26

муспи

преди 6 години

БББ (Бойко Борисоф Безсребърника) също иска импечмънт, - защо за едни може, а за други, цветни не може?! Нетолерантно!

25

Додо

преди 6 години

Поредната fake news статив.

24

Polska

преди 6 години

Такива псевдопроучвания са ми много смешни. Ще съдим за Тръмп по делата му след края на мандата. Засега се справя добре. Прокара важна за икономиката данъчна реформа и ограничи имиграцията на диваци от мюсюлманските страни. БВП-то им расте, безработицата пада, предприятия се връщат обратно в САЩ. Нормално е феминистките, комунистите, хипитата и останалата дегенепирала лява сволoч, да ненавижда патриот и открит човек като Тръмп. Не съм впечатлен от медийната война на либералната преса срещу него.

23

Jert

преди 6 години

Истината е, че народа го избра, но полит климата не го прие - той не е от тяхната кръв. Когато го събитията на всяко стъпало, измислят разни интриги с руснаците и прочие простотии, е цяло чудо, че и това е постигнал. Дори една голяма част от неговата партия го мразят..

22

Анонимен

преди 6 години

Американците напредват в правилна посока - разбират колко зле е да имаш за президент крупие и организатор на модни конкурси. Скоро ще го импийчват, защото не е пiч!

21

Teo

преди 6 години

Тръмп, Тръмп, та Тръмп ... Човекът си е готин според мен. Но е бизнесмен, а не политик. С удоволствие бих отишъл за риба с него или на тенис. Но за политиката ... държава с 350 бази, които искат поддръжка, държава, която иска да контролира света. Държава, за която оръжието и дрогата са по-важни от благоденствието на хората и ... направо се учудвам, че падна в същия капан, в който падна СССР. А Тръмп е изкупителна жертва. Защо им трябваше да си режисират 11 семтември?!? А сега - нов Осуалд ли?

20

Пепо

преди 6 години

Човекът преживя едва ли не инфарктно първата си битка преди време за поста! От тогава си е взел поука, нагласи нещата с руснаците и неговата фикс-идея стана реалност!!! Излъга народа, но за това не му пука, защото д болен мозък, и колкото по-рано го махнат, толкова по-малко беди ще сполетят страната му!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Империята загива!

18

Българин

преди 6 години

Нещата се влошили и 4.1% безработица. Веселинка да избере нещо друго. Лека нощ.

17

Зевзек

преди 6 години

А наш Тиквьо нито обещава нито изпълняваКонграчулейшънс!

16

Зевзек

преди 6 години

Не бил изпълнил!Човека сега дойде и искат да оправи бакиите на Обонго за половин година!Най готиния президент след РейгънНо Обама беше от добро семействоНищо че майка му се снимаше в мръсни филмиКофти ли ти е Сорос !! Червеите чакат

15

Анонимен

преди 6 години

Боли ни ф.а.р.а. За американците. Ние си имаме нашите проблеми за решаване

14

Анонимен

преди 6 години

Тая година 50%, догодина 100% и линч.

13

****

преди 6 години

Те още нищо не са видели,тоци ще ги вкара в такава рецесия,че няма излизане от нея,а за оставащото му втеме,какво ги чака краварите,само ако знаят,ще се испозастрелят масово,то не,че не се стрелят де,но ще изперкат още повече.

12

Анонимен

преди 6 години

Импичмънт.

11

Зевзек

преди 6 години

Тоя Тръмп за нищо не става беЖена му е модел Дечица имаМилиардерПрезидент на САЩ избран от народаРаботи без заплатаНе е черенНе мрази РусияНе се кефи на арабите А Хилъри е супер! - крие данъци ,краде ,лъже и не пускаше на мъжа си та той се наложи да кръшка . Приятна женица!

10

до 10

преди 6 години

Няма кво да гледаш! Нещата стават по-зле при Тръмп!Значи - Долу Тръмп!!!

9

Виж ти

преди 6 години

Америка отива в трета глуха с Тръмп, или без Тръмп. Нещата се влошават още от Буш и без спиране до Тръмп. Колкото по-силни стават Русия и Китай, толкова по ще се влошават нещата за САЩ. Без голяма война далеч от тях, американците са загубени.

8

Анонимен

преди 6 години

Глупости, заплата и стана пт 6к на 8к месечно

7

Анонимен

преди 6 години

Това главозамаяно популистко тръмп-управление ще вкара Америка в 3-та глуха.