31

тъй де

преди 6 години

Знаех си аз че Курвелийка е извънземна

30

Значи

преди 6 години

Човеко се е появил извън Земен...когато е заселил Земен тогава се е появила и Македония...

29

от друга планета съм

преди 6 години

да има резон сега дали точно тази теза на учените от Канада е ок не знам..но има доста теории и конспирации...

28

Анонимен

преди 6 години

ЕЙ ХОРА НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ КОСМОСА !

27

ленин

преди 6 години

човека има произход на домашен чехъл . Един чехъл го е ударил със силата на мощна светкавица и така станал едноклетъчно чехълче ... след това излязъл на сушата започнал да се храни да се приспособява в различни условия ... за да заприлича на един напълно развит мислещ чехъл ...

26

Манафов

преди 6 години

По- скоро като гонорея.

25

Анонимен

преди 6 години

Е кво, земята се е заразила с хора ? Ние сме нещо като грип?

24

Оле-оле

преди 6 години

Уау!Вие можете и да пигшете нещо интересно ,а не само Русия ,Путин ,кой на кого е откраднал кравата ,кой кого е ударил,кой кого е обидил ,какво е станало в тв шоу "*** само ме гледа" .... .Имате напредък ,давайте по смело извън жълтинизма.

23

Анонимен

преди 6 години

Открай време се знае, че мъжете са от Марс, а жените- от Венера. Виж за другите не се знае, може и да е вярна теорията на тухличките.

22

Burzum

преди 6 години

А на бас ,че е от маймуните.....Вижте си Премиера бе....

21

Анонимен

преди 6 години

Айде сега ново двайсе!Близо два века ме убеждавате как предшественицити на пра-пра-прадедо ми са слезли от клона, сега не било така - били хванали електричката от Сириус, намерили им билетите. Непроверени били.Възмутен съм и огорчен!Още повече, че откога разни арабски, африкански и американски народи разправят, че са дошли от Голямото куче, ама никой не им вярва...

20

Анонимен

преди 6 години

До ГАДОРЯНСъщо като при Станислав Лем. Само че там беше нещо по-*** от джибри и го бяха забъркали наляво, затова и земните организми са от L-тип разни химии.

19

Анонимен

преди 6 години

"потвърждава теорията, че човекът може да има извънземен произход."Нищо не потвърждава!Написаното е образец за ненаучно изложение. Такава категоричност е присъща на повърхностни хора, които нямат и бегла представа от от методологията на научното мислене. За извънземния произход на живота на нашата планета има даже отдавна създаден термин "панспермия".Привърженик на тази теория е бил самият Френсис Крик (заедно с Уотсън открил двойната спирала на ДНК).Такива условия е могло да има и на Земята!

18

Европа подава

преди 6 години

Външни търговци доставящи нови видове за нашата хетагалактика подават че цената на доставените слонове за развъждане на земята е била около 5 000 пъти по висока от домашни хора модификации след 16 000 000 година насам..Много високо са се ценели яки здрави домашни хора с полови членове до 80 сантиметра..

17

JJvanov info ot efir

преди 6 години

В Сегашния ни резерват първи домашни хора са закупувани за спирт още преди около 44 000 000 години.Подава региона на Балканите..Имало е големи проблеми с приспособяването им в Африка заради нагло вредни чужди военно терористични бази..Преди около 16 000 000 години се пробва приспособяване до сегашното езеро Виктория в Африка..В опитна база тн "РАЙ".Сегашната цивилизация от домашни хора с къси полови членове се развъжда тайно след екцесии преди около 8803 години..Цел укрепване на биосфера

16

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мдааа. Май сме плод на джибри забъркани в нелегалната ракиджийница на Бог. Ах само да го пипнат от агенциите този контрабандист. ;))))

15

True

преди 6 години

Ganio opredeleno e izvunzemen.A Baze e negov prorok.

14

бай Шиле

преди 6 години

Сега разбирам, че Големият взрив... всъщност е бил на Галактическата ракиджийница!

13

Анонимен

преди 6 години

Малеееееееее за какви глупости получават пари някои "учени". А има хора умиращи от глад.

12

Анонимен

преди 6 години

*** тя нашата мила планета Земя не е ли в космоса ? До нея не достигат ли космически лъчи? Ако сега атмосферата спира част от лъченията, то при формиране на планетата всички лъчения са достигали до повърхността.