи. Тези които ги възхваляват и възлагат надежди на тях, нямат идея колко се заблуждават.

55

"-"

преди 6 години

Ей, това служителите на различните НПО-та на мумията Срс "немат умора" с платените си статийки!-))))След 25 години САЩ ще е икономическа колония на Китай, а Европа постепено ще се превърне в ислямска провинция и това ще е края на либерастията и ЛГТБ-тата както и на европейската цивилизация.Уви, тъжен и необратим процес, който ни наложи неадекнатния западно - либерален политически елит!

54

Ала_Бала

преди 6 години

Преди 1 година с влак и автобус по асфалтово шосе достигнах на 15 км до Джомолунгма. Влакът преминава проход на височина 5200 м н.м.в, закъсня за 48 часа път с 5 минути. Като гледах младите хора не забелязах да са слаби и да тънат в мизерия, няма и безцелно шляещи се. Лхаса и Шигадзе в Тибет са напълно съвременни градове. Всичко е комерсилизирано и едва ли някой мисли си спомня за комунизма на Мао.

53

ИСТИНАТА Е..

преди 6 години

Истината за излизането на тази огромна статия е че Китай почна да ползва юана за резервна валута и съответно търгува петрол срещу юани.И на доларчето му се е пресекло акото ....

52

JJivanov кротко

преди 6 години

Пазете лидерите от Излишни ПИАР наркомански срещи и Посещения вкл на Форуми.ХУ Дзи Пин има богата история от Тибет .. Последните три хиляди години е готвен за голям ръководител..

51

Дони

преди 6 години

Страна . в която няма политически свободи, националните и религиозни малцинства потискани ,а болшинството от народа живее в нищета предлагайки евтина работна ръка.Китай може да рухне пропука ли се системата на терор спрямо инакомислещите.Още повече , че вече има милиардери който в един момент ще пойскат да имат и политическа власт.

50

Portugal

преди 6 години

Китай е бъдещето! Вижте само какви чудовищни проекти за трилиони долари ще правят из цяла Евразия. Тези китайски инвестиции са в пъти по-големи от целия План Мапшъл, осигурил господството на САЩ на Запад. Източна Европа може да спечели в пъти повече от китайските инвестиции от тези от САЩ и Русия взети заедно! По-умните народи, разбиращи от търговия, като Гърция и Унгария вече са се ориентирали към Китай. Дори Тиквата започна да загрява. Съжелявам русначета/американчета, времето ви свършва ;)

49

Portugal

преди 6 години

Китай е бъдещето!

48

Факт

преди 6 години

До Анонимен"Великите президенти" не са самородни таланти пръкнали се от НИЩОТО!Зад тях стоят мощни структури,често в сянка!Именно техните интереси диктуват и поведението на лидерите,които са само върхът на айсберга!

47

Факт

преди 6 години

До ФактА можеше да бъде другояче.Вместо Русия да продава евтино на Китай ресурсите си като го стимулира още повече,всичко щеше да се влива в икономиката на Запада!Сътрудничеството би донесло огромни ползи и НЕЗАВИСИМОСТ от Азия!Естествено,Русия щеше се държи на дистанция-в зоната на нейния си свят.На кого му трябват Украйна,Беларус,Кавказ.Ср.Азия-само проблеми с тях?Но всичко това вече е минало,води се война на живот и смърт.Израел,САЩ и слугите им поискаха ВСИЧКО,но рискуват да получат НИЩО!

46

Факт

преди 6 години

Докато САЩ и Запада(като цяло) водят люти битки с Русия,Китай завладява Света!И когато една сутрин белите се събудят и видят,че всичко около тях е китайско,ще се чудят:"Къде сбъркахме?",ама ще бъде късно!Естествено,идеята беше друга-бързо падане на Русия и последващо подчиняване на Китай,перфектен план на пръв поглед!Само че Русия не пада и няма да падне,както се е случвало неведнъж,руснаците са преживели какво ли не.А в това време Китай печели време,което използва по най-добрия начин!

45

Анонимен

преди 6 години

Апетитът на измислени царе като Си Цзинпин идва с яденето. Днес си е записал името в партийния устав утре ще го запише в китайската конституция или още по-добре за него ще бъде ако изобщо премахне конституцията официално или неофициално както в Русия. Следваща стъпка на такива "царе" е да огледат съседните държави и да изберат кого да "освобождават" и кого да "спасяват".

44

Анонимен

преди 6 години

Китай е мноого голяма държава, те гледат на Европа като на пеленаче. Освен това там цари върл капитализъм и жестоко се експлоатира човешката маса и прородата. Щетите които причиняват не могат да се измерят с пари. Центъра на света няма въздух за дишане. Но както е тръгнало по-важно е да имаш смартфон. Ще видим и те до къде ще я докарат.

43

Анонимен

преди 6 години

На мен ми се струва, че ако САЩ не подпалят някоя ядрена война, Китай ще бъде следващия световен лидер. Това обаче не може да ни радва. Американците са гадняри и пределно арогантни, но китайците са по-жестоки и безжалостни; влюбени са в парите и по характер са нещо като роботи. Светът става от ден на ден все по лошо място.ПП До 52 - Китайците по принцип не си пускат водата в тоалетната и оставят почистването на следващия, нещо като традиция за унижаване на другите.

42

Коста Иванов

преди 6 години

Няма как да стане това. САЩ и Китай са така обвързани, в смисъл САЩ дават технологиите и в Китай произвеждат, че Китай без САЩ просто няма да го има. Какво ще прави той това, което произвежда, ако го не продава на САЩ. Това са фалшиви новини с източник путиновите киберцентрали...

41

Ха ха

преди 6 години

Китайските работници не могат да си позволят да си платят обяда, фирмите ги дотират, а обядът е предимно ориз. Заплатите са около 300 долара. Освен това трябва да се научат да си мият ръцете, когато ползват тоалетната. Много не го правят. Имам наблюдения. И нямат идеи.

40

BOYAN

преди 6 години

Неземни глупости. Хора които никога не са живяли свободно нямат иновативно мислене да водят света. Да не говорим за демографските проблеми или пък дълга за който никой нищо не говори а реално е нещо не виждано досега в света.