28

Питам

преди 6 години

Къде са тръгнали тия от снимката с цветята? Да не би БСП да е починало?

27

Реалист

преди 6 години

До жената мъж 16 *** те вече свикнаха със загубите и вече ги наричат победа. Ама гладуват горките без държавнота софра. Народа поумня и вижда че държавата върви напред , макар и не с темповете които ни се искат. Темпове имаше при Костов. Ръст на БВП от 6.5 %.Някой против?

26

Така е

преди 6 години

Нямам съмнения че Корделка е победителка .Десет години власт не виждат.Къде е Борисов , къде е Корделка?Борисов политик от европейска класа , а Корделка дори в БСП не я искат. Така ли е ? Така е ..!

25

мдаа

преди 6 години

На КРИВа *** Герб й пречи.

24

пенко

преди 6 години

ВЪПРОСИ : ТАЗИ ПАРТИЯ БУРЖУАЗНА ЛИ Е ? КОЛКО ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА БИВШИТЕ СА ПРОБУТАНИ В ПЛЯМПАМЕНТА- ПОРАДИ ЛИПСА НА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ? ЗАЩО С ТЯХНО СЪУЧАСТИЕ СТАНАХМЕ ОТ 9 НА 6 МИЛИОНА ? САМО БО.ЛУКА ОКОЛО СТЕФАН САВОВ ЛИ Е ВИНОВЕН ЗА "ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ" ? ТЕ УЧАСТВАХА ЛИ В ЛИКВИДИРАНЕТО НА 1400 и + ПРЕДПРИАТИЯ / ПОД ДИКТАТА НА САЩ ,МВФ и СБ / ???

23

Бай Танас

преди 6 години

Намръщената лелка можела и вицове да разказва

22

Анонимен

преди 6 години

Хайде госпожа Освободител, по-скоро освободете България от Вас и партията Ви!

21

Анонимен

преди 6 години

Курнело мерси, не щем вече да ни освобождавате.Един път стига.От турско се оправихме ама от вашето освобождение сме на доизживяване.

20

смехурко:))))))

преди 6 години

Голяма партия от мародери крадци и естествено лъжци.Начело с президент лъжец и лидер на партията крадец и лъжец,.Справка изказванията им преди и след изборите.Кога лъжат и кога казват истината

19

До 13

преди 6 години

Това казвам и аз.Дори и онези, които недолюбват Бойко, предпочитат да гласуват за него, само и само да не се видят под управлението на тази нагла жена!

18

Какво и от кого

преди 6 години

освободихте ***, Корне?"Освободихте" държавата от нейния елит, а след това 45 г. "освобождавахте" най-качествените българи от възможност за добро кариерно развитие, в не малко случаи дори ги "освободихте" от възможността да получат качествено образование (езикови гимназии и висше)"Освободихте" българина от частната му собственост и я съсипахте"Освободихте" ни от възможността не само да пътуваме зад граница, но дори и да се заселваме там,където искаме дори и в собствената ни странаИ още, и още

17

Кога е победила

преди 6 години

столетницата ***, Корне?Колкото пъти сте се опитали на направите нещо, все сте яли бой. През 1944 г. дойде една чужда армия, която дори не е трябвало да минава през София, а през Северна България. Но дойде в София, за да установи своя зона на влияние, а вие в онзи момент бяхте удобните местни марионетки. Този финт е ЕДИНСТВЕНАТА ВИ (уж)"ПОБЕДА".Резултатът? Съсипахте България!

16

жената мъж

преди 6 години

*** обеща, че БСП ще победи на парламентарните избори, но не си изпълни обещаниието. Ако жената мъж(***) е и мъж трябваше да подаде оставка след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

15

Анонимен

преди 6 години

Гербандата трябва да издигне паметник на Очилатият хамстер - неадекватникът който ги качи на коня и им каза на грабете. И от тогава не са спряли.

14

Xa-xa

преди 6 години

Мисията на клоуните от БСП е да веселят народа. Засега го постигат :) ама почнаха до си повтарят номерата. Вкарайте нещо ново бе

13

Анонимен

преди 6 години

Един съвет към Бойко за следващите избори: Не си отваряй устата! Корни ще ти изкара кампанията с приказките си!

12

голям смях!

преди 6 години

"Атакуват ни, защото сме силни. Никой не се занимава със слаб противник"Никой не се занимава с тази госпожа и с бсп-то, и не иска да знае за тях!Но, повече от година тази госпожа-другарка не спря да напада ГЕРБ и лично Борисов! Значи, те са силни, затова!

11

Анонимен

преди 6 години

Тия пъ винаги някой ги атакува !

10

Анонимен

преди 6 години

равносметката ? - нищо и половина цветя и бонбони , Румен Радев и Иляна Йотова

9

Анонимен

преди 6 години

Мисията на Корни е да нарита банкянския .Нещо,което ще се случи до броени месеци.