18

Анонимен

преди 6 години

Не само да обезопасат ами и да построят джамия

17

Наивен

преди 6 години

В този град навярно има десетки или стотици пешеходни пътеки като тая. И хиляди, съвсем не регулирани. Ама сега вниманието е точно и само на тази пътека. Идеята е, че веднага се вземат мерки. Може да не се повтори тук, а на друго място? Наистина е жално за това младо и хубаво момиче, така да завърши живота си, преди да започнал реално. Но... Аз НИКОГА не стъпвам на пешеходна пътека, преди да се огледам и да преценя. Близко ли е, далеко ли е, колко бързо кара. И решавам. Не оставям друг да решава

16

Анонимен

преди 6 години

Всички кръстовища в страната трябва да се обезопасят, защото българинът (и особено българката) изобщо не спират на пешеходна пътека, направо хвърчат като обезумели да бързат за някъде.

15

бай ПЕТКО

преди 6 години

До 13На времето същите тези, дето се са гербери, им викаха...врагът с партиен билет... Нарочно членуваха в БКП за да могат да пълзят нагоре, плазмодиите .

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10А каква е гаранцията, че с тази опция няма да се злоупотребява? И каква евентуална превенция за нейното ограничаване предлагаш? Каква ще е отговорността на подалия фалшив сигнала и кой ще покрие разходите по щъкането напред-назад за репатрака и служителите? Ред въпроси без отговор.Иначе, е лесно. Ето ти един хипотетичен сценарий с нашенски привкус: мамка му на комшията от горния етаж. Ей сега ще се обадя, щото ония ден си спря колата на мойто място зад блока!!!

13

Брадвата

преди 6 години

До АнонименНали?Уж са комунисти, а действията им - чисто фашистки. Как става това най-върлите комунисти от едно време станаха най-върлите антикомунисти сега? Мани тва, ами чисто по фашистки - изчистват страната от хората в нея.

12

Анонимен

преди 6 години

До БрадватаЕдинственото което искам да те попитам след твоя коментар (съгласявам се с него!) е следното:Защо и как тъй в биографиите на "управляващите фашисти" има топла, яка, тъмночервена жилка с БКП?

11

Анонимен

преди 6 години

До Брадвата

10

бай ПЕТКО

преди 6 години

Винаги в България е така. Фигуранти, некадърници сложени само да тежат на столовете. Трябва да стане някоя жертва и Народа да им каже какво трябва да се направи. Защо се махна "народна" република, дип харно си беше, а сега всякакви тунеядци смучат кръвта на българските граждани. На всяко нещо му идва края, ама защо да е така ???!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Проблемът с неправилното паркиране може да бъде много бързо решен, ако всеки гражданин може да подаде сигнал и колата отива експресно на накателен паркинг за сметка на собственика+ шофьора и солидна глоба за нарушение на правилника.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7От първо лице ли имаш впечатления и ако е да, обадил ли си се в следствието?

7

Алекси

преди 6 години

Тия Е-та не разбират от шофиране. Винаги кола с регистрация Е гледа да засече, да изпревари и да не чака ... на всякъде е така. Вижте статистиката за кресненското. Колкото пъти съм карал все има някой дето не може да се движи в колона и дава газ в насрещното ... Същото нещо е и в Благоевгпрад. Трябва да му се изрепчиш за да спре *** да не те блъсне на пешеходната

6

Анонимен

преди 6 години

Айде пак след дъжд качулка, гледали сме го тоя филм.

5

Анонимен

преди 6 години

До zeusЩото е куче влачи, диря няма. Както вчера каза някай от Общината, тъй като не било синя/зелена или каквато и да е там още зона, общинската фирма отивала да вдига колите само след обаждане от КАТ...

4

Анонимен

преди 6 години

След дъжд-качулка.

3

Анонимен

преди 6 години

В България някой трябва да умре,за да се направи нещо за хората! Същото беше и с легналите полицаи в София! Без жертви никой не си мръдва пръста!

2

Брадвата

преди 6 години

А истината е, че след толкова много сигнали за точно това кръстовище, кметът и всички в администрацията най-малкото трябваше да подадат оставки. Само че при управляващите фашисти власт с кръв се дава..

1

zeus

преди 6 години

А защо досега колите са паркирали там и никой не ги е санкционирал?