153

Анонимен

преди 6 години

То по нашата земя коя власт и кога е имала човешки облик? Тя власт, затова е власт, да мисли преди всичко за себе си. Иначе няма да е власт.

152

анонимен

преди 6 години

Майданът в Киев се финансираше с мръсните пари на престъпника Сорос.В него взеха участие и службите на Англия, Франция и САЩ.Знаем ги тия финикийски номера..........................на лицемерните западняци.

151

Анонимен

преди 6 години

Един пенсиониран пилот, който освен да лети от НИЩО друго не рабира и чака *** да му казва какво да говори.

150

Ген. Радев ги спря

преди 6 години

Властта - това са Б.Б. и възпитаникът на Помощното училище Ц.Цветанов. Борисов е по-хитър и се пази. Неговият верен адютант и повелител на НС е Цветанов - един безскрупулен екземпляр. На него кажеш ли му, че БСП и президентът трябва да изчезнат, хич няма да се замисли и за 24 часа никой от тях няма да остане. Да упражниш ГЕНОЦИД над тежко болните хора е престъление над човечеството. Цуци и Дариткова го упражниха, а депутатите - еничари гласуваха "ЗА" без да се замислят.

149

anonymous

преди 6 години

Румен Радев е достоен президент.ГЕРБ-гадове за единно разграбване на България.ГЕРБ заГРОБиха България.

148

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ= УБИИЦИ !

147

Анонимен

преди 6 години

Много тесни фуражки е носил тоя та са му увредили безвъзвратно мозъка.

146

Анонимен

преди 6 години

Русофилщината и човешкият облик са две несъвместими неща. Така че казаното от Радев по отношение на властта се отнася с пълна сила и за него самия.

145

Pilot

преди 6 години

Евала на Президента , той ни е единственната надежда !!!! Трябва да го подкрепим !!!

144

анонимен

преди 6 години

Румен Радев е достоен президент.Не е като Роската Плевнелиев, който щеше да обяви война на Русия, хаха!И да върне Крим от велика Русия на неофашистите в Киев-десен сектор-убийците на руски деца и жени!

143

Бай-Кольо

преди 6 години

" От ***...трандафор не става" - стара българска мъдрост.

142

Анонимен

преди 6 години

все повече харесвам Радев, като гледам и бойко почна да го слуша

141

нн

преди 6 години

" Властта губи човешки облик! " Не мога да повярвам че Президента ги е изрекъл, просто не му прилича да говори така недипломатично. Дипломацията не разрешава Господин Президент, тя е тънка наука и не се учи за ден, два. А, забрахих да се живи и здрави тези дето ще сложат минус.

140

Анонимен

преди 6 години

А пък Радев все повече заприличва на Нинова...

139

Анонимен

преди 6 години

Време е радев да си подаде оставката и да се пръждосва в Русия. Стана ясно че няма да може да изпълни заповедта на прекия си началник генерал Решетников България да стане отново пълноправно зависима колония на Русия. Мотивът му за оставката ще бъде за несправяне с шпионската си задача по предаване суверенитета на България в ръцете на разбойническата шайка в Кремъл.

138

Анонимен

преди 6 години

Господин Зелени Чорапи.В тебе ни е надеждата.

137

Анонимен

преди 6 години

Тоя руски слуга до кога ще ни го пробутвате? Много добре знае че ветото му няма да мине с тоя слаб антураж от руски пoдлоги в парламента, но въпреки това се пъчи по медиите и ни пробутва русофилството си. Руските слуги имат само един път пътят от България към Сибир. Да отива в Сибир и да копа богатства за началника си Путин.

136

Анонимен

преди 6 години

тва е като да фърлите на алоапашите едни 70 млн лева и да чакате да ви помогнат! тва е, наистина! не се ли замисляте за тия нови лекарства!

135

cazzo duro

преди 6 години

Влезте в тубата и намерете "полета" на Радка с Рафал. Ххахха! Хихиих! Ами той сал дет' не припадна бре ........нашия "ас въздушен". Не искам да си помисля как френския пилот после се е подсмихвал:)))) Впрочем, Пеевските медии тиражираха, че Радка "ще пилотира "Рафал". Няма такова животно -вози се като чувал с картофи и се мъчи да не припадне Тубата>>>."Вижте какво преживя Румен Радев в кокпита на самолета". Жалка картинка. Беше замислено като ПР ама се оказа грандиозен гаф за Р. Решетникова.

134

Нинова

преди 6 години

Моята политическа победа е да се правят постоянно избори, като българския народ плаща за това, а ние им се присмиваме, защото е една пародия.