47

до наивен 42 пост

преди 6 години

*** наистина си Тежка форма на инфантилизъм:има разделение на властите и.......по- логично е мнозинството да е определящо и далече по- компетентно от малцина или злонамерен *** би трябвало ясно да се отчита,че в случая се жонглира с неяснота.......какво гарантира ,че новите лекарстваще со наистинажевото спасяваши ,а не лека форма наексперимент до доказване на безвредност?!?!

46

подкрепям обективен

преди 6 години

Онкоболен съм От ново лекарство направих най-тежката си криза!От тогава с моя онколог разчитаме на прилагани с години лекарства,които времето е утвърдило като ефикасни и с ограничена токсичностДругото им предимствое ,че са ми безплатни и винаги налични в мрежата!Считам ,че да се тиражира Неистина ,че ще сме лишени от лечение е вероломна злоупотреба със страх ни!Самата болест ни е предостатъчна

45

подкрепям обективен

преди 6 години

Онкоболен от 8 години съм - най-тежко усложнение направих от ново лекарство.Сега с моя онколог се осланяме на прилагани поне няколко години лекарства и съм в няколко годишна ремисия,Слава Богу! Старите лекарства са по- безвредни /с времето са се утвърдили/,напълно са ми безплатни и винаги налични в аптеките.Считам,че да се тиражира ,че няма лекарства е тежка злоупотреба със страха и спокойствието на болните!!!

44

До 28-ми Анонимен

преди 6 години

Болезнено сте прав. НЯМА КОЙ- ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕ. Реват само из форумите и чакат друг да им свърши работата.Духовно ленив и глупав народ,който безропотно се подлага на унищожение.Защо ще се напъва да протестира. По му е лесно да се напъва да мре. Това е ФЕНОМЕН,който ще остане без тълкование. Жалко за прекрасната ни Родина,която ще остане само географско петно.За народа- за него вече не ми е жал..... Бъдете здрав...

43

Анонимен

преди 6 години

Не можите да и се сърдите вие сте и дали и хляба и ножа ,сега има два пътя да сведете глава и да приемете за пореден път варварщината на тези безмозъчни с6щества или да се хванете в ръце и да си търсите правата извън РОДИНАТА

42

!

преди 6 години

егати държавата, хора трябва да се вдигнем!

41

Анонимен

преди 6 години

Защо ли се сещам за кадрите от последните минути на Чаушеску? Кондукаторът, Орелът на Карпатите не си е представял, че няма да бъде вечен. И дядо поп, когото изпраща някой новопредставил се, пее: "Коя ли земна слава е вечна?". И за какво са ти венцеславията, милиардите откраднати от залъка на народа? Озапти се! Засрами се!Краят винаги идва!

40

Наивен

преди 6 години

Едва ли има нормален човек, който да не разсъждава така. Едно мнозинство е гласувало нещо, един Президент е наложил Вето и е върнал нещото за прегласуване. Същото мнозинство си знае своето и гласува по същия начин. Ветото не минава. НИКОГА не е минавало. И това го броим за демокрация! Колко време в часове и в пари са загубени. Няма ли някой да викне че това не е нормално? Час по скоро трябва да се въведе промяна, може би във вид че ветото може да се отхвърли но вече с друго мнозинство.

39

Гилотинов

преди 6 години

До БОРЕБОРЕ,ЧУКАЙ ПО ТИКВАТА И СИ КАЗВАЙ-ДА НЕ ЧУЕ ДЯВОЛА.КАКТО СИ МЛАТ И УБАФ ,НЕКОЙ ОЩЕ ПО-МЛАТ И УБАФ ТЕ МЛАТНЕ НА ПИШХОДНАТА ПЪТЕКА....

38

В ГЕРБ СА ГНУСНИ

преди 6 години

200 МИЛИОНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО, ЗА ДА СЕ ФРЪЦКА БОРИСОВ, А ЗА УМИРАЩИТЕ ХОРА НЯМА 25 МИЛИОНА ЗА СПАСЕНИЕ.

37

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ЗАПОМНИМ КОЙ ЗА КАКВО Е ГЛАСУВАЛ И КАТО ДОЙДЕ НАШИЯТ РЕД ЗА ГЛАСУВАНЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИМ.

36

БОРЕ

преди 6 години

И НА МЕНЕ МИ НЕ ТРЕБАТ ЛЕКАРСТВА ЩОТО И АЗ СЪМ МЛАД ЗДРАВ И ПА ЧЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ И ЧЕ ЖИВЕЕМ УБАВО И БОГАТО

35

Георг Георгиев

преди 6 години

Ние от ГЕРБ сме млади, здрави и богати. Другите ***!!

34

БОРЕ

преди 6 години

БРАВО НА ГЕРБ ЩОТО СА ВЕЛИКИ И САМО МОР ТРЕБЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ И АЗ ЗАТОВА ПАК ЧЕ ГИ ПОТКРЕПЯМ И УБИЧАМ

33

НЕСТИГА

преди 6 години

Защо да плащаш здравни осигуровки,когато цъфне някой Дянков и пренасочи внасяните пари не по преднаначение.Кое е по-важно от здравето!Същото и с пенсионните осигуровки.Усигуряваш се на макс,а не ти дават цялата пенсия,защото е справедливо да се повишат нищожните пенсии.Добре,но тогава да има таван на всички пенсии.а ГЕРБ ще махат след година тавана само на новоотпуснатите пенсии.И това ако не е дискриминация,здраве му кажи.Няма смисъл да се осигуряваш при такова управление.

32

Стига

преди 6 години

Лицемерие!Докато ,мислим за здравето,като нещо което е задължение на някой друг ,все ще има недоволни!Докато е млад човек,мисли за всичко друго,но не и за здраве!Обикновенно е така и за пенсионирането!После друг ми е виновен!

31

Анонимен

преди 6 години

Не искам да коментирам мъдростите на Цветанов, но такива като него трябва да бъдат съдени за геноцид! Кой му каза на този, че рак се лекува с диагностика? Може да намалеят като брой, но болни винаги ще има. И един болен да остане, трябва да му се дадат всички шансове за лечение и живот! Така е според конвенцията за правата на човека, според нашата Конституция, Хипократовата клетва ... КОЙ сте вие ЦВЕТАНОВ? КОЙ ви плаща за нахалството да ни решавате съдбите?

30

Анонимен

преди 6 години

Българи, три пъти ни лъгаха, всеки път знаехме, че лъжат... Но сега искат и да ни затрият и то съвсем без да лъжат. Когато те или под тяхно покровителство се краде, плащаме ние и наказаните сме ние. Всичките им мерки за затягане са затягане за нас и разхлабване за тях! Следващият път или ние повече няма да сме пациенти (а починали) или тези трябва да станат клиенти на прокуратурата и затворите!

29

Вюлен Сюдероф

преди 6 години

И патриотите гласуваха патриотично.Пак им вервайте!

28

Дядо ви

преди 6 години

Ако искате да останете жив,бягайте на далеч от тук. Тук или ще умрете в коридора на болничното заведение, или счетоводител ще ви предпише лекарства, които се намира в счетоводния опис на лекарствата...