29

ШАЙКАТА

преди 6 години

Където може да се краде - ГЕРБ са на първо място.

28

Анонимен

преди 6 години

ЦЯЛАТА ВИСОКОДОХОДНА ДЕЙНОСТ ПО ТРАФИКА НА МИГРАНТИ Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ И ПАТРИОТАРИТЕ.

27

Анонимен

преди 6 години

Когато ти е сгрешен чипа ще го направиш ще се продадеш! Аз например и за 10 милиона и за 100 милиона не бих приел закон който да е в ущърб на милата ми Родина. Когато такива като тебе отидат в затвора тогава нормалните милеещи за Родината си хора ще могат да я възродят отново!

26

ПРЕДСТАВЯМ СИ

преди 6 години

Примерно съм Депутат и ми предложат 1 милион лева за да прокарам Закон .Ще предам и майка си и баща си .

25

То,

преди 6 години

Меркел създаде тази професия каналджийството.Хем създава работни места ,хем и доставят араби.

24

реалист

преди 6 години

Браво на # 7 (знаещ) !С няколко думи ,точно и ясно е казал горчивата истина за още по-горчивата житейска картинка в милата ни държавица !Колкото и да не им се иска на тези , дето слагат минуси и техните работодатели - картинката е ясна отдавна : пазарна икономика -ха-ха , ЕС- ха-ха,демокрация - бу-ха-ха-ха !

23

Помислете!!!

преди 6 години

Няма граници непревзети в ЦЯЛА ЕВРОПА.Какви партии ,какви охрани.От ОДРИН до НОРДКАП -всичко се щурмува.ОтГЪРЦИЯ до АНГЛИЯ се напълни с мигранти.Ние ли ще сме изключение?Ако се стеляше както при соца,може би но......тогава и излизането беше трудно и за нас.Така че...????

22

БХК

преди 6 години

По границата да се разнася кафе и чай, да не се задави някой с тези бисквити.

21

Анонимен

преди 6 години

Че оградата е врАта о поле вече и децата го знаят. Чудя се обаче дали водещите правят разлика между нелегално влезли на чужда територия и такива пък били, и *** с българско гражданство в Швеция. Едните са нарушители докато, другите ги експлоатират собствените им съплеменници.

20

Снощи...

преди 6 години

Обаче, на ТВ новините герберастите веднага на амбразурата, че този не бил член на Партията от там, Свиленград.Момата е честна !!!

19

Агент Провокатор

преди 6 години

:) Ха ха ха ... :) ... ДобрИИИ ЮтрООО ! :) ... Това е просто един от многобройните "пътища" по който се пълнят Партийни каси и Мутренски Банкови сметки ....... :) :) :)

18

Анонимен

преди 6 години

През ... им е, нали взеха по 2500 лв на едно пано разделиха си милионите и сега много ясно вече че куче влачи рейс диря няма.

17

Паркомясто ли ???

преди 6 години

Сега разбрахте ли, защо го простреляха Митьо Очите ?!

16

Възрастен

преди 6 години

Ами няма граничари-няма граница.,,Граничарите" сега са зад клавиатурата,дават акъл и плюят.Нали няма казарма,няма воиници,застава,кльон,наряд,караулноПенсионерите ли да пазят? А младите на топло в къщи ,,лупат интернета"и философстват без да имат никаква представа за реалния живот.А този в интернет е съвсем различен пубери и недорасли критикари.По-рано си пазехме границите,сега е слободия във всяко едно отношение,вие просто няма как да го разберете.

15

Burzum

преди 6 години

Баце май им е намалил суджука ...действат странично вече ...скоро ще има предателства,нарушение на омертата и разпад с престрелки по детските площадки....

14

Анонимен

преди 6 години

Лошоооооо че гербер е във схемата директно пада рейтинга на бат Боци и храна за онази червенталестата Курнелка

13

@

преди 6 години

Който е виждал оградата му е ясно че това е бутафорно съоръжение. Поредната корупционна схема. Имитация, като стереупора който налепиха по панелки за 2 милиарда лева.Тази страна е тотално превзета от мафията. На ЕС, САЩ и други това им е ясно, но ги устройва. Както Садам и Кадафи ги приемаха и прегръщаха с години, в момента който не им трябваха ги ликвидираха като кучета.

12

.

преди 6 години

Тия са за убиване! Баси оградата, която сътвориха! :(

11

Аман

преди 6 години

До СравнетеСамо облагодетелствани или платени хора от ГЕРБ могат да ги защитят. 90% от хората са гладни, изплашени и свързват двата края. Скрий се някъде с това сравнение с БСП и не знам си какво си. Неадекватен си.

10

8

преди 6 години

Този го "закачат", защото сигурно БСП са подали информация за него до европейските служби и са подготвяли нов гейт. За да не стане това, ГЕРБ са арестували своя мафиот и шарани като теб са се вързали. Чувал ли си лафа: "Гущера си реже опашката"?