65

usa = на джудже

преди 6 години

Аз не искам България да е в НАТО. Искам да сме във военен съюз с братска Русия. Както са Сърбите.Те ще ни дадат най модерното оръжие за защита което може да съществува на земята ,без да ни искат милиарди долари. Така както правят това от Станински сащ.На земята има две велики сили ; Поднебесната империя и Вселенската Сила - Русия.

64

Анонимен

преди 6 години

КАТО СМЕ В НАТО СМЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ЕВРОПА (СПОРЕД БРЮКСЕЛ).

63

има филм вижте

преди 6 години

У нас подобно пси препрогрaмиращо англо говорящо облъчване може да видите на среща в хотел София където наркотизирани от Москва представиха тн проект za NPP Belene..Вижда се отлично обемния облак около говорещи англииски и български експерти знаещи перфектен руски.БЪлгарите с руски пиеха скромно и замезваха яко..останалите се виждат как са истръпнали..

62

ползват наркотици

преди 6 години

Лично предупредих чрез свободните български електронни медии за коментари че нагли престъпници готвят отравянето на ръководни кадри от NATO в Лисабон.Цел подпалване на всички съседни на Европейския съюз територии.Жертвите са тровени поименно с спец отрови ..Облъчени са с проникващо тип англо говорящо пси препрограмиране.След сигнала за показни кървави метежи последваха еднотипни нарко изявления срещу всички нападнати държави .Без малко да подпалят най големия ни съсед Турция..

61

Подпалиха буферите

преди 6 години

До 59 Либия беше добре стабилизирана буферна охраняваща Европа територия.ТАм милиони емигранти получаваха десетки пъти по високи възнаграждения от получаваните от полицаи и военни в България/ република.Чрез пси генератори ,нови лични документи свалени незаконно биометрични данни и подсладители я подпалиха ..

60

Нови проучвания

преди 6 години

Проучващи ядрените арсенали чрез земетресения и отразени от цигарени кутии и пакети с холограмни оръжия днес са подали информация за десетки хиляди заряди вкл вСАЩ И СССР.НАмерили са и аварирали реактори в Припят и фукушима..Проучват други региони за ядрени аварии и експерименти вкл височинни и дълбочинни експерименти..

59

Анонимен

преди 6 години

До Aresti za bandititeЕ, как така показни бомбардировки?Нали Либия беше въоръжена с руска ПВО.

58

Aresti za banditite

преди 6 години

Арести за виновните длъжностни лица от държавите членки на NATOСлед показните бомбандировки над Либия и диверсиите срещу Сирия последваха милиони бежанци които притесниха ЗАПАДНА ЕВРОПА.ОПитаха се д а направят от МОсква враг номер 1 на Западна Европа/досегa бе най големия спонсор на NATO//

57

Анонимен

преди 6 години

Ако не сме в НАТО ще сме руско блато.

56

Анонимен

преди 6 години

*** е тази, която заграби територии в буферната неутрална държава Украйна и премести там предните бази на армията си. Но всичко е изчислено, това се очакваше от азиатските варвари и сега ще си платят по пълна програма.

55

АМАН от НАРКОМАНИ

преди 6 години

Лично силно сме обезпокоени от бюрократиtе на власт в NATO,чрез пси активни наркоспец добавки пси препрограмиране и СПИН Активни ваксини ги ползваха за подкрепа на нагли кървави преврати в много съседни страни на НАТО.БЯхме свидетели на добре известни оръжия за масови манипулации вкл за манипулиране на тълпите.СЛед отравяне на вай важната част от Русия- Киевска Русия чрез зомби пиво подкрепиха въоръжена армия срещу Источна Украйна.Цел масови убииства на руснаци.Избити са десетки хиляди зверски

54

Демократ

преди 6 години

НАТО защитава нашите потребителски интереси, модерния западен свят се развива и потреблява, хората искат да живеят дорбе а за това западната цивилизация има нужда от ресурси които се блокират от изостаналата и варварска Русия. Хората на запад са щаствливи защото потребляват, всеки има право на щаствлив живот, а Русия блокирайки ресурсите заплашва нашето щастие, затова НАТО ни пази от руската агресия и гарантира нашето основно човешко право на щастлив живот.

53

Въпрос

преди 6 години

Впрочем какво стана с оръжията за масово унищожаване на Саддам и Каддафи заради които миротворците от НАТО убиха близо 1 милион цивилни жени и деца?

52

Пробудил се

преди 6 години

НАТО не се грижи за нищо добро, и на практика няма от кого да ни пази. НАТО не създадена със защитна, а с експанзивна цел. Откакто НАТО е на Балканите започнаха войните около нас и оттогава аз се чувствам много по-застрашен. НАТО има нужда от нас, а не ние от него и затова никой не ни е питал дали го искаме. Време е България да напусне НАТО, ама спешно!

51

амин

преди 6 години

До БранимирБлажени да са верующите/заблудените/

50

Бранимир

преди 6 години

Не е нормално да живееш в ЕС и да мразиш военната организация която се грижи да живееш в мир

49

Анонимен

преди 6 години

Русия не смее да пипа натовски държави, че пипне ли ръката с която пипа ще изсъхне. Пипа само ненатовски и то бивши съюзни републики като Украйна, Грузия ....това е то Русия да ти е съюзник.

48

анонимен

преди 6 години

наи голямата заплаха за света е нато и неговите гмо рьководители които с чугуненитеси глави са останали в студената воина времената се менят русия не е заплаха за никого наи голямата опастност след нато е брокерьт и впк на саш те ще сьсипят светаи няма да ни оставят да живеем в мир а аз искам мир и чист вьздух вода и храна

47

сега

преди 6 години

Не Русия настъпва към НАТО а обратното и стига с тази Руска заплаха изтърка се тази лъжа,хората по света виждат кой подкрепя терористите и кой ги унищожава.То е ясно че ако няма напрежение и конфликти НАТО няма да е нужно и хилядите търтей работещи там за огромни пари ще отидат на улицата и затова НАТО създава лъжи и напрежение за да оцелее.

46

Напомнящ

преди 6 години

САЩ създадоха АЛ КАЙДАСАЩ създадоха ИДСАЩ създават НОВА ТЕРОРИСТИЧНА групировкаП.П.И защо обвинявате Русия? В прав текст ни предупреждават, че отново ни чакат имигранти, бомби, кланета.Европоооооооо, Русия ли ПАК ще е виновна?П.П.Далеч съм от мисълта, че руснаците са света вода ненапита. И те имат доста прегрешения. НО ОСНОВНАТА заплаха за мира на Земята идва от САЩ и послушковците им.