147

Анонимен

преди 6 години

Е как стига фалшиви новини бе?*** от какво ще живеят?

146

ПРОКЛЕТИ ЛЪЖЦИ ГЕРБ

преди 6 години

НАГЛЕЦ И ЛЪЖЕЦ. ЦЕЦО ШЕСТАКА, КОЙТО ГЛАСУВА С ДА МОРАТОРИУМА ВЪРХУ ЛЕКАРСТВАТА, СЕГА НИ ОБЯСНЯВА, ЧЕ ТОВА БИЛО ФАЛШИВА НОВИНА, ТОЯ Е *** ШИЗОФРЕНИК. ГЕРБ ДОКАРАХА И НАРОДА ДО ШИЗОФРЕНИЯ, КОЙТО ПРИ ТАЗИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКА ПОЛИТИКА НА ГЕРБАДЖИИТЕ, ПАК ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. КРАДАТ, ЛЪЖАТ, КРАДАТ, ЛЪЖАТ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НЕНОР МАЛНИ И НАРОДЪТ КАТО ПЕПЕРУДА ЛЕТИ КЪМ ГОРЕЩАТА ЛАМПА И НАЙ-ЛОГИЧНО - ИЗГАРЯ.

145

Те

преди 6 години

ГЕРБ са крадлива бандитска хунта.

144

Анонимен

преди 6 години

Цецо не е виновен, ние сюе си го избрали.

143

Анонимен

преди 6 години

Gospod da ti prosti, Cvetanov.....

142

Jordan

преди 6 години

Глупаво, .....и тъжно! Тежко на децата ни!

141

Цветанов излъга...

преди 6 години

Цецо Цв.: "Малко заприличахме на италианско семейство - има шумни спорове, но проблем няма." Как да нямате проблеми бе? Онзи "татарин" от Бутан тича из МС като бесен и псува дребничкия Димов, а за премиера скърца зъби и крещи "Този да не го виждам! Само да ми падне!" И очите му блестят като тези на цар Самуил нощно време... А ти сигурно гледаш да не се въртиш около него. Г-н премиерът вече твърди: "Гласувам за втория лифт с двете ръце". Ще гласуваш, иначе МС може да се разсъхне. Агите чакат..

140

к.144

преди 6 години

До АнонименЦецо, стига с тези молекули! Хората на Запад вече купуват атоми, та дори вече атомни ядра! Ти само думата молекули си научил и все нея повтаряш! Молекулите са открити и се продават вече 110 години, ама ти тогава си бил в перспективния план на дядо си, още баща ти не го е имало. Защо когато баща ти се разболя, ти не му купи поне 5-6 атоми, можеше и десетина протони и толкова електрони да му купиш и човекът да оживее! Трябваше само два апартаменти да продадеш. Ама нали си скръндзаа..

139

Анонимен

преди 6 години

И на Теменужка *** е голямо бинго,а на Баце дифиренциала и той 4×4

138

Анонимен

преди 6 години

АЛЧНИ НАГЛЕЦИ ! ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ МОРАТОРИУМ ЗА СУБСИДИИТЕ, ЗА ГЛЕЗОТИИТЕ ЗА ПРЕВИЛЕГИИТЕ ВИ ,ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ТАВАН ЗА ОГРОМНИТЕ ВИ ЗАПЛАТИ ТАКА КАКТО НАПРАВИХТЕ ТАВАН НА ПЕНСИИТЕ ,ЗАЩО ВИНАГИ ВСИЧКО ЗА СМЕТКА НА БЕДНИТЕ.ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ПО-ВЕЧЕ ЩЕ СПЕСТИТЕ ...А И ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ОТ ЗЛОБАТА ,КОЯТО СЕ ТРУПА ВЪРХУ ВАС И ВАШИТЕ ДОМОЧАДИЯ И КОЛКО КЛЕТВИ ЩЕ СИ СПЕСТИТЕ....

137

Анонимен

преди 6 години

До СЛАВА НА ГЕРБ!Що бе, на Черноянчева г.з.ът да не е по-малък? Или на Цуцка? Или на Дъртиткова? Или на МенТата? Хеле па на оная, адвокатката, най-наглото женско жив.отно, което се е въдило в мърлямента, добре че напусна, ама и жалко, че вече не я показват по ТВ-то - беше добро средство срещу напълняване - като я видиш, цяла седмица не можеш да се храниш...

136

anonymous

преди 6 години

Цецо Крадецо - крадливият физкултурник - защо не е в затвора?

135

Анонимен

преди 6 години

"Никога не сме казвали, че няма да се лекуват онкоболни." Абе, ти у ред ли си. Имаш ли връзка с главния мозък. Мислиш, че си свръх умен, ама едно сбръчкано мозъчле освен автозлепоставка друго не може да измисли. С тъпотиите си злепоставяш ГЕРБ. Трябва с пръчки да те изгонят от Партията. Въпросът не е, че няма да се лекуват онкоболните, А С КАКВО ЩЕ СЕ ЛЕКУВАТ, бе наглец?! С аспиринчета ли, бе, с въглен ли, а? То бива наглост, бива, но не трябва да си позволяваш да те считат за ид.от, или да?

134

Анонимен

преди 6 години

До 128Ама па много имали да продават със сестрето. Та купували "молекули" по 7 000 долара. Ама не били помогнали. Ми сигур са закъснели с купуването. Как можа този човек да дава "пример" с най-скъпото, което е имал, за да убеждава болните, че лекарствата няма да помогнат. Боже мили Божичко, какви хора ни "управляват".

133

Анонимен

преди 6 години

До socialenАми, това са такива пердета, каквито светът не познава. Няма такива откровени наглеци. Говорят глупости, въртят, сучат, светотатстват дори с роднините си, и са толкова самозабравили се, толкова мислещи се за велики, че считат, че им вярваме. Но Бог бави, но не забравя ... Да, само Той ни остана в това зверско общество, което тия създадоха и поддържат ...

132

Анонимен

преди 6 години

Ей, който изкривява думите на другите, му се изкривява устата ... ти, който имаш пари да си плащаш иновативните лекарства, ги заграбваш от хората, заграбваш ги от България. Всичко унищожихте, което можеше да дава препитание на редовия българин, натоварихте го с нечувани ценши за здраве, сега посягате най-просташки върху живота му. Ден да живее още някой обречен, това е велика победа. Гадни типове, ще ви стигне и вас.

131

socialen

преди 6 години

Борисов и Цветанов ги фана шубето.

130

От дек на дек?

преди 6 години

Стига фалшиви новини за шесте апарта мента на ушатия физкултурник.Кажете най-после от къде и как е забогатял. Тези имоти няма как да ги купи с мили ционерската си заплата,дори цял жи -вот да е ял хляб и лук.

129

Анонимен

преди 6 години

Колкото лекувате децата от Фонда за лечение, толкова ще се лекуват и онкоболните. "Индивидуално". Според партийната принадлежност.Данъци внасяме всички без изключение, а болните ще се разглеждат "индивидуално".Прах в очите на наивниците.

128

БАБА КУНА

преди 6 години

ЦВЪКИ Е НАЙ-ФАЛШИВИЯ ПОЛИТИК!!!