5

Чувала се яко

преди 6 години

станции за следене наблизо подават че тази е много шумна и неприятна издава режещи звуци вероятно имат проблеми с тн оси на въртене .поне 19 оси на въртене са им повредени ..

4

Melnorme

преди 6 години

Това не може да бъде! В Star Control 2 - една от най-великите игри на всички времена, единствено в съзвездието Kepler което е на извънземната раса Mycon, има три планети които изглеждат точно като тази на снимката. Наричат се Shattered Worlds. Характерно за тях е че са със страшно разломна активност, страшно богати на радиоактивни елементи и на тях се намират артефакти от Mycon - deep child egg case. Кооринатите им в космоса са 635.4 : 272.9 , 647.9 : 206.2 и 639.5 : 231.2

3

От селу

преди 6 години

Кво ! Езуюпланетка намерике ! Стии бе ! Немоа бъде , кви с тиа светлине години ?

2

до 1-ви

преди 6 години

Не се затормозявай с такива сложни въпроси за екзопланети и светлинни години. Я по-добре *** да изчистим на животните и да им хвърлиш малко сено. П.С. Не знаех че ти им плащаш заплатите на ония в НАСА.

1

Анонимен

преди 6 години

Разстояние от 25 светлинни години? То това много близко бе тука зад околовръстното северната тангета на боко. Правят ни на гламави тия от наса. Понеже знаят че няма как да провери простолюдието всичко това да ли е истина и за да оправдаят милиардите си заплати се чудят какви съчинения да измислят! Не на нас тия бе с изкуствения интелект!!!