19

анонимен

преди 6 години

гласуваите за герб и не философстваите

18

Joko

преди 6 години

Откъде авторката знае, че поскъпването ще е 20-90% ? Нали разбирате, че този кьор фишек е за да се тества рекцията на оществото ! Така го правеха и по комунистическо ?

17

Мнение

преди 6 години

Хаххаха - това в резултат на "либерализацията на пазара на енергетиката" ли е? Май някой иска да генерира огромни печалби за кратко време, или ни подготвят за поредната схема "Белене".

16

Анонимен

преди 6 години

2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник ;)

15

Анонимен

преди 6 години

Добра новина! И без това скоро в бойколандия ще има само пенционери, гепаджии и шведи. Тогава ще се разбере кой пое, кой плаща!

14

Jon

преди 6 години

Бизнеса като не му харесва цената на тока да ходи в Гърция Румъния и Турция.

13

Анонимен

преди 6 години

B.lgaristan zagiva i IZ4EZVA sybudete se OVCE

12

подкрепям

преди 6 години

Да, идете всички при Борисов да искате евтин ток. Питайте го защо спря Белене и други енергийни проекти. Искайте от него компенсации за поскъпването. Нека плати за глупостта си.

11

Анонимен

преди 6 години

И къде бяхте на 7 Април когато беше Протеста срещу поскъпването на Газа , Ток и вода ? както каза един възрастен човек - че те на моята сватба бяха повече хора (((

10

Анонимен

преди 6 години

Това гладно хипертонично нещо от Банкя, му дреме на увисналия маркуч. Дялка си суджуче, и му е все тая. Четири тона трябва да опука.

9

бай х

преди 6 години

.. е затова няма да дойдат чужди инвеститори , е затова и няма да има и българско производство не може всяка пролет и есен да поскъпва тока ...кой е луд да инвестира в тая мафиотска държава

8

Анонимен

преди 6 години

"Токът за стопанските потребители се очаква да поскъпне догодина с между 50 и 90 на стo"Интересно. А някакво обяснение защо ще поскъпне? Или в стил "Тоя суджук е наш"?

7

JBL

преди 6 години

Тия за к'во ревът че тока им щял да поскъпне.Ако искат да издържат има няколко варианта.1 съкращават персонал 2 намаляват заплатите 3 вдигат цената на продукцията си 4 докарват се до фалит.На Бойко пука му та му дреме на увисналия маркуч ще им каже че това е пазарна икономика и ще ги отсвири както направи партията му като отказа лечение с модерни лекарства днес на нуждаещи се хора.Пука им та им дреме като имаш рак или друго - ами мри за теб нови лекарства няма ще караш със старите до край.

6

ГРОБ

преди 6 години

Бавно и от всички страни ни довършва. Пишете писма и се молете на па..ла..чи ..те си за милост.

5

анонимен

преди 6 години

И ние фалираме от ниските заплати,които бизнеса плаща на работниците,ама на кого му пука?Предлагам да връчим на бизнеса нашите сметки-разход за месец на едно обикновено работническо семейство с по 400-500лв,и да кажат как да оцелеем .

4

до Тъпанара

преди 6 години

Идете всички при Борисов да искате евтин ток. Питайте го защо спря Белене и други енергийни проекти. Искайте от него компенсации за поскъпването. Нека плати за глупостта си.

3

Анонимен

преди 6 години

това е пазарна икономикакак увеличиха на населението водатаако искате регулирани цени и социализъм идете в Северна Корея

2

Анонимен

преди 6 години

преместете си фабриките в Германиятам е по-евтин тока

1

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега другари господа бизнесмени. ГЕРБ и БСП са поели задължение пред началството в Москва да съберат пари за ненужната руска АЕЦ в Белене, така че няма какво да мрънкате ами фалирайте по-бързо зо до могат да дойдат на ваше място обирджийските руски фирми и да доят нашия *** русофилски народ.