71

Джанго

преди 6 години

Бой шамарите в Сирия. Ф-22 раптор бяга от СУ-35. Преди две години руснаците с четири кораба опразниха Средиземно море от великия шести флот. Пияни италианци и испанци обикаляха военноморските бази на САЩ. РК Москва-флагманът и два есминеца и танкер. Как се *** америкосите, не е истина

70

Анонимен

преди 6 години

Чета сравнения между Русия и Сащ. Ами, те са несравними просто. Кое да сравнявам -история, аристокрация, спечелени войни,изкуство и дори технология -една огромна част от инженерите в САЩ са руснаци и мога да изброа поне 5 съществени "американски " изобретения от руснаци.авиация и космонавтика -добре че прибраха Фон Браун да покажат нещо в отговор на Каральов. Стига глупости. Селски първенюта които се възползват от златото на континента

69

Анонимен

преди 6 години

Дет викаш, Русия загубила втората световна. То затова в момента и най - влиятелната жена в света - Меркел го говори прекрасно ;))))) Половината европейци знаят руски в някаква степен. Турците го знаят. Поне 1/3 от българите го разбират. Кой какво е загубил, незнам.

68

Аз

преди 6 години

Някой да е чувал за планът ран - ът

67

usa=на джудже

преди 6 години

Русия ФОРЕВЪР. ВЕЛИКИ.

66

Анонимен

преди 6 години

До Класация БВП 2016А къде е България? В г..з

65

Сталин

преди 6 години

Ей, Анонимния. Смени дилъра, брат.......!88

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 62И като се събуди, целият беше плувнал в пот, нали? Пий левзея, нищо че е руска, помага. Или направо минавай на нещо по-сериозно! "Гаага, где это БыЛО?". Един "Ярс" и - няма Хага. А Милошевич го оправдаха.

63

Няма значение

преди 6 години

Не съм привърженик на партия или на каквото и да било, а просто съм реалист и главата не ми е забита в зад..ка. Путин е единствения човек, който може да спаси света от т.нар. нов световен ред. Не знам колко трябва да си заблуден за да мислиш, че американците са миротворци. Не е нужно да си висшист или да имаш докторска степен по каквито и да е науки. Нужно е само да си извадиш главата от там където слънце не огрява, да събереш малко информация, да я премислиш и ще ти стане ясно кой/какво/защо.

62

Анонимен

преди 6 години

До БранимирТолкова са слаби руснаците че дори и пълномащабна ядрена война не могат да направят. Единствената възможност за това е изненадващо да взривят целия си ядрен арсенал на собствена територия.

61

Бранимир

преди 6 години

Единственият начин да се оправи русия е като направи пълномащабна световна ядрена воина

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Руснаците навсякъде ядат голям бой. Дори и когато уж печелят те губят. Тъкмо се зарадваха че са спечелили 2СВ и се оказа че са я загубили тотално. Победена Германия сложи в малкото си джобче победителят СССР. Германия се обедини и процъфтява, а победителят СССР Бог да го прости.

59

Анонимен

преди 6 години

един вицнякъде в Европа,.... оплакват се да кажем француз и немец-цяла нощ пихме с руснаци, те пиеха и псуваха, пиеха и се оплакваха от всичко и от всеки, най-накрая като взехме да се съгласяваме с тях, те станаха и ....ядохме голям бой!

58

До-62

преди 6 години

Само дето неказваш кой ще нареди за ареста на Путин,още не се е родил човека който може да нареди.

57

Анонимен

преди 6 години

Само великите американци знаят как да ги работят "яките" руснаци. Такъв союз нерушимий като ССССР го направиха на пух и прах само с изолация и ниска цена на петрола, а смешна *** си я въртят на малкия пръст. Не са казали не са я разцепели на части.

56

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Вова гадовете!

55

Анонимен

преди 6 години

*** се перчи на САЩ. Това е все едно България да се отваря на Германия. Руснаците са неумен народ и продължават да го доказват упорито щом търпят такъв смешен диктатор като дребния шахматист. Предпочитат да си пият тоалетните химикали и да слушат великите речи на вожда, опиянени и хвалейки го колко умен бил. А жените им ходят в Турция да изкарват "лесни" пари от турчаците.

54

Анонимен

преди 6 години

Най голямият враг на България е сащ. И бай *** Балкански.

53

Анонимен

преди 6 години

С.К ще смачка жалката еврейска *** от сащ. На всички е ясно. Има две велики сили на земята ; Поднебесната Империя и Вселенската Сила - Русия. Дори и баба Ванга го е видяла.

52

Мунчо

преди 6 години

Ех що сте глупави или нагли,просто силни подръжници на световното ЗЛО ллоето е избило милиони индианци.Ако тези *** бяха сила щяха да унищожат СССР много прееди Югославия и т.н. В момента са в будна кома,остава им още малко.След някоя година може да се случи и столица на Бг да бъде Севастопол.Просто Русия няма да ни изостави никога да сме вечно под американско робство.Това е Великата страна която вече повече от 100г.закриля Православното християнство.Бог да пази Русия.Амин.