19

Анонимен

преди 6 години

Откога вредността се изчислява в брой цигари?Предпочитам 15 цигари пред присъствието на нетърпим човек.

18

Феликс

преди 6 години

Сам и самотен не са едно и също нещо. Може да си самотен и в най-голямата тълпа.Но пък да не чувстваш самота покорявайки самостоятелно Еверест.

17

до 12

преди 6 години

Форумите са, за да се обменят мнения, независимо от най-близкото обкръжение. Друг е въпросът, че много голяма част от четящите са с повече емоционална, отколкото обоснована настройка. От организаторите на сайтовете зависи дали сайтът ще е кошче за душевни отпадъци или медиатор на идеи.

16

Самотата Санчо...

преди 6 години

Тази статия е смислена и това е мека форма за сравнение-15 цигари(пушех 30-антисамотно).N 15(за сега) смята,че само глупаците са самотни-да за умния човек самотата е катарзис и който не е минал през нея-е гол душевно и мисловно.17 години вече с едно подобно си правим 'компания'-разбиране???.Жалко е,че самотни са родителите ни-майка ми загуби баща ми преди 31 години(а аз голям приятел).Чуваме се през 2-3 дена и се виждаме през 3-4 месеца.Нищо."Смъртта е занимание самотно"Комисия ще ни оправи.

15

Анонимен

преди 6 години

до 12И ти си в кюпа при нас, нали?

14

Анонимен

преди 6 години

Само глупакът е самотен. Колко много неща могат да се правят без чуждо присъствие. Тишината лекува, зарежда. Умния сам човек все ще намери занимание без да се чувства самотен. Усещането за самота ми е непонятно. Хиляди пъти го предпочитам пред досадата някой да те занимава с клюки, ниски страсти и празноти /да не кажа глупости/.

13

Хан Соло

преди 6 години

Питайте отшелниците и монасите, които живеят над 100 год. колко им е вредно и колко са зле...

12

Анонимен

преди 6 години

Самотата е даже здравословна,даже спасение,особено в свят,в който ни учат да си сложим с хората като с вещи

11

Анонимен

преди 6 години

В тези форуми хората ,които пишат малко или много са самотни.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе недорасли мушмороци ,какво сте се втурнали да коментирате самотата от камбанарията на краткият си все още живот.Става дума за сериозни хора хора а не за пубери бродещи из сайтовете.На вас интернет ви е достатъчен както се вижда не ви трябват ни мъж,ни жена.Самотата идва в друг етап от живота,за който вие все още нямате представа.98% от вас сте все още ,,самотни"Взимайте си изпитите/като 8/,поумнявайте а не като малкият ivailo ,гледайте си задълженията-тя самотата сама ще почука.Не ви гожелая

9

Анонимен

преди 6 години

Колко голяма извадка, как и откъде са събирали данните на включените хора в проучването, как са се различавали групите на самотните и несамотните? Толкова много други фактори може да има, които да са придружаващи и причина за самотата - а накрая и причина за вредата за здравето, че самотата да няма нищо общо със заключението от статията..

8

Бг учени

преди 6 години

Обратно на световната статистика самотните/разведените мъже в България живеят по дълго.

7

Анонимен

преди 6 години

Аман от народ ... не мога да взема изпитите

6

Анонимен

преди 6 години

Най- добре е,човек да има партньор да има компания,но има случаи когато бракът не е вървял добре и след развода човек е сам,но е по -спокоен отколкото когато е бил със съпруг(а) си.

5

Така

преди 6 години

Всички сме поотделно безкрайно самотни, независимо дали сме "придружени" от някой или не. Това е естеството на живота.

4

Анонимен

преди 6 години

По-добре самотен,отколкото зле придружен!Когато се с накой и той само те дразни и нервира,може от нерви да изпушиш и 40 цигари.Е,кое е по-добре -15 или 30?

3

ivailo

преди 6 години

По медиите има какви ли не глупости, ама тая статия счупи ***...

2

Анонимен

преди 6 години

Какво ще кажете за самотата, когато живеете с някой/я и едновременно с това пушите? :-)

1

крум

преди 6 години

Булшитс! Самотата е едно съвсем нормално човешко чувство! Фармацията ни залива и иска всички да пият лекарстватай, билото антидепресанти, било за кръвно итн. Самотата е нормално и съвсем човешко чувство