53

Нешо

преди 6 години

До Некъф: Казано е хиляди пъти-не тоя ,който ги е канил , а тоя , който е предизвикал войните в близкия изток ,трябва да си ги прибере. Всички знаем кой е той - САЩ.Да си изпратят корабите , самолетите и самолетоносачите, да оберат всички емигранти от Турция и давещите се из моретата и да си ги закарат в тях. Сега ,пак отварят нов фронт в Палестина-пак война.Не се наядаха от търговията с оръжия.

52

Некъф

преди 6 години

Доверие в ЕС!Доверихме се и ни напълниха със джанговци, а сега искат и да ги приютим. Който си ги е канил да си ги приютява.

51

Анонимен

преди 6 години

Западните държави се възползват от ЕС за да изсмукват България. Шефа на Софийска Вода взема 600 000 евро без бонусите на година. Заплатата на Тръмп е 400 000 долара на година. Само сравнявам, нищо лично... Принудиха ни да продадем задължително печелившите сектори. Назначиха си подкупни демократи и ги купиха за да продадат единствените печеливши фирми за жълти стотинки.

50

Анонимен

преди 6 години

Доверие в една прогнила шайка корумпирани бюрократи? Има ли още хора, които да вярват, че еврофондовете целят да подобрят живота на обикновения човек?

49

Анонимен

преди 6 години

И С ЕС, И БЕЗ ЕС, НИЕ СМЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ЕВРОПА СПОРЕД БРЮКСЕЛСКИТЕ ГОСПОДАРИ.

48

anonymous

преди 6 години

Скоро неофашистите в Киев - десен сектор - ще си платят за престъпленията, за това, че убиват руски деца и жени, не само мъже.Те забраниха и БГ-език, не само руския език.Алкохоликът Потрошенко и Саакашвили, дето си яде вратовръзката са престъпници.

47

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, свикнаха ли лицемерите за Запад-в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България.Крим е руски, завинаги!!!

46

Д-р Фонмисъл

преди 6 години

Сатаната в Кремъл и неговият слуга в Анкара никога няма да успеят да разклатят ЕС. Просто защото има фундаментална, изначална разлика между ЕС и варварският съюз Москва - Анкара. Тази разлика е дълбоко в ДНА на Европейските граждани и означава хуманизъм, цивилизованост, равенство пред закона, прогресивно мислене и рационално действие!

45

ГАСЕТЕ ФАРОВЕТЕ

преди 6 години

Водят ни към ликвидация на човечеството ударно смело по комсомолски евро *** нагли..НА практика EURO КОМУНИЗЪМА ПОБЕДИ здравия разум във всички европейски страни вкл..Събират огромни суми чрез нагло престъпни данъци и ХАРЧАТ БЕЗОГЛЕДНО..западните държави смучат милиони здрави за работници ..Источните погиват кротко тихо корупционно..

44

До41

преди 6 години

Човекът просто иска да работи за рубли.

43

Анонимен

преди 6 години

Долу ЕС

42

АМАН от наркомани

преди 6 години

Годишно от БЪлгария за издръжка на наркотизираните евро бюрократи се крадат над 2 000 000 000 живи лева от бедния лишен от доходи народ.За сравнение з а издръжка на МВР с е КРадат над 1 000 000 000 живи лева.

41

до 40

преди 6 години

ако можеше да мислиш ....просто щеше да смениш държавата и така нямаше да се притесняваш за заплатата си ! много сте ми странни как си вярвате , че някой вие е длъжен да ви гарантира заплати каквито ви харесват и но вие да живеете и работите където и както искате!! ес е достатъчно голям и всеки иама свобода да се мести търсейки по-доброто за себе си или семейството си !! кой ти е виновен , че правиш услуга на българските работодатели работейки им за левчета...не е вината на ес !!

40

?

преди 6 години

до 39Мисля си аз, като сменим нашия Лев с Евро,колко ще ми е заплатата тогава.

39

До 34

преди 6 години

Да не си мислиш, че като се разпадне ЕС заплатата ти ще се изравни с германската. Най-много да падне наполовина и да се изравни с руската.

38

Анонимен

преди 6 години

"и заради настояванията на елита в Германия, че европейската солидарност означава всяка от 28-те държави да приеме поканените от Берлин чужденци."Ахахахха е то бива наглост, ама това немското на нищо не прилича.

37

АНТИ

преди 6 години

Ние се движим със - скоростозначена с R на скоростния лост.

36

анонимен

преди 6 години

Масонският проект ЕС върви към своя край..................и това е добре за България!България над всичко.България + Русия = Братя завинаги

35

Бойко Методи Борисов

преди 6 години

Не ми барайте ЕС, мат'рял;))) ЕС ми е нужен, за да мога 2018-та да стане ем министър-председател на България, ем на целият ЕС. Тогава Аз ще раздавам "Конграчулейшъните", а Цвъки - "Наказанията".

34

анонимен

преди 6 години

Няма как да има единство и солидарност, след като заплатите в Германия са 10 пъти по-високи от тези в България.Така че да се разпада скапания ЕС..............не искаме ЕС на две или три скорости............западни лицемери.