19

Анонимен

преди 6 години

Работодателя да се направи регистър, като посочат не само длъжността, но и задълженията, както и минималното възнаграждение, което предлагат. И така идва кандидата Х. Отговаря на изискванията, но работа не била да общ работник, а за опитен майстор и освен щял да даде такава заплата, но по-нататък, сега доста по-малко и работни часове значително над законовото, като това не се плаща. По възможност познания по скандинавски език.

18

Има да си търсят

преди 6 години

С стари *** нов бардак не се прави.Пребоядисаните комунисти и отрочетата им не са научени да плащат,но и кокала нещат да пуснат.Навсякъде в нормалните държави се плаща почасово а в *** 28 години го сучат,но не го въвеждат.После реват,че не останали будали да работят в ***.Само ***,дъртаци,*** и некадърници ще са кандидати за работа.Елементарно е-добре платен работник не напуска-няма текучество,но при т.ъ.п+алчен работодател никой не се задържа-лошо е че 80% са такива.

17

Анонимен

преди 6 години

Търсят продавачки с английски език и шофьорски книжки. Общи работници със знания и умения като инженери. Да работят 12 часа, 6 дена седмично за 400лв. и да ги осигуряват на 4 часа.

16

икономист

преди 6 години

Не че не са престижни професии, просто работата на общите работници, понякога може да е прекалено тежка. Изискванията към продавачите в магазин, също не са по възможностите на всеки човек. Не всеки може да работи с пари, и едновременно с това да охранява стоката в магазина. Не забравяйте, че и при тях има не малко хамалогия, защото в много от случаите, те трябва да помагат в разтоварването на стоката, а също и подреждането и в магазина. Сервитьорската професия също е много трудна!

15

Анонимен

преди 6 години

Продавачи и строители се хващат да работят неквалифицираните провансаджии, които напълниха ГРАД СОФИЯ! Вън с3ляните от столицата!Ай де малко граматика ,це ти требе

14

Анонимен

преди 6 години

Това всъщност е икономиката ни в ЕС - търговийка и хамалогия.

13

Анонимен

преди 6 години

Склонен съм да вярвам. В София вече и кварталните улички са бъкани с всевъзможни магазинчета. В някои си работят самите собственици, но в повечето са необходими 1-2 продавачи. А в България продавач се счита за долна и гадна професия, и колкото и да е високо заплащането за много хора това ще им е под достойнството.Факт е че и работодателите в България са ***

12

Даниел

преди 6 години

Твърдението в статията не е валидно за София. В Столицата се търсят висококвалифицирани и мотивирани хора. В провинцията има картел за ниски заплати и можещите хора се ориентират към терминал 2...еднопосочно

11

Анонимен

преди 6 години

То затова във Фантастико постоянно висят обяви че търсят прдавачи-понеже са "мн.добре" платени и хората бягат.Даже с касовата бележка ти връчват и рекламна такава че набират кадри:)

10

Анонимен

преди 6 години

Ми така се строи Развито Социалистическо Общество бе! Вие какво искате - всичкото "бизнесмен и политик" без исключение идват от Партията !

9

Анонимен

преди 6 години

Продавачи и строители се хващат да работят неквалифицираните провансаджии, които напълниха ГРАД СОФИЯ! Вън с3ляните от столицата!

8

Анонимен

преди 6 години

Te samo tebe 4akat v Germania , tam tehnite bezrabitni Kundeta na Atrbeitsamt ot 10 godini edni i sa6ti hora bez rabota stoqt

7

До: 4

преди 6 години

С тая Тракийско-византийска Образователна система в България дори да си учил немски той не става дори за чистене на WC-та в Германия , ползвай си го тоа немски само в България , не си хаби времете нищо няма да излезе

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Елате на Лете на морето да работите на честните частници другари-господа печалбари.Работа - колкото искаш.Назначават те пазач,на втория ден си вечемомче за всичко и т.н.Последната "заплата",ако имаш късмет-вземаш.Ако имаш претенции,пращат гардовете да те понабият.!Успех !!

5

мечтай си!!!

преди 6 години

Германия ли , като научеш немския след 4-5 години изучаване (имам предвид професионално изучаване а не курсове по немски) обади се , до тогава късмет с немския , такива като тебе милиони в Германия

4

Анонимен

преди 6 години

Отивате в ромските махали ако действително не лъжете и си набирате общи работници със хиляди. Те това работеха по времето на бай тошо в заводите. Ако за друго нестават поне за хамалската работа ги бива. Колкото до продавачи такива едвали ще намерите за тези ниски заплати. Повишете заплатите и продавачите сами ще ви намерят!

3

Анонимен

преди 6 години

шофьори ,охранители те това е ,висшисти хахах

2

fff

преди 6 години

Да им предложат 1500 лв заплата да видиш дали няма работници....

1

д-р Анал из

преди 6 години

т.е. - неистово се търсят луди за бачкане на минимална заплата