12

Анонимен

преди 6 години

До: номер 9 (sofeto)Лъжеш като кравар! Западните фирми не са такива. Колкото бивши колеги познавам които се преместиха в западни фирми, нито един не се е оплакал от тях!Е, вярно, трябва да се работи, не е като в нашите фирми.Няма интернет, няма фейсбук, имаш само служебна електронна поща.Не можеш да излизаш през работно време и цял ден да те няма а шефовете да се чудят къде си. Така е в "швейцарските краварски фирми".Обаче също така им плащат много добре. Защото работят! Наистина!

11

Анонимен

преди 6 години

Най-корумпираната и безполезна бандитска пасмина, щяла да разследва,дали някой е имал нужда от лечение. Да бяха станали лекари,а не шуробадженакорушветчийски лапачи, занимаващи се с всевъзможни престъпления.

10

болен здрав носи

преди 6 години

Ми да ги хванат! Нали и без това искат по-големи заплати, да си ги заслужат с нещо, а не само да искат!

9

Анонимен

преди 6 години

Не икономическа, назрял е момента за Медицинска полиция.

8

Анонимен

преди 6 години

...ресорният министър Бисер Петков отчете, че тази година безработицата е на рекордна ниско ниво от 2009 г. насам.Защо ли?Сигурно защото бая народ е напуснал страната или пък не му се работи ама май е първото.Нова схема "Работа", която ще осигури заетост" .Ще осигури заетост,но не и постоянна работа.Може би ще направят държавни фирми за тази идея щото инвеститори липсват? Що за социална политика е това?Всичко е от днес за утре и отчитане на дейност.Управляващите са безсилни срещу безработицата.

7

До Василев

преди 6 години

Фасулев, веднъж и аз да съм съгласен с теб!

6

Василев

преди 6 години

А кой ще ходи по следите на стачкуващите полицаи, които са деполитизирани и са държавни служители, и когато им хрумне си правят стачки, искат запазване на социалните придобивки и увеличаване на заплатите, държавата им плаща здравните и пенсионното осигуряване!!!Селяни прости добро утро!!!Агент Дейвид Джеймс!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 6 години

При положение че повечето български работодатели са твърде некоректни към служителите Нормално е да се очаква и обратното

4

Анонимен

преди 6 години

Според статистиката най-много болнични се издават Кюстендил , да изпратят Мая Манолова Лично на проверка нали е местна

3

преди 6 години

А кога ще бъдат арестувани висшестоящите служители и началници от МВР, които наредиха да се издаде фалшив паспорт на Куювич преди повече от 10 г-давността ли чакат да изтече? Накрая бяха наказани разни...деловодителки. Сериозно ли вярвате,че деловодителка е решила сама, самосиндикално да издаде фалшивия паспорт на Куювич. Смешно е милицията, която издаде фалшив документ на наркотрафикант-на Куювич, да разследва фалшиви документи. Смешно и цинично.

2

ДС

преди 6 години

Това са глупости. Няма законова мярка за тази дейност. Кой плашат не знам. Ама няма да видят защо така се получава а търсят под вола теле. Робовладелците не плащат, дават отпуска февруари или ноември. Лятото се работи и събота. Еми вие какво очаквате. С мерките които предвиждате никва няма да я свършите. Освен още повече хора да напуснат страната. Много е просто - спрете достъпа до лекарска помощ на всички които се осигуряват. Тогава ще има и излишък. А да, вижте и кои болници точат касата.

1

Алов

преди 6 години

В Добрич заплатата средната е 450 лева т.е. 23 лева на ден ако отидеш в блоничен ти плащат 14 лева нали се сещате аз болен и здрав пак ще ходя на работа.В София обратното заплати от по 3300 чисто на месец 150 лева на ден, с болничен 100 лева и си седиш у вас. Така се бори хазната тръгва се от лекарите преценя се кой дава най-много болничнит.е. кой наймного жака хазната и се мислят мерки против това..Страхът е най-добрия 1-2 ДП в затвора и да видим другите. + изненадваши проверки