18

Анонимен

преди 6 години

До СДСАбе глyпako кой ти каза, че това е демокрация ?Дано да отидеш да живееш в Русия хахаха червен цъpвyл

17

Анонимен

преди 6 години

БСП набира нови сили и си личи.

16

nina

преди 6 години

В Блиц пише,че майката все още е на разпит в Полицията,също версията,че детето е удушено от жена...Горкото детенце,не трябва да има прошка за убиеца,който и да е той(или тя)!!

15

Анонимен

преди 6 години

Дете на 8 години само през ноща вкъщи? Това е безотговорност!!!! Помоли някои приятели, съседи. Особено в малък град, всички се познават. Варианти винаги се намират. На 8 г. през деня не е добре да остане само, та камоли през ноща. Колко случай имаше само тази зима на изгорели къщи и смъртни случаи, отново деца оставени сами. Ако децата можеха да се грижат сами за себе си, нямаше да има нужда от някой да се грижи за тях.

14

Тато из Правец

преди 6 години

Зъб за зъб,око за око ! Това е изходът от днес съществуващо законодателство ! Бог да прости невинната душица !

13

Анонимен

преди 6 години

Да намират по-бързо този ***, защото хората ще живеят в страх докато не го арестуват!

12

СДС

преди 6 години

Цената на лъжата наречена демокрация. Да погребаме децата си и да уморим родителите си. Да възкачим на власт еничарите, предателите и търгашите на национално достойнство.НАСКАЧАХТЕ ли се демократи?

11

Неа

преди 6 години

И аз на 8 се прибирах сама от училище но сега не е така ... Пък и в една статия пише че момиченцето си е загубило ключа , което означава че някой е знаел на кой е ключа и че остава сама ... Това е по интересното . 100% е близък на семейството !

10

Анонимен

преди 6 години

До peshoКогато бях на 8, се прибирах сам от училище. Не седях сам. Събирахме се с братовчедите и братовчедките ми. Ходехме в градината и беряхме зеленчуци. Сами си правехме салатите. Пускахме газовия котлон и топлехме манджата. Можехме чиниите и пускахме прахосмукачката. Сега не е така. Разни и.диоти ни убеждават че 8-годишните са едва ли не олиго.френи и дори не могат да се хранят сами без възрастен да ги наблюдава. А ти, приятелю, си рожба на тяхното промиване на мозъци

9

шматка

преди 6 години

Бащата в чужбина майката нощна смяна.Махленските апаши са видяли своя шанс.Жалко за детето.

8

Неа

преди 6 години

А според вас майката ако има пари ще ходи ли да работи нощни смени ???? Отговорност трябва да се търси не от майката а от тея дето ти оставиха работещи да умираме от глад !

7

Анонимен

преди 6 години

Убийците не трябва да имат човешки права. Те не са човешки същества и не заслужават хуманно отношение. А тези на деца трябва да бъдат ликдирани веднага

6

Pesho

преди 6 години

Тия хора как така оставят 8 годишно дете само в къщи. Незнам има ли закон и до колко години трябва да е детето че да го оставиш само.

5

Анонимен

преди 6 години

Майката веднага на полиграф, версиятА и е съмнителна жалко за детето.

4

гост

преди 6 години

Встрани от случая, тъжна гледка представлява блока, в който е живяло детето. В други сайтове има снимка. Бедност, мизерия, грозота! Подобни евтини, мухлясали сгради има по бразилските фавели.

3

Анонимен

преди 6 години

Какъв ужас, Боже... И в къщи да нямаш сигурност за детето си, а какво остава за улиците... Реерендум за връщане на смъртното наказание искам, не ме интересува ЕС!

2

Анонимен

преди 6 години

Защо се откачва информация по случая? Какъв изверг може да причини такова нещо на детенце? Такива *** трябва да бъдат заличавани от лицето на земята. Мир на праха на детенцето и сили на горката женичка :(

1

Помак ултрас

преди 6 години

В този иначе мирен и свободолюбив край стават в последните години едни от най-жестоките престъпления в България. Няма оправдание, няма извинение, няма милост за убийството на невинно детенце. Потресен съм. Мир на душичката й.