7

така е

преди 6 години

И при нас го има.....https://pistacia.wordpress/

6

Така е,

преди 6 години

Затова по време на баце2 правителството авиотряд 28 даваха повече за ядки отколкото за гориво и петтербурски се наложи да прави ново меню за кетаринг!

5

Пенсионер

преди 6 години

какой туй нещо брене знма даль е хубаво амам много скъпо бааааз за хляб нямам, те ядки ми предлагатиначе при бойко забогатяхме

4

samfistik

преди 6 години

i tuskiat samfustik e hubav. V tucia

3

Анонимен

преди 6 години

Ембарго с Иран нямаме.Освен другото внасяме и фурми,смокини стафиди и ядки.Но кои са калифорнийски и кои арабски *** че разбери.

2

Проверявайте

преди 6 години

Шам фастъка трябва да зеленее,тогава е полезен и истински.А този ,,възрастен" покафенял ,,продукт"не съм убеден че е чак най-добър.А и бая поскъпна за качеството си.

1

уиски с шамфъстък

преди 6 години

Истинският шамфъстък е много полезен и приятен на вкус наистина. Пазарът обаче е залят от калифорнийски генномодифициран шамфъстък, който е всичко друго, но не и полезен. От него получавам подуване на стомаха, киселини и стомашно нераположение. Изобщо не го препоръчвам по никакъв повод да го ядете. По-добре си купете по-скъп, качествен и гледайте да не е калифорнийски. Най-добър е италианския шамфъстък. Едно време, когато нямаше ембарго внасяха и Ирански, който за мен е с най-добри качества.