43

Жоро

преди 6 години

До Анонимен 1 Да си чул поговорката за попарата,че каквото си надробил,такава чорба ще сърбаш?Вземете се в ръце и махнете (осъдете)тези цоциалисти-иначе и следващите 28 г.ще орете дъното и поцле отново и т.нНикой не може да ви помогне освен вие самите.

42

Жоро

преди 6 години

До Манолски Нищо верно няма в това,което си написал.Трамп е първият президент,който стриктно изпълнява обещанията си.Затова демократите и голяма част от републиканците не могат да го понасят.Кръв пикаят всеки ден.Погледни какъв вой е в пресата и телевизията-96%,на страната на демократите.

41

Ром Бакарди

преди 6 години

До Деница Виж смартфон "Xiaomi" ,той дава повече отколкото плащаш ,типа това което получаваш е овече отколкото плащаш. Имат малък дефект ,много са "хлъзгави" и постояно скачат от ръката ,иначе са епъла на КИТАЙ.А за лаптопа ,то зависи за какво ти е ,за игра ,за фейсбук),за имидж,за работа ..... и от там "танцувай".

40

@

преди 6 години

Ами ако Тръмп казва истината? Някой задава ли си този въпрос?Не виждам защо трябва да бъде обиждан от вестник в уводна статия по този начин. Ако не е истина сенаторката може да му заведе дело за лъжа и обида. Нали? Но не го прави? Защо ли? В страната в която можеш да съдиш всеки за всичко.

39

Анонимен

преди 6 години

Медиите със сигурност заораха дъното.

38

Наивен

преди 6 години

До ДеницаДенице, питай на друго място. Или питай Тръмп Сега за него се говори. Сама си просиш да те обиждат извратеняците.

37

Деница

преди 6 години

До h Не съм уличница девстена съм и съм на 14 сериозно питам.

36

h

преди 6 години

До Деница"Здравейте според вас коя марка смарфони и лаптопи е най-качествена благодаря предварително?!"кожената марка душа,довечера мога да ти покажа кожения си смартфон - нема по-качествен дай си телефончето да ти сетна едно демо за довечера

35

Деница

преди 6 години

Здравейте според вас коя марка смарфони и лаптопи е най-качествена благодаря предварително?!

34

...

преди 6 години

Хахаха добре че са USA Today за да разбереме истината

33

х

преди 6 години

да-а-а .... боричкането между еврейските кланове в САЩ заприличва на гражданска войнаа от тези голословни обвинения в сексуален тормоз станали преди 20 години в САЩ не останаха например мъже учители (с изключение на 3-то половите .... нали са угодни на юдо-масоните)както и да е дани се избият в САЩ .... гнусна държава, когато се затрият целия свят ще празнува

32

Анонимен

преди 6 години

Когато се говори за Тръмп, разбирай Бойко. Когато се говори за Бойко, разбирай Тръмп.Някой марксист го беше казал, с други думи, но е същото.

31

Анонимен

преди 6 години

Бойко е пнооого по-добър от Тръмп. Оня направо не е у ред.

30

Анонимен

преди 6 години

Бойко е по-добър от Тръмп.

29

Анонимен

преди 6 години

Такива са всичкити приятели на Путин.

28

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

27

Анонимен

преди 6 години

"Тръмп недостоен да чисти WC-тата на президентската библиотека!"Правилно, това е задача за критиците и поръчковите журналисти.

26

ЦРУ

преди 6 години

Все повече ми харесва този шотландско- германски американец! Тръмп е като Рейгън . а Раша скоро ще е при СССР!

25

Ima warning

преди 6 години

Серия от земетресения проучва наличие на ядрени термоядрени неутронни и по страшно бомби снаряди и ракети по повърхноста..попаднали са на хиляди на територията США/USA засекли са две големи подводници пълни с мощни високо точни оръжия.

24

Бау

преди 6 години

Те хората го изчислиха и гледах видеа с доказателства и цитати на този .... От 80 предизборни обещания до момента е спазил 8 ... Бареков изглежда като ангел пред този тарикат. Големия бизнесмен. Имал пари за това нямало да краде... Ми те всичките имат бе. Бойко сигурно има милиони, да не би да се е оттеглил ? Не го правят за пари, а за ВЛАСТ!