11

до евро-простотия

преди 6 години

Има страшно много неща, които могат да се нарекат зомбиране на тоя свят. Едва ли това, което носи удоволствие, е едно от тях. Вярно, много фили се използват от политкоректни сценаристи и режисьори за модулиране на определени аспекти от мисленето на зрителя, но чистото удоволствие от един спектакъл си остава чисто удоволствие.

10

евро-простотия

преди 6 години

ЧОВЕШКАТА ПРОСТОТИЯ НЯМА НАЧАЛО И КРАЙ ,хайде стига с това зомбиране ,кво друго му трябва на съшество което няма и една гънка уу тиквата

9

Дар Твейрдър

преди 6 години

Винаги съм бил номер 1.

8

ГАДОРЯН

преди 6 години

До Динко. Евала бе младеж. Верно че бил морски пехотинец. Хмм хич не му личи.

7

Анонимен

преди 6 години

Най-якия е Дарт Вейдър.

6

Анонимен

преди 6 години

Причината Хан Соло да е най-обичаният персонаж от Междузвездни войни се казва Харисън Форд. Страхотно екранно присъствие има този човек, дори и сега на 70+ лазарника. Който е гледал новия Блейд Рънър ще разбере.

5

Динко

преди 6 години

Тоз новият е бивш морски пехотинец и ако те хване,ще те направи загадка за медицината!

4

Discovery

преди 6 години

Дарт Мол е кофти тръпка... ама тоя новия *** дет играе внук на Дарт Дейвър, как па можаха такова гей**че да изберат... Не съм я гледал още 7та част, хванах я към края... кофти завършек....

3

ГАДОРЯН

преди 6 години

Най ме кефи именно Дарт Мол. Боец от класа. Човекът който го играе е майстор по бойни изкуства и то наистина много умел. Не е азиатец между другото. Но нямаше да сбъркат ако бяха взели за ролята Дони Йен или Джет Ли.

2

бля

преди 6 години

По скоро маймунка :)

1

Анонимен

преди 6 години

А Чубака не е ли закачал някоя девойка, та да го оплюем и него?