58

икономист

преди 6 години

Който ми е дал минусите, нека напише къде греша, иначе те са наплъно излишни!Кое, от това, което съм написал не е вярно, и защо?

57

Анонимен

преди 6 години

До 58 АнонименЗащо обиждаш човека , като му даваш квалификации какъв е бил? Той просто изказа едно пожелание за нормален живот?

56

анонимен

преди 6 години

това е фалшива новина при герб такива работи не стават

55

икономист

преди 6 години

Както на бездомните кучета, се осигурява клетка с навес( някакво жизнено пространство), както и храна, така и за бездомните хора, би следвало да се полагат подобни грижи.Нали постоянно мрънкате, че има прекалено много бездомни кучета, за които никой не се грижи, и се случват постоянно инциденти с тях. Един ден, ако нещата вървят така, може да зачестят инцидентите, в които хора се изправят срещу други хора, в отчаяна битка за правото си на живот.

54

икономист

преди 6 години

Това е още едно следствие от капиталистическата система! Пълно е с празни жилища из България, а този човек стои без покрив над главата си. незавършеното строителство(въпросната изоставена сграда), което се забелязва почти навсякъде из страната, e още един от примерите за неефективното разходване на средства през капитализма. Човекът няма никаква вина, че е изпаднал в тази ситуация. По-скоро държавата трябва да си влезе в правомощията, и да гарантира неговото право на жовот по Конституция!

53

Анонимен

преди 6 години

Ай стига глупости - кой работодател щял да го вземе на работа ? Ми то на челото му не пише ЕПИЛЕПТИК. Ако си взема лекарствата,може години да няма пристъпи.

52

Анонимен

преди 6 години

До алиАли, Али, плюй си в пазвата, да не те стига. Нали четеш, че човечецът помага на разни хора в тежка работа и те му дават по малко пари, колкото да не умре от глад. А кажи, ти ако си работодател, ще назначиш ли на постоянна, доходна работа човек с такова неверно заболяване. Ти май си от ония, "стабилните", ура, другари, дайте да дадем...ама на чужд гръб.

51

84270

преди 6 години

Абе в една държава , където се полагат повече грижи за бездомни кучета , отколкото за хора изпаднали в нужда - какво да се каже ПС - нищо лично ротив бездомните животни , ама те са животни и могат да оцеляват и сами

50

Анонимен

преди 6 години

По повод Анонимен 55Защо със *** е скрит ГУР БЕТ ЧИЯ ТА? *** рбе тчия *** дума ли е?

49

ууфффффффффффф

преди 6 години

До Анонимен 49 A случайно да знаеш , че колкото хора има , толкова и са разновидностите на епилепсията - някои биват инвалидизирани , защото получават вторични заболявания като депресия , мозъчни инсулти и други психични и неврологични "повреди" . Някои хора след пристъп могат да се качат и да карат кола , други - може и седмица да не успеят да влязат в кондиция Та - кажи ми , има ли работодател , който да назначи човек с тежки пристъпи на работа ???

48

БЕЗ АУ "НОСТАЛГ

преди 6 години

До Реплика"Едно време" за такива хора имаше санаториуми, балнеосанаториуми, профилакториуми, болници, диспансери,различни други форма за лечение и стабилизиране,... Ало-у, неолибералите, фридмановците, всички вие, злодеи със сбъркани от користно човеконенавистничество мозъци, въвели закона на джунглата, заради собственото си облагодетелстване и ограбване на честните доверчиви хора, къде ви е благоденствието, справедливостта, хитри безпардонни, нагли бандити. ДОВЕРИЕТО Е ПОРОК!!!

47

Реплика

преди 6 години

Какво означава "тежка епилепсия" и може ли човек да живее самостоятелно, какъвто е случая по-горе, защото в България тази диагноза е най-разпространена в съда, а тамошните "пациенти" пледират за постоянен лекарски надзор и отлагат делата до безкрай ?

46

Анонимен

преди 6 години

Друг случай: Двама братя 45-48 г. - не работят, не търсят работа, живеят с пенсията на майка си /70 г./ , докато тя работи в Гърция, а сестра им в Германия и двете им пращат пари !

45

Анонимен

преди 6 години

Това,че страда от епилепсия не му пречи да работи ако иска.Не са молко хората с това заболяване,които си пият хапчетата и си работят.

44

Анонимен

преди 6 години

Ами брат му и сестра му заслужават да им се публикува снимка в статията. Поне това.

43

Гого

преди 6 години

Преди година бяха снимали човек от Ст, Загора инвалид първа група с ампутирани крака и ръце , ееее този човек какъв дух имаше , даже правеше бизнес и продаваше дини на пазара , невероятвн човек пример за всички , а за този какво да каза ,жалко че има заболяване дано се оправи ннно трябва да положи усилиеееее, показвайте човека от Ст. Загора за пример, а не мързели.

42

До 44

преди 6 години

Да човек съм и като такъв имам разум. Ти имаш ли разум или го караш на първосигнални чувства, емоции и изкривен майчин инстинкт?

41

Анонимен

преди 6 години

До 41 Тука за един дрънкаш ама за хилядите дето идат нищо не каза, или те са твои хора!

40

От 25

преди 6 години

До 28Ти човек ли си изобщо, пише че има епилепсия! Това е болест ако не знаеш!

39

До 40

преди 6 години

Така е права си розова пеперудке, вземи го у вас и му кусай с лъжица, да не вземе да я изпусне и да стане инцидент. Как ще работи утайката, тя е родена за да бъде отглеждана от нас, балъците под експертните напътствия на *** ***. Аз също вече се замислям - как така ще работя, ами ако вземе да стане земетресение и нещо ми падне на главата? Много е рисковано, искам и аз инвалидна пенсия.