17

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ не бяха хвърлили атомни бомби над Япония сега япончетата щяха да пеят "Катюша" и да говорят на руски у дома си... Руснаците смазват най - силната японска войскова част - Квантунската армия - за 2 седмици почти без жервти. Още 3 - 4 месеца и в Токио щяха да има портрети и бюстове на другаря Сталин. Та затова избързаъха американците с ядрен удар над цивилно население - за да имат някакво участие в разпределянето на властта в региона. Показаха, че който може да счупи нещо му е господар...

16

Анонимен

преди 6 години

Така, така! САЩ на кой ще си продават джепането?

15

Анонимен

преди 6 години

Тръмп нали каза, че сигурността не е безплатна. Япсите ще трябва да се бръкнат малко.

14

пекин

преди 6 години

Ким е герой!

13

Анонимен

преди 6 години

До велики САЩИ защо маймуняка както го наричаш трябва да изстреля ракета.Аз виждам само един световен агресор и това са твойте приятели.

12

zeus

преди 6 години

Оръжейното лоби в САЩ ще намаже яко, чак се чудя дали американците нямат сделка с Ким и не са му дали някоя технология, та да плашат раята с него.

11

шматка

преди 6 години

До 9Предполагам си проспал времето когато ракети на КНДР падаха в японски води.Да се питаш що ли им е противоракетна отбрана.

10

Анонимен

преди 6 години

8, ти защо си мислиш, че като някой не харесва агресивната и слабоумна външна политика на Америка ("износа на демокрация", който подпали целия БИ и сме на прага на ядрен апокалипсис), е задължително комунист? Осъзнаваш ли, че в САЩ има повече комунисти отколкото в България? Само им виж университетите. И феминизма. Деградирала *** с пари.

9

Анонимен

преди 6 години

Предполагам вече ви е ясно, че няколкомесечната медийна кампания и американски рев по темата за Северна Корея, са били единствено с търговска цел.

8

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам комунистите, защо мразите американците? И не ми казвай за бомбандировките над София, защото тогава бяхте на тяхна страна.

7

Призив!!!

преди 6 години

Япония да изгони краварите от островите, които са потенциални мишени за ракетите на Ким и да си построи собствена армия! Като се има предвид, че са трета икономика в света и технологична СВРЪХсила това въобще няма да е трудно!! Краварите безчинстват на остров Окинава! Газят старци с джипове, изнасилват МАЛОЛЕТНИ деца, убиват жени, онзи ден част от краварски таралясвик-хеликоптер падна върху децка градина и едва не уби дете!! Махайте се от свещенните японски земи на самораите, говедари!!

6

Анонимен

преди 6 години

"По същия начин, в разрес с принципите на демокрацията, агент Иван Каракачан "наля" 81 млн лева в руския ВПК за ремонт на 40 годишни таралясници(миг)..."Ремонтът се поема от производителя, тоест възможно най-доброто решение, тука не говорим за закупуване на нова техника, а за ремонт на наличната, което е и най-логично, нали не очакваш Локхийд Мартин да ремонтират МиГ-овете ни? Да припомням ли могъщото оси ране на полските гаражни майстори?

5

citizen

преди 6 години

Дългоносите зад океана ще направят някой милиард в $. Това беше целта на упражнението, затова беше целият този вой и олелия. Сега и Ю. Корея остава да поръча отбранителни оръжия (от САЩ, разбира се). Тръмп изпълнява ролята си перфектно.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Aха.По същия начин, в разрес с принципите на демокрацията, агент Иван Каракачан "наля" 81 млн лева в руския ВПК за ремонт на 40 годишни таралясници(миг)...Капиш?

3

Анонимен

преди 6 години

Японците да кихат 5 милиарда долара на краварите за ТААДИ и да не се кахърят и по бърже да ги кихат, защото краварите пак ще направят няколко провокации към прасето и оня пак ще хвърля ракети в океана и дори и ЮК ще иска ТААДИ естествено срещу много пари от краварите.

2

Румен

преди 6 години

Хората си продават оръжието.САЩ,Русия,Германия...Вие си пишете за комунизъм и капитализъм.По-наивни от децата сте.

1

Анонимен

преди 6 години

"Миналата седмица японският министър на отбраната Ицунори Онодера заяви, че страната предвижда да купи от САЩ и крилати ракети с голям обсег."Без откриване на обществена поръчка, без допускане на конкуренция, в разрез с принципите на капитализма и демокрацията?