28

Гошо

преди 6 години

Що бре, Караянчева, вие под ръководството на Физкултурника да не бяхте по атомите, протоните , неутроните и електроните досега, та изморихте сума ти раково болни! Как Веждито и Ст.Данаилов, Нана , Д. димитров - Херо ги излекуваха в чужбина, а нашите онколози измориха сума ти хора? Скопени ли са, апаратура ли нямат, лекарства ли нямат или ищах за работа? На този въпрос отговори, а не да плещиш небивалици и да лъжеш като дърт ***.

27

ББ и ЦЦ лъжат

преди 6 години

Тези от ГЕРБ лъжат жестоко! Новоназначеният министър Ананиев поиска мораториум от 1 г. за скъпите лекарства за лекуване на тежки болести, МС прие това и изпрати мораториума за гласуване в НС. Лицата,които отговаряха за това гласуване, бяха Цуци като пълномощник на ББ в НС, Дариткова като председател на Комисията по здравеопазване и Биков като заместник на Тончо Тодоров. Депутатите от ГЕРБ, ОП и ВОЛЯ гласуваха единодушно за мораториума. Сега Лъжец Цветан Цв. се отмята и казва, че няма такова нещо

26

Търсете Хаповете на

преди 6 години

абе защо никой не го пита колко бидона с онко лекарства изнесе със БГ самолетчето в южната Арабия, където сводник беше Цър Дървояд

25

Тра-ла-ла

преди 6 години

И за всички онкоболни да осигурите най-скъпите лекарства и най-модерните процедури - не разбрахте ли, че Бог определя кой до кога да живее?!? Не хората!Всички пари само за това да похарчите - нищо не можете да направите и гаранции не можете да дадете! Човек предполага - Господ разполага!Дайте статистика - колко души са излекувани с тези скъпи лекарства и терапии и колко време преживяват още - 1-2-5 години има ли?

24

Livnal

преди 6 години

Koga... ?!

23

възмутен

преди 6 години

"Скъпи" политици убеждавате ни ,че онкоболните българи се лекуват с най новите и ефикасни лекарст с такива, с които лекуват успешно на запад.....! "Скъпи" лекари вие пък, че сте много добри специалисти !???Tогава ми отговорете, защо болни се лекуват на Запад и в Турция? Нямо с какво, или лекарите ни толкова много могат...?????Защо Ламбо и Вежди не се лекуваха в България??????

22

Анонимен

преди 6 години

Едно е да цапаш Земята , друго е да цапаш България .

21

Анонимен

преди 6 години

Да не оставим нито един онкоболен да умре без медицинска помощ!

20

До 17

преди 6 години

Чака се момче.По цял свят се чака .Това не е опашка за кафе.

19

До 16

преди 6 години

Когато някой е действително Т.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.Що ли цапаш земята с присъствието си?

18

СБАЛОЗ.

преди 6 години

Спрете с глупавите коментари точно по тази тема бе дечурлига.Далече сте от нещата,не се мъчете да политизирате неща които не разбирате.Тези които сме минали през терапията ,знаем за какво иде реч.А пострадалите и обезверени е нормално да са ,,по-яростни",но оставете нещата в ръцете на онколозите.Те наистина помагат,но има хора които са се усетили късно.Вместо да плюете,направете си прегледи защото това нито боли нито сърби в началото.А после вече е късно.Аман от,,умни" пубери.

17

Анонимен

преди 6 години

Една позната оня ден чакаше 4 чаша в спешното във Варна - да 4 часа. Толкова ни е сбъркана здравната система че няма на къде

16

Спасете ГО с молитви

преди 6 години

да покаже с медицински кетап че баба мутерайка се изракила от рак на некой орган, що населението се страхува Мутройко да не фанал от *** си рако и он да се подкапичне...та начи за населението требе да се оноде кое що и колкото по толкото най

15

anonymous

преди 6 години

Докторите - скарани,сестрите - издокарани, санитарките - прости,болните - Бог да ги прости!

14

анонимен

преди 6 години

Болниците са търговски дръжества и АД-та, трябва да печелят.............така е при капитализма, пък директорите на болниците крадат като за световно...............комисионни от ремонти................има лекари с 800 лева заплата, има и лекари с над 10 000 лева заплата.

13

anonymous

преди 6 години

ГЕРБ провеждат геноцид не само срещу болните от рак, но и с/у целия БГ-народ.Медицината е търговия, лекарите са търговци, здравето е стока................така е при капитализма и демокрацията.Нали скачахте по площадите и искахте демокрация, сеге недейте да ревете, оплачете се на арменския поп?

12

Небесная Сотня

преди 6 години

ако понечи о гроб да легне- да му сипат една кофа онкологични лекарства- мое горе да продаде нещо

11

Анонимен

преди 6 години

Това малко ми напомня на онзи виц: "В България от каквото ги лекуваме, от това си умират"...Те така!

10

Българин

преди 6 години

Както имаше един лозунг по комунистическо време:Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!

9

Анонимен

преди 6 години

Дано 240 болни от рак ***, които храним, да изпаднат в отчайващото състояние на обикновения човек. Оня от горе гледа и не прощава.