45

ДС

преди 6 години

Чуете ли Галъп ментето, значи слушате ДС-то.

44

Маги

преди 6 години

Вие от Галъп сте шегаджии.Моля ви, не е първи април, а ме карате да се смея неудържимо. Ама как хубавичко сте се справилииии. Напомняйте ни по - често от кои партии са велики, за да се ограничим само и единствено с техният избор. А бе, я да си останат до живот, защо ли са ни избори изобщо. То и мат'рял не остана, а след време нЕкой от великите ще дръпне И шалтера на България. Натам сме се запътили, към закриването и.

43

Анонимен

преди 6 години

Доверието на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ е .......30% .Недоверието на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ е.....59%.Мъка, много мъка българино !!!Не го искаш , но ТОЙ , заедно с ъс всеки само и само да граби !Прочети цялото изследване !!!

42

Анонимен

преди 6 години

По надолу в изследването : На кого вярвате ? На .......... Цветан ......9% !На.............РАДЕВ ........75% !!

41

Е , КАК БЕЕЕЕЕЕЕЕ...

преди 6 години

РАДЕВ , ХОДИ НА "ХАНУКА"...И ВЕЧЕ Е ПРИЗНАЛ НОВАТА СТОЛИЦА НА ИЗРАЕЛ??!!!КАК , НЕМА ДА Е НА ПЪРВО МЕТО...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...ЗНАЕ , ПРЕКРАСНО , КОЙ ДЪРЖИ ПАРИТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА.....НЮХ ,ЧУДЕСЕН ИМА РАДЕВ......НАЛИ , ДРУГАРИ "ПРИВАТИЗАТОРИ"!!!?

40

ПУНТА МАРА ....

преди 6 години

"ГАЛЪП -МУНТИ ИНТЕРНЯШИНЪЛ"-----МЕНТЕТА ЗА ВСЕКИ.......!АМА , ЗАЩО ЛИ , НЕ СЪМ ОЧУДЕН...??!!!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Манолова и Фандъкова са си за затвора. Радев още се държи достойно.

38

Яне

преди 6 години

Ненам кой има доверие на Фандъкова, марионетката за схемите на ГЕРБ. Окепазаиха цяла София, че и по кварталите с небостъргачи се сдобихме. Оставка и всичките на новоизбран прокурор и в затвора!

37

Така е

преди 6 години

На тиквата рейтинга в Европа е 80%.Там знаят кой може и кой не.

36

Анонимен

преди 6 години

До до Анонимен 30Ако хората не искаха ГЕРБ те нямаше да управляват 3-мандат...Хората не искат крадливи комунисти...

35

Владислав

преди 6 години

Абсолютно фиаско, всички софиянци вдигнаха ръце от Фандъкова и нейните невежи бюрократи, София става все по-голяма клоака, но не защото идват селяни, а май по-скоро защото се управлява от безхаберници

34

Анонимен

преди 6 години

Този който НЕ прави нищо. ..Винаги е с най-голямо "доверие"...

33

Веско

преди 6 години

О-о, гадният Лютви Местан има и "да"!?!?

32

Анонимен

преди 6 години

FANDYKA OTKYDE NAKYDE

31

сара

преди 6 години

Аз от родопското село до границата имам най-голямо доверие във Фандъкова. Само тя може да ни помогне на нас, живеещите в тези затънтени краища.

30

до Анонимен

преди 6 години

За такива като теб всички са дъщерни фирми на БСП. Истината е съвсем ясна - хората вече не искат ГЕРБ и некадърните им управници.

29

Моята класация

преди 6 години

Преди малко проведох проучване в селската кръчма. Резултатите:1. Първи, както винаги от 10 години е 170-килограмовия кофпомпаджия, който след като пробяга 100 метра на футболен мач му кърпят менискуса, който вече успешно е започнал да чете втора книга в живота си и е стигнал до трета странница2. Втори, е апартаментният физкултурник, абсолвента от училището за бавноразвиващи се.

28

Анонимен

преди 6 години

Дъщерната фирма на Позитано 20, която нито е Галъп ,нито е интернешънъл под мъдрото ръководство на психотерапевта Александър Райчев отново публикува небивалици!Спокойно може да им се присъди първа награда за научна фантастика!Половината от прогнозата да е истина, *** Н. вече щеше да е премиер и да купува втори Техноимпекс!

27

Анонимен

преди 6 години

Фъндкува пускала фъндък като млада.

26

Ало Ваньо!?

преди 6 години

Лицата от таблицата/скалата ще се молят да лежат в български затвор. Иначе Мишо Бирата ги чака. Оляха се. Но руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости. Позор.