116

Анонимен

преди 6 години

УКРАЙНА Е ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА И НЯМА БЪДЕШЕ. ОСОБЕНО АКО АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕС СПРАТ ОГРОМНИТЕ ЗАЕМИ.ПОЛОВИНАТА "УКРАИНСКИ" ТЕРИТОРИИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ НА ЗАКОННИТЕ ИМ СОБСТВЕНИЦИ - ПОЛША, УНГАРИЯ, СЛОВАКИЯ, РУМЪНИЯ И РУСИЯ.

115

Анонимен

преди 6 години

Руски ***

114

Бобо

преди 6 години

Русия е агресор в този конфликт.И защото русия плаща и манипулира има пияни сепарстисти коите да се бият с редовната Украинска армия.А Украйна какво иска?Да си върне заграбените територии нищо повече.И скоро ще го направи.

113

КРИМ Е ТАТАРСКИ

преди 6 години

РУСИЯ --НИКОГА НЕ Е ВЛАДЯЛА КРИМ!РУСИЯ --ВОДИ ВОЙНИ ЗА КРИМ С ТУРЦИЯ .....И ВЛИЗА 4-ПЪТИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ ТОВА , ЧАК ДО СТ.ЗАГОРА...АМА НЕ СЕ СЕЩА ДА Я "ОСВОБОЖДАВА "!!!РУСИЯ --Е ГА.ДЕН АЗИАТСКИ ЗАВОЕВАТЕЛ!!!/руснаците са --куманско племе...от "Великата орда".../

112

Анонимен

преди 6 години

До възторжения украинец:Пич, ами те татарите в момента се водят руснаци. така че, дори татарски да е Крим, то пак си е руски, а не украински ;)))))

111

Анонимен

преди 6 години

Цялата работеща икономика в България в момента е наследство от руснаците. 90% от бюджета го пълнят фирми, зависещи от руски суровини. На българите русофоби мога да им пожелая да живет в България без руски суровини ;)))))))И да си топлят задниците на украински ядрени реактори с гориво от Уестинхаус ;)))))И да се возят на украински самолети ;)))

110

Анонимен

преди 6 години

Само знам, че след 30 години евроатлантизъм в българските села е в пъти по - зле. Хем война нямаше...

109

Анонимен

преди 6 години

"Къде отидоха онези русофилски пpoстаци дето твърдяха че Донбас хранел Украйна?"Я ми кажи, без Донецк колко е БВП на Украйна? И колко беше 2013 с Донецк? Та кой, викаш, хранел Украйна? Защо украинските неонацити не спират да бомбардират мини8те, електроцентралите и филтровалните станции? Ама няма проблем. След не повече от 3 - 4 години на глава от населението Донецк ще има по - голям БВП от България, а Ъкрайна я чакат още по - мизерни времена. Още не им е дошла нашата 96 - 97 година. А идва...

108

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде по света руснаците са разрушители, диваци и варвари. Империята на злото трябва да бъде унищожена.

107

Анонимен

преди 6 години

Крим никога не е бил украинска територия. Навремето Хрусчов го дава под административно управление на украинската регионална администрация, но това съвсем не значи, че Крим е станал украинска територия. Ако аз ти дам под наем апартамента си, това не значи, че не мога да ти прекратя наема. Особено ако се отнасяш зле с имуществото ми и не си плащаш наема. А украйнчетата се помислиха за велики и спряха да си плащат наема на Русия.

106

Анонимен

преди 6 години

По - скоро Украйна ще си замине при Крим, отколкото Крим при Украйна ;)))Особено поляците и унгарците като вземат и те да късат територии...

105

Анонимен

преди 6 години

Не можете да си представите колко ще плащат украинците за всичко това. Те са най - зависимата от Русия държава, която някога е съществувала и така ще си остане. Поляците ги мразят до побъркване и ще ги цедят до дупка, а руснаците вече ще се отнасят с тях като с "партньори". Могат да забравят за каквото и да е икономическо развитие за следващите 50 години.

104

Анонимен

преди 6 години

Bozo. Синьо-жълтите налъмки тропкат, тропкат по евроатлантическите жълти павета, които били на мадридския мушморок.

103

ХА,ХААААААААААААААА

преди 6 години

КРИМ--ЩЕ СИ ЗАМИНЕ КЪМ УКРАЙНА ......КАКТО ГДР---СИ ЗАМИНА , КЪМ ГЕРМАНИЯ!!!!!МНООООГО СКОРО...!

102

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 6 години

КРИМ--НИКОГА НЕ Е БИЛ РУСКИ!КРИМ--ПРОСТО Е ОКУПАЦИОННА "РУСКА ЗОНА"!!!/...КАТО БИВШАТА ГДР.../

101

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 6 години

КРИМ Е НА УКРАИНСКИТЕ ТАТАРИ!КРИМ--Е ОКУПИРАН ОТ РУСИЯ И ПУТИН!ДОЛУ РУСКАТА ОКУПАЦИЯ!!!!

100

Анонимен

преди 6 години

Един ден Путин ще застане пред съда в Хага да отговаря за тези страдания на хората.

99

Крим е руски!

преди 6 години

Винаги е бил и ще бъде, както и Новорусия

98

Анонимен

преди 6 години

В Крим никога не е имало руснаци . Население от татари , гърци и българи . Сталин ги изгони (премести за 24 4аса) в Казахстан и сега " Крим наш" .

97

Крим не е руски

преди 6 години

Аз се чудя на руските терористи. Малко ли им е половин Азия та са се загнездили на чужда територия?Ами да си прибират руското стадо и да оставят хората на мира.