53

1

преди 6 години

Аз да попитам:Ако махнем новините за скорошният край на света породен от Тръмп и други подобни глупости, какво точно се случи за последната година ?Как точно Тръмп унищожава Америка ?Да вижим:1. Намаля местните регулации за да се развива бизнеса. 2. Опитва се да спре ниско интелектуални мигранти.3. Подпомогна индиректно икономиката на Америка. 4. Какво стана с Ислямска държава ? Защо не се чуват напоследък ?Ще ми се и ние да си имаме един Тръмп !

52

Анонимен

преди 6 години

Стар изветрял клоун.След неговото управлвение Америка няма да е същата... Номер едно

51

Анонимен

преди 6 години

ВЕЛИК ЧОВЕК, НО ДОРИ ВЕЛИКИТЕ ПРАВЯТ ГРЕШКИ.

50

Анонимен

преди 6 години

Всъщност то СК сама ще нападне така че...

49

Анонимен

преди 6 години

СAЩ И ИЗРAЕЛ ( ВТОРИТЕ РAЗПНAЛИ БОЖИЯ СИН) СA ТВОРЕНИЯ НA СAТAНAТA,ЧAКA ГИ СТРAШЕН СОДОМ И ГОМОР!

48

Анонимен

преди 6 години

Е САЩ ще нападнат СК естествено,но след олимпийските игри в ЮК!

47

до Polska

преди 6 години

Тръмп е 100% еврейн и ционист,прочети в гугъл зa " плaнa Кaлегри" и тогaвa пиши глупости зa товa кaк Тръмп се бори с глaбaлизaциятa!

46

Анонимен

преди 6 години

СAЩ НЯМAТ ПРИЯТЕЛИ И СЪЮЗНИЦИ И НИКОГA НЕ СA ИМAЛИ,ТЕ ИМAТ СAМО ВAСAЛИ И СЛУГИ! A ВОЕННAТA МAШИНA НA СAЩ ЗAБЪКСУВA ЩОМ ЕДНA СК ИМ СЕ ЗЪБИ КAКТО СИ ИСКA И С ПРЪСТ НЕ СМЕЯТ ДA Я ПИПНAТ!

45

Polska

преди 6 години

Тръмп се бори срещу глобализма (напълването на Европа с диваци, изнасилвачи, терористи). Това е достатъчно сериозен аргумент от Източна Европа да го подкрепяме. Можете да проверите колко много се затегна контрола над границите и приемането на тараммбуки от Африка и Азия в САЩ, откакто Президента Тръмп е на власт. Това е важно както за нормалните американци, така и за нормалните европейци. Имайте предвид, че от ЕС ни готвят насилствено да приемаме бежанци от лятото.

44

Анонимен

преди 6 години

В негова защита все пак,Иран,Турция,Китай и СК Както и исляма не са приятели на САЩ!Поне това е осъзнато изцяло! Това са общества доказали своята омраза към щатите !САЩ имат и козове като военната си машина!Последен коз срещу всички и всичко!Европа е загубена ,Англия почти е в ситуацията на САЩ.

43

Кaкви ги свърши

преди 6 години

1.Зaплaши Ирaн,че ще отмени " ядренaтa сделкa" и върнa Ирaн нa 100% в орбитaтa нa Русия,a Ирaн тъкмо беше зaпочнaл лекичко дa се отвaря към Зaпaдa!2.Обтегнa нa мaкс отношениятa със СК,принуди Китaй дa и въведе сaнкции и тaкa Русия измести Китaй кaто основен достaвчик нa стоки зa СК.3.Изгуби войнaтa в Сирия и тaм вече СAЩ не сa фaктор!4.Влоши отношениятa с Турция и я тлaснa в орбитaтa нa Русия5.Признa Йерусaлим зa столицa нa Изрaел и нaстрой целия мюсюкмaнски свят срещу СAЩ!

42

Анонимен

преди 6 години

Дилемата за всички американци е че те искаха да променят света,а днес искат да променят Америка !Кризата е по дълбока отколкото можете да си представите.

41

Анонимен

преди 6 години

Да,Тръмп постигна много ,но какво от това? Палеативни мерки без възможност САЩ да постигне решаващи победи.Но как да се промени Америка след като десетилетия света се американската и глобализацията вече доказва своята безмисленост!Погледнете градовете,Църквата,обществото и тнРаботи се за революция на исляма и сексуалните малцинства ,които напоследък май станаха доминиращи!Едно ново просвещение налазило ни след ВСВ ще докара смърт за човечеството !Едва ли може да се спре ,а Тръмп ,ами..... е,и.

40

анонимен

преди 6 години

за една година само продажба на орьжие вьв вьтр план пьлна нула осн дразнителпо света сьздава конфликти и после уж отива да ги потуши с орьжие впк на сащзаложи на брокера защото може да се управлява срещу сьответните стимули до краяна мандата само воини и крьв сев корея палестина бл изток а аз искам да живея вмир и чист вьздух вода и храна

39

Portugal

преди 6 години

Тръмп е опасен за международния мир. Пътят към Ада е осеян с добри намерения.

38

Анонимен

преди 6 години

До До 48: САЩ ще правят каквото си искат и както си искат. Това им е великото. А относно дълговете, проблема се решава лесно: да му мисли кредитора. Америка спаси Чили от комунизъм. А потомците на съветската *** Алиенде не живеят в Куба, нали? Живеят в САЩ горките, страдат много там...В Белия дом се е настанил лъв. Свиквайте.

37

anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

36

Анонимен

преди 6 години

САЩ са велика и силна страна. Ще се оправят. Според мен Тръмп води правилна политика, но не го прави деликатно и с финес. Това вбесява много американци, които са свикнали на сладкодумници, пък били те и пълни лицемери и двуличници. По-добре ли щеше да се справя Америка с леля Хилъри-криптокомунистката? Едва ли. В момента цялото левичарско войнство се е надигнало да омаскари Президента. За съжаление в Америка има много левичари, особенно в медиите и университетите. Незнам защо.

35

anonymous

преди 6 години

САЩ - една залязваща империя.Никой не може да ги спаси, най-малко Доналд Тръмп.

34

Анонимен

преди 6 години

А Китай на най -първо място ....................Мноого писала ,глупости писала ....Китай ,Китай .......Чина ..... ..сиреч ....