50

Шекспир

преди 6 години

Който работи - има. Такъв е живота. Само с крадене не става. Е вижте и руснаците. Като свършиха репарациите на германците, падна комунизма. После продадоха ГДР то за 60 милиарда и Хелмут им построи апартаменти. Тези апартаменти вече остаряха . . . няма кой да ги ремонтира. През 1999 продадоха Югославия за 140 милона към световната банка. Сега се пробват с Украйна, но никой не плаща и май и те ще я оцапат. Навремето англичаните открили че ако не плащат на датчаните и онези ще спрат набезите.

49

титаев

преди 6 години

В Гърция кризата е само във вестниците, в частност по новините...

48

Анонимен

преди 6 години

Гърция, Гърция бавно но сигурно ставате като нас в България - това е ЕС първо малко дава след това много взема.

47

Анонимен

преди 6 години

Една умираща от капиталистически комунизъм държава, съседка на друга вече умряла от комунистически капитализъм.

46

до 36

преди 6 години

В Гърция правата на гражданите са много важни.Полицайте винаги гледат да се държат прилично,щото ако направят и гаф после почват едни протести,едни панаири.Студентите са много активни в Гърция,не като българските,чалга,дрога и купони.Много често се случва полицията да те хване в нарушение,и ако водиш нормален диалог,полицая гледа да те спаси като ти напише по малка глоба,или да те пусне само с предупреждение.Подкуп не се дава никога.

45

Анонимен

преди 6 години

с конкурентосопособност върви и бедност,глад и безработица

44

Ban bum

преди 6 години

Sega e vreme i bg narod da pravi obstonationalna stachka za zaplatite kato v Ellada...proletariite ot vsichki strani v eu se saediniavat solidarno...ama bulgarite im otgovariat: chakai malko, 500 godini...Ganio i aslanite sa malko nerazpolojeni...

43

пп

преди 6 години

До Istinataкаква стачка ви гони? Икономиката в подем. По заведенията няма място, моловете пръщят от хора, все повече нови коли по пътищата.

42

Istinata

преди 6 години

V bulgaria stachkata zakusnia. Nie sme izturvani. Sega nema efekt

41

?!

преди 6 години

Хайде тия статийки некаде другаде.... Не сме *** да верваме, а и всички сме ходили в Гърция и знаем къде е кризата, мизерията, ниските заплати и скъпотията.

40

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на *** за изключителната информация, вменяваща ни чувство за заслуженото " превъзходство" на наша действителност.

39

????

преди 6 години

Тук в България - кога ще има национална стачка!? Или ние сме.... "стабилни", най-вече на отрицателен прираст, ниски пенсии и заплати, мизерни болници, разбити пътища.... и бягаме като мишки след порой от собсвената си държава!

38

Анонимен

преди 6 години

Искат да кажат -стигнаха Рая . Демократичният . И въпреки всичко по 1200 евра на човек за Нова година . А не гаврата 40 лева за някой .

37

Анонимен

преди 6 години

В гърция няма гръцки клошари но пък има български такива. В гърция им дадоха коледни на пенсионерите по 1000 евро но пък на нашите пенсионери вашите мутри им дадоха по 20 евро. В гърция нашите българки перат уср..аните *** на гръцките пенсионери но не виждам гъркини да перат гащите на български пенсионери. Много са зле гърците. Както каза една Тиква внимавайте да не станете като Гърците!!!!

36

опетков

преди 6 години

До Анонимен Стачките, така както ги правят гърците не решават нищо. И не им е виновен никой за кризата, освен самите те, главно политиците им и тяхната алчност. МВФ ли им тикаше заемите насила, ЕС ли? Лапаха без да бачкат и когато дойде време да ги плащат: олелеле, ограбват ни. Гърците ще има още да патят и плащат и съвсем не са стигнали дъното. Вярно е , че боли като паднеш от високо, а е добре, че ние пълзим бавно нагоре.

35

Анонимен

преди 6 години

Не е имало комунизъм в Гърция и им личи. Не са смачкани. Полицаят в Гърция се държи като приятел. Не се държи с теб сякаш си потенциален престъпник, който трябва да се страхува от полицията във всеки един момент.Полицаите не взимат подкуп, ако им предложите, ще лежите в зандана поне 24 ч.Полицай да крещи на грък не съм виждал, но грък да крещи на полицай съм виждал и то не веднъж, и полицаите реагират винаги с усмивка и внимателен, любезен тон.Това в България кога ще го видя?

34

АНТИ

преди 6 години

Гърка е хитър и лукав.Гърка на Дявола брат става,само да е на печалба !

33

USA

преди 6 години

Източноевропейците имат комплекс от комунизма и са с ниско самочувствие! Срам ги е да си поискат, а на гърците не им пука! Лъжат, мажат и пак 1000 евро бонус за Коледа. Докато източноевропейците се чувстват "по-малко хора" от онези, които не са имали комунизъм! Затова и най-лесните жени са в Източна Европа (или поне така се говори). Бедна майка Българио, какво ти причиниха.

32

Анонимен

преди 6 години

Гърция ще стигне там, където е била и където и е мястото - в мизерията. Още трябва да обеднеят и ще обеднеят.

31

USA

преди 6 години

Гърция ще се оправи, мама Мути е на линия! Те си трупат дългове, но им ги опрощават, докато българина само го стрижат!!! Бедна Българио, само те тъпчат. Гръка е хитрец и ще оцелее. Българина е покорен, като овчица.