117

Хайдукин

преди 6 години

Пълни глупости!?!Тоя за кой го пише това за неква част от обществото дето е само на лист.Реалността е друга бавят заплати ,карат да пишем споразумение да ни ги изплащат на вноски,за изработени от миналата година ,от тая година имам да взимам за септември до сега.Не ги пишете тия глупости ами отидете по фирма на фирма ,говорете с работници ,служители да разберете истината,журналистчета!?🏴🏴🏴🏴🏴

116

Анонимен

преди 6 години

До СисиКолко пъти поскъпна месото?А сиренето?Колко пъти ти скочиха сметките?

115

Анонимен

преди 6 години

Българина много мрази да му се кажа, че е добре.На него любимото му е да качва снимки от екскурзии, кръчми, пълни маси, да се фука с нов телефон 1000лв през няколко месеца и да реве как едвам връзва двата края.

114

Един-едничък линк!

преди 6 години

Който говори чудесно и обяснява ВСИЧКО:https://rsf.org/en/ranking индексът на медийната свобода, познайте кой е по-назад от Албания дори !

113

extremist

преди 6 години

.......СУДЖУК И БИРА.....И МАЛКО ОТ КТБ......И 13 000 000 000 ЗАЕМ....МДААААА - ТИКВАТА ЗАБОГАТЯВА

112

"Булгаристанец

преди 6 години

Кой е забогатял: вие или ние?

111

АНОНИМЕН

преди 6 години

Днес сутринта в магазин LIDLL,няма да кажа в кой град, видях цена за череши от Чили 29.90 лв. След обед цената беше вече 9.99 лв. една измислена цена като във всички западни, а и по сляпо подражание в някои нашенски фирми, Толкова ли сме забогатели клетите българи, че да се влияеме от печалбите на чужди компании. Утре тези череши сигурно ще са в контейнерите, ама пуста мода, колко сме забогатели пръд...лов;и !

110

Не е стъкмистика ;)

преди 6 години

В личен план аз съм напред с 50000 евро в сравнение с миналата година....,но живея и работя в нормална държава ,отдавна се евакуирах от държавата на тъпите мутри.Може би написаното има впредвид ,че хората забогатяват след като се махнат от Мунрандия.

109

u4en

преди 6 години

В Сф. работа колкото искаш ! Работиме МНОГО...няма делник.няма празник ...работиме и за фирма и по свой проекти. В СФ. били сме стигнали средноевропейски заплати - как няма да е така. като работим колкото тях !

108

Протестър

преди 6 години

Готина стъкмистика, биха й повярвали бавноразвиващите се и ***.

107

ДО: 109

преди 6 години

Трябва ли тогава да буди учудване факта, че Валерката Симеонов погна нас, българите по черноморските ни курорти, че сме дигали голям шум, но електората го остави да прави каквото си иска (щото електорат, щото иначе няма пак да го изберем я)?

106

хахахха

преди 6 години

Пембен Кольо ряпа да яде! Тия го туриха в малкия си джоб...

105

Анонимен

преди 6 години

300 000 ромеи позабогатяха по време на изборите, като гласуваха за герб.

104

Анонимен

преди 6 години

Аз в личен план през 2017-та година не съм забогатял и с една стотинка.Като изключа единият процент класове за трудов стаж (едно нюню левчета към мизерната ми заплата), които и без това "бизнесът" иска да ми ги вземе!!!А дано от новата 2018-та все пак усетя малко забогатяване, да се моля на Дядо Коледа Щото на ГЕРБ да се моля няма смисъл. Знам, че Бойко Борисов не е Дядо Коледа, пък и да не се бръсне, брадата му не е бяла. А пък и не дава. Стиснал се е като кокошо д****.Та в какво да вярвам?

103

Анонимен

преди 6 години

До: 106Ами явно (нелогичния) изводът който следва да си направим от това е, че не искаме да сме богати, искаме да сме бедни, пък не сме, затова има политическо напрежение.

102

Анонимен

преди 6 години

"През 2017-та: Забогатяваме, но се усеща политическо напрежение."---Нещо не се връзва това твърдение.Хем забогатяваме, хем има политическо напрежение !?

101

А така до 101

преди 6 години

Администрацията на БНТ с общините е над 200хилядиСъс семействата си и роднини - 1милион. Гласуват за ГЕРБ иначе ще изпаднат от хранилката

100

Сиси

преди 6 години

Увеличените заплати и пенсии ги изяде в пъти цените на месото, сиренето, яйцата, маслото, а сега водата, тока, ТЕЦ и другиСега сме по бедни от преди увеличението на заплатите и пенсиите.

99

бай ПЕТКО

преди 6 години

Ако отидете при 1011-я дали щеше и той да ви каже, че е забогатял? Тия 1010 да не би да са софиянци администратори и да пазят процентите за б.б. иначе ще им истине столчето

98

Тъц

преди 6 години

В София средната заплата е по-висока, защото тук са парламента, министерствата, агенции всички с големи заплати и бонусиПриказката едни ядат зеле, други месо, значи средният българин яде зеле с.месо