62

Анонимен

преди 6 години

Коя е тая ? Не съм я чувал или виждал .ЩЕ ДА Е МНОГО ИЗВЕСТНА !

61

Анонимен

преди 6 години

Повечето такива откачалки са мъже. Слаби мъже, които са преживели някаква лична драма, и намират "сили" като започнат да турмозят избраната. В повечето случаи става на въпрос за несподелена любов,че жената видиш ли го е усетила, че не е със всичкия си и го разкара..... и така започват историите на психопатите. И после почват да кълнат,даказват винаги ще си моя дори и в другия живот, ние сме тродни души....... w.t.f. ...... любимото ми е , прочети си молитвата, че Господ ще те накаже

60

наблюдател

преди 6 години

Аз умишлено нямам фейсбук и никой не ме тормози и никой не тормозя. Излишна загуба на време и енергия, искам да живея в реалния живот, а не да бягам от него. Каква полза от 500 фейсбук приятели, като няма кой да ти помогне да качиш един хладилник или гардероб до петия етаж по стълбите?

59

varg

преди 6 години

Ще умра от смях.На които не му понася славата да се изнася.

58

Анонимен

преди 6 години

***, ноу мудерен стана тоз "секс тормоз" бей! На койт му липсва внимание - помощ секс тормозят ***. И това все разни ненаситни на внимание "артистки".

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДО42"Единствения начин да се справите с подобен тип агресори е да ги ИГНОРИРАТЕ, без значение колко ви е страх и колко ви е трудно."Вярно нещо подозрително има в теб. Накрая пишеш "без значение колко ви е страх и колко ви е трудно". Страх да не излезеш, че и ти си психопатка ли ако кажеш истината. Кое е трудното да си прекриваш лъжите!Доста подозрителна си я се друса или прави номера на околните май то тя е "Жертвата".Честно смешно ми е като пишете се издавате!

56

Некъф

преди 6 години

Да не се занимава с никакви полиции ами да отиде до кв. Люлин, да плати на 2 батки по 1000 лева и да го начупят тоя дъртак. От това лекарство няма по добро за лудостта на такива психопати.

55

Анонимен

преди 6 години

"Аз все едно си имам две деца- моето малко момченце (истинското) и моето 20-годишно момиченце...Последното го пиша както за теб, така и за някои *** гадове (от двата пола). Ако се надяват някога да се махна от теб, вероятно това ще се случи в един точно определен ''сезон'', който се нарича КУКОВО ЛЯТО..."

54

Анонимен

преди 6 години

До Лили"Има функция блокаж във фейсбук, има смяна на тел. номер, на адрес и т.н. - ако нищо не помогне - масов бой и тва е!!!"20% ви го казва в прав контекст. Ако винаги решението е агресия сте на една крачка от смъртта и омагьосания кръг не спира. КОЙ РЕАЛНО Е ВИНОВЕН?Имате странно чувство, че сте жертвата ама нещо вие сте направили като насилник и все друг ви е виновен вие не сте виновни "НИКОГА"!

53

Румен

преди 6 години

Николета Лозанова ме тормози отдавна с нейните голи снимки по медиите!Моля,вземете мерки!Искам всеки ден нейни снимки!

52

Анонимен

преди 6 години

до42И си вярваш с игнор стават нещата. Такова смешно изказване, че ти празна главата. Последствията могат и да станат по-ужасни от тормоза. Ясно ли е! Не може праволинейно без един път да се поставиш на неговото място и да помислиш " Какво е преживял" " Какво е видял". Липса на сифото! И така е постоянния омагьосан кръг, който се превръща в безкраен и няма спиране. Ти която се криеш от 80% не може да копирате нон стоп 20%. Та жертвата е самия насилник на обстоятелствата като ползвате ИГНОР!

51

Чук

преди 6 години

Някой да му начупи палавите пръстчета на тоя и тормозът с писане на глупости ще спре!

50

Aнонимен

преди 6 години

1. За тези, които не са разбрали Нелина в момента не е на 16 , а е била когато този психичноболен индивид е започнал да и налага тормоз преди 4 години. 2. За тези, които не са на ясно и не са виждали коментарите му те започват с неща от типа, че той има бащински чувства към нея и завършват с това, че е к**** , уличница и тн. Позволява си да говори потресаващи неща за майка и останалата част от семейството и. Не е нормален! Всеки, който е видял този човек по телевизията ще разбере сам...

49

\m/

преди 6 години

Приятел, приятели да му *** каската здраво .. и така!Не съм фен на саморазправата по подразбиране, но полицията в такива случай НИЩО не прави, примери много. Така че ..

48

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледах интервюто с това момиче по Господарите. Да ви кажа честно, изобщо не беше разтревожена. Дори останах с впечатление, че до някакъв определен момент и е било приятно да я гони този. Не се изненадвам, защото повечето жени не са с всичкия си. Достатъчно е да се разходите в центъра на голям град и да видите с какви мъже са.

47

Анонимен

преди 6 години

Психопата разбира само от бой.

46

Анонимен

преди 6 години

Всички съветвате да не ползваме соц. мрежи, да не си пускаме личните данни онлайн и т.н., ама понякога можеш да налетиш на такъв и без изобщо да ползваш интернет. Работиш някъде с хора или случайно срещаш някого на улицата и той понеже е ку-ку нещо му прещраква и решава, че ти си "жената на живота му" или че "духът на някого си се е преродил в теб" и всякакви подобни кретении и следва невероятен тормоз, следене, снимане, обаждания по телефона и всякакви подобни. Ужасяващо е!

45

anon

преди 6 години

Със славата идва и интереса на хората към теб. Понякога интереса е нездрав. Като си тръгнал да ставаш известен трябва да знаеш можеш ли понесеш последствията.Много им се чудя на хората с визия на "лошите момичета"... Не се ли сетихте че това привлича лошите момчета... И болните мъже.Особено пък малолетните "развратнички"... Как спят родителите им, не знам.

44

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Е. нищо. Като я намерят някъде с глава отделена от тялото да се надяваме, че институциите ще се раздвижат. Я му дадат 10-15 годинки след това, я не. Не дай си Боже ако на мен или на някой мой близък му се случи нещо подобно въобще няма да се напрягам и да уведомявам "органите на реда". Те психарите всъщност са по-лабилни от жертвите си, но малко хора знаят това нещо и още по-малко знаят как да го използват.

43

кака Лара

преди 6 години

Аман от номерата на "шантажа" из . . .по света и у нас !Този ти бай Пешко от Горно нанадолнище Рилско,не ти е Дъстин Хофман за да можеш да се облагодетелствувашлично от отправените към него обвинения !