90

Анонимен

преди 6 години

Фърчипатков е руски агент и червена миризлива ***! ИМПИЙЧМЪНТ!

89

Анонимен

преди 6 години

Радев отново се подведе по червената пропаганда. Недостойно е за един президент да не мисли с главата си, а да говори, каквото му се нареди ох чужда резидентура. Пфу!

88

Анонимен

преди 6 години

Много хиени, много вой! Подсмърчайте за Роско, най-големия математик на България (доказал лично лемата "От нищо не става нищо"), строител, търсен от закъсалите немци, спал в колата си, докато работел, но достигнал сияйни върхове - цял президент на Подмандатна територия! Време е да свикнете, неумити гурелясали двукраки, че още я има България и неин Президент е Румен Радев - мъж достоен!

87

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--94;А на теб казвал ли ти е някой колко си ***?

86

Анонимен

преди 6 години

До Кирчо А с епилираният зядник ставаше ,нали ? 80%

85

Анонимен

преди 6 години

Демокрация и човещина ? Особенно от *** ,днес наречени ГЕРП . Крадливи до безумие

84

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ -УБИИЦИ !

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 89 ГЕРБ НАЛИ СА КОМУНИСТИ

82

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--87;Единствения президен6т , защитил интересите ни е Плевнелиев.Той имаше смелоста да каже истината за Руската НАПАСТ. Дълъг и щастлив живот му желаем. Миризливата Партенка не става.

81

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--78;Англия призна СЪЕДИНЕНИЕТО и предупреди Турция;Никакви воени действия срещу Б--я.Русия насъска Сърбия. Турция ни изпрати 2 ТАБОРА помощ. Против СЪЕДИНЕНИЕТО бяха Русия и българските русофили. Те написаха ПОЗОРНИЯ МАХЗАР до Султана,да ни обяви война и да окупира Источна Румелия. ПОЗОР.Всички предателства в историята ни са от русофилите. Всичките ЗЛИНИ , които са ни сполетяли са от Русия.Опъченците ни спасиха Б-я .Спасиха Русия и руската армия от ПОЗОР.

80

Анонимен

преди 6 години

Откакто имаме президенти, за пръв път изпитвам гордост от Президента на Републиката Радев, о.р. генерал-майор, първокласен летец. Кои бяха преди него филоософ-преписвач, бракоразводно адвокатче, партиен функционер, строителен предприемач. Кой от тях имаше подготовка за президент? Г-н Радев е интелигентен, владее се добре, говори стегнато и логично, смел е, има принципи, които отстоява! Бъдете здрав и успешен, г-н Президент!

79

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--78;Льольо Руски крак не е стъпвал в североисточна и северозападна Б--я. Тях ни ги дадоха в Берлин.Главна заслуга имат Бисмарк и Англия. Англия ни даде и Софийския САНДЖАК.На Цариградската конференция ни гласуваха АВТОНОМИЯ и 175000 кв.км. територия.Българомразеца Игнатиев провали срещата.Английския Флот влезе в Мраморно море за да спре руснаците. Те тръгнаха заради проливите ане да ни освобождават.Русия ни раздаде земите.Чувал ли си за Райхщад и Будапещенски споразум.бе праст.

78

жалко

преди 6 години

За мен президента загуби много от общественото доверие като се забърка с тези лобистки врътки.

77

Кирчо

преди 6 години

Простите българи гласуваха и си избраха тая миризлива партенка за президент. Той се вживява на руски посланик и навсякъде агитира да се свалят санкциите срещу русия. ДА АМА НЕ.

76

Анонимен

преди 6 години

Комунистите всичко правят за хората, хуманисти се изкарват, употребяват ги за лични цели след което ги пращат в лагери за награда или направо ги изтребват. Президент да си в България, да си говориш, за да се харесваш на хората и толкоз. Но ако трябва да да се действа, веднага ще се види липсата на капацитет. Но българите са прости и ограничени, гласуваха за Грипена и получиха ***!

75

Анонимен

преди 6 години

За всички ще е по-добре да си хвърчиш в облаците,отколкото да ставаш оръдие на к*урнилия! Политиката няма нищо общо със самолетите и не е за всеки - особено за човек,който трябва да обединява,а не да разделя нацията!

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 77Напълно споделям мнението ти! Добре казано, като за 80-те %! Има лекарства, които съдържат повече от едно съединение, даже такива, в които са обединени известни лекарства в нова молекула. А тези болни, които не са повлияни от използваните лекарства, а съществува възможност новосинтезирано, все още не общоприето лекарство да им помогне, какво да правят? Трябва да се пробва всичко налично! Това е човешки живот.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Да бе! Какво отношение има Русия към нашето Освобождение? Да беше поканил мисисТереза Мей, нали по време на царстването на НВ Виктория и нейния министър-председател лорд Дизраели-Биконсфийлд (който въобще не е евреин!) Великата Британия изпрати флота си да ни освободи от петвековно иго! И фрау Меркел заради героизма на пруските гренадири при конекрадците от долното течение на Дунав, както елегантно се изразил нейният предшественик Ото фон Бисмарк...

72

Анонимен

преди 6 години

Престанете да употребявате абсолютно про..сташки понятието МОЛСКУЛА!това, че една *** се направи на интересна и употреби този термин, ме вкара в дълбоко съмнение, що за лекар е.Една молекула е например водата - два водородни атома и един кислороден атом.Една молекула е йод - с два йодни атома.Едно лекарство е химическо съединение и не случайно се нарича така!То може да е смес от молекули, които също участват в състава на химическо съединение.Отвращавам се от простаци!!! Изключителни!

71

волски

преди 6 години

колко години в русия не е ходил български президент или български министър председател, моля напишете.