19

от мен

преди 6 години

Четох за лъчевата система на Райф в 'Изгубените открития" на Василатос.

18

до 17 пост от наисти

преди 6 години

наистина съм онкоболен. от 8 год и ти прощавам наглостта!Дано никога не изпадаш в нашата ситуация.страха от болестта си е пре-пре -достатъчен! да се спекулира със страха ни и да ни призовават към протест в този силен вятър е вероломно и нечовешко.И защо ти е трудно да приемеш моята истина??

17

Наглец

преди 6 години

До Прости и нагли ГЕРБ: Този екземпляр Цв.Цветанов навремето едва отърва панделата , а присъдата беше 4 г. Вместо да се вразуми и да разбере, че както е тръгнало, отново СЦЗ го чака, той се е превърнал в Химлер и понеже е човеконенавистник, почти всичко, което кратуната му измисля, е насочено срещу опозицията и хората. При падане на кабинета ББ-3 би следвало прокурорите от СГП веднага да го приберат в следстевния арест. Кражби на пари, рекет върху бизнесмени, незаконни действия...

16

Прости и нагли ГЕРБ

преди 6 години

Ами ще отхвърлят ветото, защото при налагане на такова депутатите с 50% +1 гласове го отхвърлят. Би следвало да го отхвърлят с мнозинство от 2/3, но и там Цуци се намеси и сега отхвърлянето е с обикновено мнозинство. За какъв дявол е това право на вето тогава? Президентът обясни за какво става въпрос, но безмозъчните гербаджии с подкрепата на опитомените лъжепатриоти и ордата на Марешки се сдушат, захилят се и го метнат настрана. Я да се въведе квалифицирано мнозинство, та да има ефект.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Тъnо плямпало, платен глашатай на още по-тъnия и престъпен Греб! Нито пуша, нито пия, ама стойността на лекарствата ми отнемат половината пенсия,npocтако. Мълчи там, че така ще те удари някоя болест, както не пушиш и не пиеш, та ще има да се търкаляш по земята от болки. Гнycни гербгорили.

14

Анонимен

преди 6 години

Момичета с ПАХ, направете протест, заслужавате трепростинил поет от касата. Наистина има разлика! И вие го заслужавате! Няма да стане без протест, без да застанете с лицата си и да покажете, че мораториумът удря не само онкоболните, а и хронично болните, за които между нови и стари лекарства е разлика между нормален живот и влошаване и смърт. Управляващите нямат право да ви лишават от доказано работещи лекарства, за да плащат за магистрали! Не може всички да емигрираме за да се лекуваме!

13

до 10

преди 6 години

Това казвам и аз ------фирмата4 Янсен" спря вноса едностранно ,защото още в зората на реформата след 2000г внесоха определена бройка опаковки ,а от Касата по документи изписаха многократно повече,неясно ка Пак тогава паркинсониците многокрано се увеличиха ?!?! В тази посока невролозите взеха ефикасни мерки - прескъпото лечение се отпускаше само от комиияи за ужас на пациентите отиваха до Соф

12

подкрепям инфо

преди 6 години

ОТ НОВО лекарство направих най-тежката криза при това при кратък курс.За това с години ползвам дълго прилагани лекарства ,напълно са ми безплатни и винаги са в наличност в аптеките и съм в дългогодина ремисия

11

инфо

преди 6 години

За сведение на незапознатите новите молекули се изпробват безплатно върху българските пациенти, които заради обърканата система на здравеопазване бързо стигат до крайности, злоупотреби и самолечение с лекарства. Едно време новите молекули се изпробваха върху животни и затворници а днес върху зажаднелите и закъсали български пациенти.

10

до 6 -реалист

преди 6 години

а аз съм неутрален реалист:1.парите за саниране и магистрали са целеви....ако се пренасочат ще бъдат безвъзвлатно загубени и не са тема към националния бюджети за тема също2.злоупотребата с лекарства започна още в зората на реформата 2000г -пимер:лекарствата за Паркинсон, рисполепта на псично болните.Зашо фирма "Ятсен" прекрати вноса му?!!

9

Анонимен

преди 6 години

А за цигари,алкохол и дрога пари имат!При 300 лв. Средна пенсия,да даваш 150 лв на месец за цигари нормално ли е?После лекарствата скъпи.Винаги идва Видов ден!

8

онкоболен от 8 годин

преди 6 години

Всичко" е много шум за нищо"с много Не хуманен резонанс върху нас ,болните хорица,защото:1.1.защото си има 28 позиции безплатни за онкоболнитеи ама никой няма да остане без необходимото му лечение2 въпросния бюджет е за срок САМО за едната година3.докато текат договарянията ,вноса ,назначенията пак няма на момента да се отпочне иноватилното оспорвано лечение

7

Аааааа,

преди 6 години

Не сте зле.Имате си господ- бог ББ. Вярата в него ще ви помага в беднотията,болестите и бедите. ВЕрвайте му и си кротувайте.

6

реалист

преди 6 години

За здравето и живота на хората цепят стотинката на две, а за саниране и магистарли дават с шепите на завишени цени. А за мизерият в държавните болници не ми се говори.

5

Анонимен

преди 6 години

ТОВА НЕ Е ГЛУПОСТ ,ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО БОЛНИТЕ !АЗ СЪМ ЧОВЕК КОЙТО СЪМ ЧАКАЛА ЗА НОВОТО ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕПАТИТ С МНОГО ГОДИНИ И ТАКА МЕ РАЗКАРВАХА ,ЛЕКУВАХА МЕ С НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖА ДА МИ ПОМОГНЕ,ЗАЩОТО ПОЛУЧИХ АЛЕРГИЧЕН ШОК И ЛЕЧЕНИЕТО СПРЯ ЧАК ТАЗИ ГОДИНА СЛЕД ЧАКАНЕ ОТ ДЕВЕТ ГОДИНИ И ХОДЕНЕ ПО МЪКИТЕ МЕ ИЗЛЕКУВАХА С НОВОТО ЛЕКАРСТВО,КОЕТО МИ СЕ РАЗРЕШИ ДА СЕ ЛЕКУВАМ ЧРЕЗ ЗДРАВНАТА КАСА.ХОРА ЗА УПРАВНИЦИТЕ НЯМА МОРАТОРИУМИ,ЗА ТЯХ Е ВЪЗМОЖНО ВСЯКАКВО ЛЕЧЕНИЕ НО ЗА ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК В БЪЛГАРИ

4

Анонимен

преди 6 години

Единственият начин за да излезем от матрицата е да не се храним и да не пием нещата които матрицата ни предлага.

3

Анонимен

преди 6 години

Всичко е пари и на нас гледат като на касичка! Нужни сме им болни. А може би и живи?

2

Анонимен

преди 6 години

Отивам да взимам лекарства с книжка, лекарствата са платени от касата - плащам 25 лв 30 стНа другия месец съм забравил книжката и отивам с голяма лъскава аптека в която за същите лекарства плащам 27 лв 80 стТова е хуманно нали?

1

При ГЕРБ

преди 6 години

Не съществуват ХУМАННИ ФАКТОРИ.Някой да е чувал за хуманни у..бий...ци?