14

Лилава зона

преди 6 години

Точно така! Иначе ще трябва пък живущите там да си оставят колите на площад "Ал. Батенберг"...И да започнат работа в сградата на "Московска".

13

Ганчо

преди 6 години

Не е в зона, защото тези с бариерката са от горен Лозенец :)

12

Анонимен

преди 6 години

На въпросните с бариерата дворчето ще се разтури до няколко дни, гарантирам. Доста прoсташко изпълнение- да си купят земята пред блока и да я заградят. Но не и общинската земя. Относно говорещата на диалект млада жена от клипа- драга, първо се научи да не мякаш, тогава лай. Някой кореняк жител на София да лае- да. Тази- направо да си върви там, откъдето е дошла. Друго- нямаш паркомясто към офиса, не ходиш с кола. Елементарно. Това го казвам като човек с 2 гаража в София и паркомясто към офиса.

11

Гратисчия 2к заплатa

преди 6 години

Нямам кола, няма драма.

10

Анонимен

преди 6 години

А така, и накрая питайте всички милиони от платените зони в чий джоб отиват. Ама май само с питането ще си останем.

9

Анонимен

преди 6 години

Първа селска гражданска война в действие.

8

Работещи

преди 6 години

Питайте тези, които са ви дали офиси под наем, къде да паркирате. Питайте СО, която безразборно разреши в жилищни сгради да има офиси, болници, кръчми - без гаражи.Като няма ред и правила така ще е.Офисите в бизнес сгради, където има гаражи. Лекарски и стоматологични кабинети в болници, където има гаражи. Кръчми само с гаражи и на отделни парцели далеч от жилищни сгради.В кой е вината, ами в СО и НС - законотворците.Веднъж не се обедини този народ да си търси правата.Жалка картина.

7

Анонимен

преди 6 години

Тази ки-фла от клипа защо си мисли, че трябва да ходи на работа с кола, а колата да паркира пред дома на хората. Все едно някой да паркира пред гаража в селото й!

6

Произволни

преди 6 години

А като земята е общинска, защо не е включена в зоната..?

5

Марин

преди 6 години

Прави са хората. Работещите да питат работодателя си къде да паркират.

4

se

преди 6 години

Идиотизма на местните общински власти в България взема връх.За съжаление раздорите в махалите кварталите все повече ще се увеличават.Вината за безхаберието за това ,че се презастроиха големите градове е на политическите шмекери разграбили народната пара.Общинските власти не мислиха през 28 години демократична утопия за бъдещето а задоволяваха своите днешни нужди да спечелят парички за личен кеф.Сега този кеф ще го плаща народа с недоволство и междусъседски войни.

3

Анонимен

преди 6 години

Искат да вдигат цента за паркиране, когато въздухът е замърсен над допустимите норми. Защо вместо това, да намалят цената на билета за градски транспорт.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма такава глупост никъде по света, плащаш данъци, винетки пътни и накрая плащаш и когато си спрял. Hа кого са паркинзите, че и зони определят, нали са строени с наши пари. Плащаш на някой за да паркираш на твоя си паркинг. Върнете ДДС на хората и ДОД и тогавата правете зелени зони. Скапана държава 3 млн емигранти 3 млн пенсиии и администрация и още толкова и *** и 500 000 работещи

1

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 1много си смело зад монитора