16

муспи

преди 6 години

В исляма е прието да се казва на Мария Мириам, но също така казват на Мардухей Моамад. То е в хода - на яхве алах.

15

до 16

преди 6 години

хахаха запада мачка Русия на всички фронтове..завзе почти цяа Украйна,остави им един Крим,който си беше руски,и два малки града..смаза руския ислямски катун Сирия..Черна Гора в НАТО,скоро и Македония..и един ден Сърбия..санкции до дупка,цени на петрола наполовина..Турция се изгаври с Русия,Путин налага санкции на доматите хаха няма такъв позор..но Путин и Лавров са си пратили децата да учат и живеят на Запад..хахаха

14

Анонимен

преди 6 години

До до 11 12Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..........на шуротиите, тоест мятанията натам-насам......сутрин едно-вечер друго...........ВЕЧЕ МУ СЕ ВИКАЛО "гъвкавост,способност за лавиране и трансформации"..........Вай, вай, вай..........те затова тия "гъвкавите" нема-нема па се юрнат към ТВЪРДИТЕ руснаци, получат си по един твърд по каските и се кротват!!!! А колкото до "ученето на запад".......това беше модерно преди години..сега вече НИКОЙ не боледува от тия глупости! А РУСНАЦИ ПЕЧЕЛЯТ ПОРЕД ОЛИМПИАДИТЕ!

13

Анонимен

преди 6 години

Че то посолство може да се мeсти и в някое село или премества от село на село като по селскостопански туризъм,въпроса е с какъв транспорт и как ще се придвижва състава до столиците където са институциите или и пеша ще се движат тук таме като няма подходящ транспорт и трябва да се чака на някоя спирка по разписание,че и билети за класа за отчет.

12

АНОНИМЕН

преди 6 години

ФАТАЛНА ГРЕШКА НА ЕС - САМИ СЕ ПРЕДАВАТ, НЕ ПОМНЯТ ИСТОРИЯТА, ПОСЛЕДИЦИТЕ ЩЕ СА УЖАСНИ! БОЖИ ГРОБ И ВИА ДОЛОРОЗА НА АРАБИТЕ!

11

до 11

преди 6 години

Каша е в твойта глава.За това ти пишеш тук,а хората се занимават с политика.Една от силните страни на ЕС,е точно тази гъвкавост,способност за лавиране и трансформации.ЕС е уникален по рода си.В световната политика трябва да си гъвкав,както и в бизнеса,както и в живота.Само първобитните хора действат импусивно и с главата напред към стената.Пример Русия.За това Путин си е изпратил децата да живеят и учат в ЕС,за да се научат на политика и как аджеба все успяват да ни изиграят тези западняци.

10

Анонимен

преди 6 години

"Позицията на .....".....по-скоро разкажете за "позата" на тая еуропка, дето въобще не знае на кой свят се намира!!!! Ту обединена-ту на няколко скорости; ту самостоятелна-ту в някакъв си въображаем "еуроатлантически съюз"; ту с мигранти-ту с огради по всички граници; ту със свободен пазар-ту с квоти по всичко.....и т.н и т.н.....ПЪЛНА КАША! А за сигурността да не говорим - ту ще има собствена армия, ту пък кани триполовата краварска размазня УЖ да я пази!!!! УНИКАЛЕН БЕЗПОРЯДЪК и идиотизъм!

9

цирк

преди 6 години

Бащата на това лице от снимката е бил на служба при нацистите в окупирана Полша в нета има снимки и документи,и той сега управлява ЕС!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Крестоносцы оживились

7

Християнство

преди 6 години

истинските християнски общности са за Израел нали християни

6

Анонимен

преди 6 години

Туск още ли не са го прибрали в затвора за участие в руския атентат срещу Лех Качински?

5

,,петрол джамии,, не

преди 6 години

скоро може да има и две столици в саш русия ес ,,как е тръгнало,, ,,учете арабски,, ,,турски,, ,,натам вървим,, ,,поарабчване,, ,,доларите виновни,, ,,а вие нищо не струвате,, зли

4

,,Принципност,,

преди 6 години

принципи на ,,долара,, не важат нямадве държави няма две столици точка

3

Анонимен

преди 6 години

Ако не искаме да обидим Израел, САЩ и арабските държави, не е ли по-добре просто да си мълчим?ЕС, среща на "лидерите". В момента в света няма друг форум, където да се периемат по-обтекаеми и по-безилчни позиции. Всичките им теми: бежанците, снакциите, Близкия Изток нямат развитие или ако имат, то не носи никакви ползи за тези които са ги пратили на този форум и които им плащат сметките.

2

,,дипломатичност,,

преди 6 години

палестина е разрушена който останал да се спасява не камикадзета и дихадисти ,,герои,, не ви е там мястото не разбрахте ли махайте се шпиони такива зли

1

срещу Мен

преди 6 години

Аз знам една държава само Израел ни палестина ни англия ни ес ни ,,арсбскидолари,, ,,арабеск,, вие от ес добре ли сте ,,палестина си обира парцалките заедно с тея дето я поддържат,, фалшиви претенции влезте в час ес