51

анонимен

преди 6 години

САЩ и Изреал все повече се изолират от останалия свят.

50

anonymous

преди 6 години

Ерусалим е свещен град и за трите религии-християнство, юдаизъм и ислям.Ерусалим трябва да се обяви за град със специален статут.Израел си има столица-Тел Авив.Ако искате мир в Близкия Изток-така.Ако не-вечно ще има войни и конфликти.

49

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 19 Кравари и овчари са селяните като тебе.

48

хо-хо

преди 6 години

До Виж ти Виждам 30 ненормалници ти слагат+

47

Kr

преди 6 години

Ерусалим - ИзраелКрим-РусияСКТР - Турция

46

за истината

преди 6 години

Вяра в Бога на Авраам Исаак и Яков чрез вяра в Христос ни кара да благославяме евреите юдеите ,защото и ние християните вътрешно юдеи чрез вяра в Исус Христос сме благословени и наследяваме същите благословения като тях благодарни за евреите чрез оказаната чрез тях милост в Лицето на Господ Исус Христос ние сме милостиви към тях и другите за да сме добре,а Ерусалим е град поставен на високо хвала и хваление към Вечният Бог Ерусалим е столица на Израел!!!!!за да са благословени някои

45

Виж ти

преди 6 години

Резолюцията на Съвета за сигурност към ООН, вече бе подкрепена от 14 от 15 представителки. Разбира се единствената страна гласувала против бе САЩ. Представителката на САЩ в ООН, нагло заяви, че ООН пречи за мирното регулиране на израело-палестинския конфликт:))) Ще рече, цял свят пречи, само САЩ помагат.Израелските фанатици не си дават сметка какъв гол им вкара Тръмп, извади им очите, те си мислят, че им изписа вежди. Мир никога няма да видят, как ще живеят?

44

храма ядосан

преди 6 години

Увредили са тежко МЕКА подава храма с нагло вредна техника облъчваща всичко живо вкл през камери..Не ходете в МЕКА

43

Анонимен

преди 6 години

"Ще е благословен този, който благославя евреите". Християните са длъжни да се подчинят на евреите и да им се подчиняват, иначе ще горят в ада! Бог е проклел всеки, който е срещу евреите.

42

Анонимен

преди 6 години

ТттБла Бла.Господ така е решил.Евреите ще управляват света и това е.Писано е.Никой не може да го промени.

41

пенко

преди 6 години

Що за бъдеще е Ерусалимцинг -под диктата на Мохахитлер ???

40

Бай Иван

преди 6 години

Добре де ,ами Косово кга е било албанско?Защо всички се урнаха да саздават нова държава и то в Европа? Какво беще различно тогава?

39

Тео

преди 6 години

От както човечеството осъзнато съществува, закона на по-силния царува. И за това сега е така, без значение под каква фасада - "демокрация" или "тероризъм" или "религия" се крие то. В момента, в исторически план израилтяните са в период на апогей. Но този период е миг в исторически план. Утре, когато колелото се завърти, ще се отнесат с тях както те се отнасят с палестинците. Няма "вечно" нещо. Нека си спомним "Союз нерушимьй". Рано или късно палачинката се обръща. Тежко им тогава!

38

Анонимен

преди 6 години

KOI TOZ DANON BE?

37

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ООН АКО НЕ ПРИЗНАЯТ ЙЕРУСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА НА ЮРЕЙЗМА И ЮДА ПРЕДАТЕЛЯ ;)Е ПО-ЕВРЕЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ТРЪМП НЕ Е ИМАЛА НИКОГА В САЩ!

36

аз

преди 6 години

В Йерусалим се водят войни от хиляди години защото в свещенно място и за мюсолмани и христяни и юдей за да има мир там нетрябва да е собственост на някои а да е със международно управление и равни права на всички иначе винаги ще има недоволни.

35

Анонимен

преди 6 години

Евреите искат цял Йерусали. Палестинците искат половината Йерусали.

34

Анонимен

преди 6 години

Очевидната реалност е, че Крим е бил и е руски. Но евроатлантиците не са съгласни и искат промяна на статуквото. За Йерусалим също може да се промени очевидната реалност и тя да стане друга.

33

АМАН от наркомани

преди 6 години

Преглед на наглите нападения над страни членки на ООН Ню ЙОрк вкл Тунис,Либия,Египет,Йемен,Ирак ,Сирия,Турция и Украйна доказа че нашествениците ползват древни карти за следене и манипулиране на милиарди цели едновременно през нарочно инсталирани тежко терористични съоръжения в лични документи.СПасиха се в региона Турция и Израел заради отместени столици.Черните врагове смятат Инстан бул и Ерусалим за столици .НЕ местете столиците в големите градове обратно..в по малки по спокойни...

32

Анонимен

преди 6 години

Гнусни евреи по вашата логика , Османската , Руската, Английската империи трябва да си върнат загубените територии,това го пиша и за тия дето подкрепят евреиските окупатори