8

ognyanz

преди 6 години

А за вчерашното интервю на Путин статия няма. Няма такава ж'урналистика като нашата.

7

Анонимен

преди 6 години

Северните въобще имат ли ядрена електростанция,че да бистрят ядрената им програма като на иранците,които поне си имат и ще им строят още за да се произвежда материала,а за балистичната програма какво като всички гледат как да метнат по далеко,че и да преметнат по възможност.

6

Анонимен

преди 6 години

Ето нещо за последната гавра на велика Русия срещу терориста сащ! По последни данни краварите са напуснали бегом Сирия, след като видяли огромното превъзходство на Руските войски. По време на позорното си бягство, са оставили неприятно миришешта следа и голямо количество използувани памперси!

5

браво

преди 6 години

Това е решението преговори и разговори,двете страни много могат да постигнат и да спасят човешки животи с разговори и взаимни отстъпки.

4

Въпрос

преди 6 години

Къде се намират онез езера в Кърджалийско които можели да залеят Турция да ми кажете? Благодаря

3

Анонимен

преди 6 години

А нещо за поредната гавра на световния хегемон САЩ с руската измеет да кажете? :)))) Американски ефофе направиха смешни ръждясалите тенекиий над Сирия :)))))))) По последни данни се търсят памперси за Кремъл...Джуджака се е насраал :))))))))))))

2

Анонимен

преди 6 години

Вчера, в хода на пресконференцията, Государят ВладиМир ни светна за начините, по които са работили заедно с Пиндостан срещу ядрената и балистична програма на Северна Корея. Той ясно заяви, че е абсолютно недопустимо едно да се договарят, а пиндосите свсем друго да вършат.

1

Анонимен

преди 6 години

Инициативата е била на американската страна, след като Тръмпела с най-голямо внимание е гледал и слушал пресконференцията на Государя ВладиМир.