13

пенко

преди 6 години

Браво господин Симеонов--- цялата Т......на Академия е твоя ! Браво на сценаристите ! Понеже съм на ваша страна ,не уточнявам !!!

12

Andreshko

преди 6 години

До #1пфу. Да се свети не само името му,а и маслото му.

11

Анонимен

преди 6 години

В зеленчуковата градина има несъвместими зеленчуци. Проблем на лошия агроном.

10

Пешо

преди 6 години

Правителството не се клати ами се чуди как да ни изклати!

9

анонимен

преди 6 години

Всички предатели от НПО-тата да бъдат изгонени от България или вкарани в затворите.Защото са слуги на Сорос.Браво на Виктор Орбан и Путин...............така се прави силна държава.

8

анонимен

преди 6 години

Кой е Нено Димов?Главен секретар в партията на крадеца и престъпника Иван Костов-ДСБ.Бил депутат от ДСБ.Председател на института за дясна политика.Един лъжец, крадец и манипулатор-това е Нено Димов.От психодесните крадци.

7

СТАНИШЕВ

преди 6 години

ЗДРАВЕЙТЕ, ЦИРКАДЖИИ!

6

Анонимен

преди 6 години

двама се карат трети печели- за сега народа печели - планината Пирин няма да бъде бетонясана ,изсечена и превърната в зелени хартии в нечия банка - Ура ! Да живей !

5

анонимен

преди 6 години

Тия патриоти от НФСБ, ВМРО и Атака са като орел, рак и щука, нямат единно мнение по доста въпроси.Всяка партия дърпа към себе си!

4

Супер ПФУ

преди 6 години

До пфуГоляма чуденка е този Винету. Направо - да му се не начудиш. Сега от Брюксел пак ви залива с нечувани чудеса. Щял нещо да променя в парламента, щял нещо да говори с президента, щял нещо си друго - да щева. Толкова ли сме *** да продължаваме да му се хващаме на номерата? И да продължаваме да му позволяваме да ни досажда... Съвсем очевидно е - толкоз си може. Или другото - това е Номерът му в политиката....

3

Анонимен

преди 6 години

Не могат да се разберат за комисионните. Патреотите искат повече отколкото Боко и Цеко са готови да им дадат. Оттам идва проблема.

2

Анонимен

преди 6 години

Този Нено Димов дали е взел едно куфарче пари от Цеко?

1

пфу

преди 6 години

Излиза, че в тоя измислен кабинет едната ръка не знае какви ги върши другата, а като капак пък Винету все е изненадан и еднолично променя нещо си да се свети името му.