53

Дръндер

преди 6 години

До Спеца Смъкни червените очила и ще видиш истината. ЦСКА си бе подпрян както го подпираха преди 1989-та година!

52

БАБА БУНА

преди 6 години

СПРАВЕДЛИВО БЕШЕ ДА ГИ БИЕМ 5 НА 1 ТЕЗИ ОТ ЛУДОГОЕЦ,ЗАЩОТО КАТО ГИ ПОДПИРАТ СЪДИИТЕ СИ МЪЛЧАТ,А СРЕЩУ ТЯХ САМО ПИСКАТ,ТАКА И ЛЕВЕВСКИТЕ КАТО ИМ ДАДАТ АВАНТИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ЗА ТОВА СА РОДЕНИ,ПО ЧЕРВЕНИ ОТ ДРУГИТЕ,НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ НА ПЕТ МЕТРА ПРЕД СЕБЕ СИ,НИЕ ТИ НАДИГРАХМЕ ПО ВСИЧКО.НИЕ СМЕ ЦСКА И ТОВА Е ПРЕЕМЕТЕ ГО,ВИЕ НИ РАЗВАЛИХТЕ,СЕГА ЩЕ СИ ЛАПАТЕ ПОПАРАТА,ЛЕЕВСКИ НА СОФИЯНСКИ КАК ВЗЕХА БАЗИТЕ,КЪДЕ СА ЖУРНАЛЯТА,САМО ТОВА РАЗБИЧКАЙТЕ,АМА ЩОТО ЩЕ МИРИШЕ,ЛУДОГОЕЦ ОТ КЪДЕ ВЗЕМА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ,ЗАЩО

51

Да се преиграе!

преди 6 години

Гнус ме е от съдийството в този мач. Ако искаме децата от ДЮШ да вярват в едно справедливо съдийство трябва да бъдат спрени правата на поръчковата съдийска тройка за поне 1 година, а шефът им Петров да напусне поста си. Онзи грозния, който показа среден пръст да му се спрат правата за поне 1 година и да го показва в родината си. Натанел беше наказан несправедливо, а Барт - пощаден. Не съм нито от Левски, нито от Лудогорец. Жал ми е за това ЦСКА, което не е точно ЦСКА и печели несправедливо с куп

50

Анонимен

преди 6 години

Най достоен финал за купата е ЦСКА Левски , делиорманците нямат място сред великите български отобори

49

Анонимен

преди 6 години

Гришата плащал пък Киро Амефатмина разчитал само на качествата на дебелия Моци .....-:)

48

муспи

преди 6 години

Подпираха ли ЦСКА ог '48г. до сега? Да, те бяха отбора на абсолютната власт и тя си ги обявяваше за шампиони. Още тази власт е на власт! Всичко - правителства, народни събрания, мафии е тяхно, - излизане от този ад е възможен само с избиването им.

47

Анонимен

преди 6 години

KARPA4EV POBEDI ,TOVA ENOVINA,

46

Спеца

преди 6 години

Точно обратното !Съдиите не спряха да подпират " Лудогорец" през целия мач!За съжаление на делиорманци , съдията обаче им даде САМО една дузпа - досрамя го да даде още две!

45

Червена победа

преди 6 години

ЦСКА победи мъжки измислените. Те са финалист за купата, а и много вероятно да вземат 32ра в първенството.

44

Анонимен

преди 6 години

Отбора от с. Подуене, кога ще си плати дълговете, защо не го пращат където му е мястото, а му се церемонят и подпират вече 4-5 години.

43

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален човек може да има претенции за гола на Лукоки, 100 процента нередовен и правилно отсъждане на съдията. За ЦСКА не бе отсъдена чиста дузпа за явна игра с ръка и още две съмнителни. *** бяха кръгла нула, а ЦСКА изпусна 3 изгодни положения с които щеше да попилее Луноходците.

42

пенсионер

преди 6 години

До бивш съдияТи си бивш съдия с червени очила!Добре че си бивш,иначе щеше да си по-зле и от сегашните.

41

Анонимен

преди 6 години

До Това не е ЦСКАДрън, дрън....Любимия ти Подуяне колко пъти се слива с Пощенец, Спартак, прекръстваха го на Витоша и Динамо, след 90-та ново АД, щото Кучето взе старата емблема, но продължавате да си мислите, че е същото Подуяне от 1914....

40

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

39

Naco

преди 6 години

Да,разбира се! Ето как бе осигурено СПОКОЙСТВИЕ на другарят Ганчев за продължаване на ДАЛАВЕРАТА наречена ФАЛИТ на ЦСКА във финалната и фаза-ПРИСВОЯВАНЕ, и на ИМОТИТЕ стопанисвани от ЦСКА,и СПОКОЙСТВИЕ за "БИЗНЕСА" на другарят Домусчиев!? НАРОДЕ????

38

Фиорентина

преди 6 години

Голямо подпиране за ЦСКА няма що-8 жълти картона.По-едно време бяха 5:1 и чакаха ЦСКА да изтегли късата клечка с червен. Гола на Лукоки 2-то какво няма да е отменен .

37

Анонимен

преди 6 години

Егати кефа . Двама македонци Десподов от Кресна и Бодуров от Благоевград смачкаха лудогорец . Само едно ме я яд . Ако всички тези невероятни бойци играеха в Пирин то успехите ще са за Пирин .

36

Анонимен

преди 6 години

Незаменимо удоволствие е да гледаш как ЦСКА смачка отбора от Делиормана, отбора на милионера Гелчо, който иска да си купува шампионската титла всяка година. И да гледаш, че ЦСКА има хиляди фенове, а Делиормснци една каруца. ЦСКА игра с някакъв бразилски отбор, набутан с много кинти в нашия шапионат, за да печели собственика му. Развитие на нашия футбол няма! Само скъпо платени чужденци. Добре ги натепаха от ЦСКА, да им държи влага дълго време. И Кирчо Гела да дува супата. Му-ха-ха!!!

35

да живее БФС

преди 6 години

След като Джуди от Микре си плаща на съдиите какъв е проблема Който плаща поръчва музиката

34

Пешо

преди 6 години

До АнонименМНОГО......